سلام دوستان هنوز هك اين گوشي با هلواوايكس نيومده؟
Printable View
سلام دوستان هنوز هك اين گوشي با هلواوايكس نيومده؟
HelloOX که دیگه کارش تموم شد ولی ممکنه تو فیرمور های بعدی راه نصبشو باز کنن مثل N95، الآن راحت میشه با کوک کردن فیرمور و فلش هکش کرد، من خودم یکی کوک کردمو رام پچر رو اضافه کردم و زبانه اردو و عربی رو هم حذف کردم، بعد از هارد ریست هم فایل های مورد نیاز واسه نصب رام پچر تو Z باقی میمونه
سلام دوستان يه سوال دارم اونم اينكه وجود اف ام ترانسميتر(فرستنده)به غيرازسخت افزار ربطي به فريمورگوشي داره؟من يه ان86دست دو گرفتم كه نداره و ورژن فريمورش 20.115مربوط به تاريخ 21-09-2009 است
سلام
ممکنه مزایا و معایب ان 86 رو بگید ؟ (نه مواردی که تو تبلیغات میاد مواردی برام مهمه که کسانی که داشتن باید بگن)
ممنون
مزایا:نقل قول:
کیفیت صوتی در خور تحسین
درخشندگی صفحه نمایش فوق العاده
پردازنده خرکار و باحال
دگمه های نرم
ساخته شده از مواد مرغوب
دارای فرستنده FM
بکارگیری نسل 9.3 سیستم عامل سیمبین
خوانایی صفحه نمایش زیر نور شدید
وزن متناسب
ساختار کشویی نرم
خوش استیل
امکانات ارتباطی کاملا پیشرفته
کیفیت عکس ها فوق العاده خوب
خروجی تلویزیون
معایب:
ریخت نه چندان جالب ( شما بگو کدوم گوشی نوکیا خوشگله؟! :دی:27: )
اینترفیس کلاسیک و خسته کننده که از سیمبین 8 ( نوکیا N70 , 6600 و 6630 ) به این سو تغییر چندانی نکرده
کارکرد متوسط GPS
امکانات بخش عکسبرداری و فیلمبرداری دوربین در قیاس با محصولات مشابه از کمپانی های دیگه عملا هیچ بوده و فاقد امکانات پیشرفته مانند تشخیص چشمک، تشخیص لبخند، WDR و... است ( تازگی تشخیص چهره براش گذاشته شده )
عدم پشتیبانی از DivX/Xvid
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
این دو تا که نوبره!!!نقل قول:
دوستان...
من وقتی x-plore اجرا می کنم این ارورو میده .... واسه شما هم اینجوریه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
واسه منم میشد دوباره نصبش کن خوب میشهنقل قول:
چند بار نصبش کردم نشد.....
نمیدونم از چیه.....
کسی یه برنامه واسه قفل کردن فولدرا سراغ نداره؟
ممنون
فکر نکنم ربطی داشته باشهنقل قول:
ولی شاید هم داشته باشه
چون از بچه هایی که w980 دارند میگفتند فرستنده اف ام تو ایران کار نمیکنه
ولی اگه کار نکنه میشه فیرمور گوشی را عوض کرد
اونی که شما گرفتین درب باطری را بز کن
ببین آنتن اف ام داره ؟
یا اصلا گزینه اف ام نداره ؟
این گزینه را میتونی از منوی موزیک پلیر پیداش کنی
سلامنقل قول:
مزایاش خیلیه
و معایبش خیلی کم
سنگین بودن وزنش میتونه عیب باشه (نه واسه همه)
من عیب خاصی نمیبینم
همه چیزش اوکی هست
اگه هم داره عیب بزرگ نیست
هه هه اره از نوبر هم اونورترنقل قول:
مال من درست کار میکنه
بهتر یک ورژن دیگه نصب کنی
نقل قول:نقل قول:درباره کیفیت صوتی:نقل قول:
نوکیا تنها برندی هست که انصافا کیفیت پخش از بلندگوها و هندزفری در خور تحسین برای محصولاتش می گذاره. شاید بلندترین نباشه، اما بهترین کیفیت رو داره.
برای N82 خودم با روشن کردن استریوی گوشیم و بردن صدا روی ماکزیمم و پخش یه آهنگ از بلندگو ها، لذت فوق العاده ای می برم. قشنگ انگار یه جفت بلندگو روبرو و مایل به دو طرفت قرار گرفته. صداهای پخش شده از سوی چپ و راست مانند هلو قابل تفکیک هستن... خوشبختانه N86 هم از این قاعده مستثنا نیست. حالا بمن بگین که این نوبره؟!
درباره وزن:
هنگامی که این گوشی رو دستم گرفتم به نظرم سبک تر از N82 اومد. قطرش هم نازکتر از این گوشی هست. فکر کردم سبک تره؛ اما وقتی در GSM.ir دیدم که وزنش حدود 159 گرمه ( فکر کنم همین حدود بود :دی )، باورم نشد. همینجا بود که به ارگونومیک بودن طراحی و پخش یکنواخت وزن در سراسر گوشی پی بردم. باز می پرسم؛ این هم نوبره؟!
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11: