سلام
کسی هست که منو کمک کنه
یه سوال داشتم این که سیستم عامل i8910 دقیقا شبیه n97 یا 5800 هست وتمام برنامه هایی که روی n97 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه
با تشکر
سلام
کسی هست که منو کمک کنه
یه سوال داشتم این که سیستم عامل i8910 دقیقا شبیه n97 یا 5800 هست وتمام برنامه هایی که روی n97 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه
با تشکر
بله سیستم عامل یکیه و هرچی رو اونا نصب میشه رو اینم نصب میشه و تازه یه سری بازی ها مثلا Prince of Persia فقط روی 8910 روون اجرا میشه به خاطر سخت افزار قوی ترش.نقل قول:
ان گیج هم زیاد اطلاعاتی ندارم راجع بهش اما مثه اینکه میشه یه جورایی روش نصب کرد (دوستان بهتر میدونن)
با اجازه ی نینجا جان من هم جوابمو بدم ، اگه یه گارانتی درست حسابی تو ایران باشه همین پارس مایکروتله ، اما اینکه آیا توی این یه سال که گارانتی داره خراب میشه و اگرم خراب شد آیا خرجش بیش تر از 100 تومن میشه (اختلاف با گارانتی و بی گارانتی) بحثش جداست .نقل قول:
نینجا جان سلام .به نظرت ارزش داره پول گارانتی بدیم یا نه.اصلا تو ایران اشتباهه؟
شما خودت با گارانتی خریدی یا نه؟
من که با گارانتی خریدم لااقل خیالم راحت باشه ، و راستی یه حسن دیگه ی با گارانتیش اینکه کیبورد فارسی هم داره (که خب من فرمویر رو عوض کردم دیگه نداره:31:!)
والا من موقعی که گوشی رو خریدم فعلا گارانتی دارش وارد بازار نشده بود.:13:نقل قول:
ولی پیشنهاد من اینه که مایکروتل بهترین خدمات رو تو گارانتی واسه گوشیهای سامسونگ ارائه میده و با گارانتی بخری بهتره.
البته تو ایران شرکت پارس مایکروتل که گوشیهای سامسونگ رو گارانتی میکنه و شرکت یاس که گوشیهای htc رو گارانتی میکنه و گارانتی اصلی نوکیا بهترین گارانتی کننده ها هستند.که بخواهیم کلا حساب کنیم یاس از همشون بهتره.نقل قول:
بهر حال گوشی یه وسیله برقی هستش و تا جایی که امکان داره با گارانتی معتبر تهیه بشه بهتره.
یکی جواب منم بده ثواب داره هانقل قول:
همون که پرسیدی درسته ، اون موقع هم که ما خواستیم بخریم همین قیمت ها رو می گفتن دوستان ، ولی رفتیم علاءالدین کمتر از 675 نمیداد کسی !نقل قول:
بله درسته.خود نمایندگی قیمتش ثابت هست.ولی مغازه دارها قیمت دست خودشونه .مثلا توافقی از نمایندگی میخرند و چند تومن از سود خودشون میزنن تا مشتری نپره.ولی در کل اگر از نمایندگی بگیرید خیلی بهتره به نظر من .چون کارتهای گارانتی قلابی خیلی زیاد شده.نقل قول:
سلام
نینجا جان، جنس درجه 2 و نامرغوب i8910 به بازار نیومده؟ اگه بدون گارانتی بخرم نگرانی ای وجود نداشته باشه؟ به این خاطر بدون گارانتی میخرم که مدل 16 گیگش رو مایکروتل وارد نکرده!
ضمنا همون قیمت 670 هزار تومان برای 16 گیگ خوب و مناسبه؟
نکته ای هست که هنگام خرید باید بهش توجه کنم؟
گوش شیطون کر، این بار اگه گوشی گیر بیاد و اتفاق غیر منتظره و غیرمترقبه دیگه ای پیش نیاد ان شاء الله گوشی رو میخرم.
16 گیگ رو که مایکروتل فکر نکنم بیاره و باید بدون گارانتی بخری.نقل قول:
قیمت 8 گیگ شده دور و بر 570 تومن که بنظرم ارزش نداره 100 تا بهش اضافه بدی و با 670 تومن 16 گیگ برداری.
نکته هم اینکه سعی کن گوشی اکبند از جای مطمئن بخری.
سلام
یکی از دوستان این گوشی رو تازه خریده بود که دیدمش و خیلی راضی بود
دیشب دیدمش که X1 گرفته بود . ازش پرسیدم چرا عوض کردی (البته خیلی گوشی عوض میکنه) گفت تو وبگردی به خاطر خازنی بودنش و نداشتن قلم یه مقدار کلیک رو چیزای ریزه میزه سخته البته بحث من این نیست . دوستم با وای فای به اینترنت وصل میشه اکثرا و میگه دانلود سنگین (مثلا 10 مگ به بالا) با سیمبین مشکل داره. یعنی نیمشه فایل های سنگین رو با سیمبین دانلود کرد! در مورد اوپرا مینی هم پرسیدم ولی میگه همین مشکل رو داره.
حالا سوالم اینه که واقعا این گوشی و کلا گوشی های سیمبین یه همچین مشکلی دارن؟ و اگه دارن نمیشه کاری کرد؟
با تشکر
مشکل از گوشی نیست مشکل از سیستم عامل سیمبین هست که مرورگر اینترنتش واقعا مضخرفه.نقل قول:
من بین گوشیهایی که دارم(tuoch pro2 و n97 و i8910 hd و آیپاد تاچ که درسته گوشی نیست ولی وای فای داره).
این سرعت بروزر رو امتحان کردم و دیدم که اگه بخوام رای بدم بصورت زیر هستش.
1:touch pro2 و ipod touch :که با توجه به اینکه پاکت پیسیها مرورگر اپرا 9.5 دارند و ایپادیا ایفون هم مرورگر سافاری عملکرد بهتری دارند.
2:n97 و i8910.در کل سیمبین مضخرفترین مرورگر رو داره و میتونم بگم واقعا نا امید کننده هستش.اونم برای ما که تو ایران با این اینترنت مضخرف داریم باهاشون کار میکشیم.:27:
ولی سرعت لود صفحات تو پاکت پیسی و ایفون به مراتب بالاتر از سیمبین هستش.
GSMARENA.COM تو مشخصات I8910 نوشته که اپرا 9.5 هم داره ولی متاسفانه نداره که اگه داشت امیدی بهش بود که سرعتش بهتر باشه.
اپرا مینی هم برای گوشیهای جاوا طراحی شده و محیطی کاملا بچه گونه داره که همین مرورگر سیمبین خیلی از اون بهتره.
در کل بنظر من کسانی که گوشی رو بخاطر اینترنتش میخواند بگیرن توصیه میکنم به هیچ وجه طرف سیمبین نیاند که تو اینترنت عملکرد پاکت پیسی و ... بهتر از سیمبین هستش.