کسی که اهل ویندوز موبایل باشه هر گز ازش خسته نمیشه.نقل قول:
اما اگه فقط بخوای استفاده کنی ، لامبورگینیم بخری بعد از یه مدت برات تکراری می شه.
Printable View
کسی که اهل ویندوز موبایل باشه هر گز ازش خسته نمیشه.نقل قول:
اما اگه فقط بخوای استفاده کنی ، لامبورگینیم بخری بعد از یه مدت برات تکراری می شه.
- شارژ اولیه رو که همون اول مثل همه گوشیا فروشنده برات توضیح می ده و مثل بقیه گوشیهاست.نقل قول:
- چون این گوشی یک گوشی فول تاچه و نیازی به استفاده از دکمه نداره و همه کارهاش رو میشه با صفحش انجام داد و نیاز چندانی به اون دکمه ها نداره ، در ضمن این گوشی پایینش دو تا دکمه بیشتر بجز اپتیکال موسش نداره ، دیگه مشخصن.
- اون مسئله مربوط به میندوز موبایله و کلاً ویندوز موبایل اینجوریه.
- باز هم مربوط به ویندوز موبایله و یه برنامه برای معمولی شدن اس ام اسها موجوده ، اما عجیبه اینجوری که خیلی راحتتره و راحتتر می شه اس ام اسها رو پیدا کرد.
- برای آپگرید هم توی پستهای قبلی کامل مراحلش توضیح داده شده.
فردا اگه اتفاقی نیوفته میخوام برم بخرم. بگید به چه چیزایی دقت کنم. میترسم باطری و هندزفریشو عوض کنن بهم بدن.
آقا دستت درد نکنه.نقل قول:
منظورم از دکمه های دیگش ولوم و دکمه دوربین و main menu بود دیگه
فقط یه سوال.این رام وقتی گوشیو گرفتم روش بود.رام بدیه؟
خوشحالم که بالاخره تصمیمت رو گرفتی :46:نقل قول:
اول از همه حتماً جعبش پلوم باشه ، اگه با گارانتی بگیری که مشخصه اگرم نه ببین موقع روشن شدن حتماٌ تنضامت تاچ و اینا رو بخواد گرچه خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد.
دو تا پلاستیک هم باید پشت و جلوش باشه ، یکی روی صفحه و یکی پشتش.
سعی کن از یه جای معتبر بگیری و اگه جایی خیلی قیمتش نسبت به بقیه پایینتر بود بهش باید شک کنی :46:
دوستان این مرکز خدمات امنیا کجاست یعنی چجوری شماره مرکز خدمات اس ام اس را عوض کنم از کجای گوشی باید رفت از کدوم منو با تشکررر....
حتما بی گارانتی میگیرم. کجا معتبره که برم از اونجا بگیرم؟نقل قول:
بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟ :46:نقل قول:
راماتم ببین باتری اگه زود خالی نمی کنه و تاچشم خوبه ولش کن ، اما اگه اذیت می کنه عوضش کن.
اگه اهواز بودی حتماً بهت می گفتم از کجا بگیر ، اما تهرانو شرمندتم :46:نقل قول:
اقا من مصرف باتریم بالاس
چه رامی خوبه؟