تو انتخاب GTX275 که اصلا شک نکن .نقل قول:
برند هم تو گرافیکای با این سطح خیلی تفاوتی نمیکنه ..... .
تو انتخاب GTX275 که اصلا شک نکن .نقل قول:
برند هم تو گرافیکای با این سطح خیلی تفاوتی نمیکنه ..... .
1-همون روزهای اولشم خیلی بالا نبود.ثانیا اگه یه جنس را این فروشنده ها ارزون بخرن بعد گرون بشه گرونش نمیکنن؟؟؟چطور وقتی ارزون بشه قیمت خرید ملاکه وقتی گرون بشه قیمت های دنیا ملاکه نه اونی که خریدن؟؟؟نقل قول:
2-این قیمتی که توی آمازون میبینید قیمتی هست که دست مشتری میدن نه قیمتی که یک نفر بره بصورت عمده از نمایندگی بخره.
3-وقتی یک کارت وارد میشه فکر میکنید چندتا دونه وارد میشه؟اونقدر زیاده که وقتی هزینه ها سرشکن بشه اینقدر ها که فکر میکنید نمیره رو جنس ها
دوستان سلام
اگه بگم قیمت zotac gtx 260 core 216 چنده ؟
قطعا اشتباه کردم چون اگه به سایت زوتاک طبق لینک زیر برید میبینید که 216 core چهار مدل داره
حالا فرقشونو من نمیدونم که اگه شما میدونید بهم بگین
فکر کنم از بالا به پائین ضعیفتر میشن درسته ؟کد:http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.browse&category_id=24&option=com_virtuemart&Itemid=1
پس قیمت اولیه !ZOTAC GeForce GTX 260² AMP چنده ؟
وقتی میخوایم بریم مغازه و بخریمش رو کارتونش میشه فهمید که کدوم از اون 4 مدله ؟
اولی و چهارمی اورکلاک شده هستن که روی خود جعبه نوشته overclock که معلومهنقل قول:
ولی فرق اولی و دومی با سومی و چهارمی به بازی داخل بسته هست
منظورتون اولی با چهارمی و دومی با سومی هستش؟نقل قول:
پس اورکلاک شدش عکس دایناسوره رو داره و روش نوشته ، بدون اورش هم عکس آدمه
کدومش بهتره ( اورشده یا بدون اور )
قیمتش رو نگفتین ؟
مانیتورم LG FLATRON F700P هستش مشکلی که با این کارت گرافیک نداره ؟
مگه 1 دونه وارد میکنن که 390 بدن دست مردم ؟نقل قول:
بزرگترین عیب واردکنندگان عزیز ما اینه که معمولا اطلاعات در مورد جنسی که وارد می کنن ندارن و فقط خواب پولشون براشون مهم و وای بروزی که جنسی که وارد میکنن تو بازار نو باشه و کسی نداشته باشه حالا می خواد کارت گرافیک باشه یا گوجه فرنگی:31:
همین2 ماه پیش بود رفتم PS3 SLIM بگیرم یارو گفت 650 گفتم مگه نباید ارزونتر باشه ؟ گفت این جدیده خیلی بهتره.....:31:
آقا شرمنده بحث بی ربط کردم سر دلم مونده بود باید می گفتم :2:
دوستان جواب من چی شد ؟نقل قول:
سلام
این گرافیک چنده؟
Asus EN9600GT-1024MB
سلام دوستان بعضیا میگن بین gtx های 260تا275 زیاد فرقی نیست درست میگن یا نه حالا ما میخوایم یه کارت گرافیک بخریم به کمکتون نیازمندیم
راستی اگه حالا بخوام این 5850 رو بخرم چقدر صبر کنم تا بیاد دور و وره 300
ممنون میشم
راستی یه سوال دیگه
قیمت مانیتور های 22500 سامسونگ وT220 رو میخواستم (سام سرویس)به نظرتون کدوم بهتره برا بازی کردن
279t T220
22500 227t
به نظر من 22500 بهتره