سلام دوستان
من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید