نقل قول:
دوست من كيفيت ساخت هيچ لپ تاپي مثل 4 سال پيش نيست
براي افزايش توليد و كاهش هزينه ها از قطعات پلاستيكي و سبك وزن استفاده ميشه
بخصوص compaq
Printable View
نقل قول:
دوست من كيفيت ساخت هيچ لپ تاپي مثل 4 سال پيش نيست
براي افزايش توليد و كاهش هزينه ها از قطعات پلاستيكي و سبك وزن استفاده ميشه
بخصوص compaq
دوستان يه سوال داشتم . يه لپ تاپ hp خريدم . وقتي دستگاه روشن ميشه و دكمه esc رو مي زنم چند تا گزينه مياد . حالا من اگر بخوام فقط و فقط ويندوز ويستاي خود دستگاه رو دوباره نصب كنم بايد كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟ توي گزينه هاش من فقط ريكاوري رو ديدم كه اون هم ريكاوري مي كنه و من اينو نمي خوام . چون كل هاردم برميگرده به روز اول و نمي خوام اطلاعاتم از بين بره . فقط مي خوام ويندوز ويستام دوباره نصب بشه و نهايتا درايو c فرمت بشه و از اول ويندوز بريزه روش . ميشه راهنماييم كنيد ؟
من DV5-1235 دارمنقل قول:
همین مشکل رو داشتم
اما با نصب درایور جدید کارت صدا که از توی سایت HP گرفتم مشکل حل شد :5:
نقل قول:
منم باهاش کار کردم
همین امشب هم دوستم که تازه خریده بود داد ردیفش کنم
چند تا مشکل داره
مانیتوترش چون LED هست یه سری خطوط عمودی ریز روش مشخصه (با مال خودم که DV5-1235 هست مقایسه کردم) و بر خلاف مدل های دیگه اون صفحه محافظ روش رو نداره
و پلاستیک دور مانیتور هم به خاطر نداشتن همون محافظ کمی فرو میره
مودم نداره
Quick Button هاش کامل نیست و فقط واسه صدا و WiFi رو داره (واسه من کامل تره)
و ....
در کل لپ تاپ بدی نیست
اما با توجه به مدل های دیگه ای که دیدم و لپ تاپ خودم این نقیصه ها رو داره :13:
چجوری میشه ویندوز 7 لپ تاپمو که نسخه Home هست با نسخه Ultimte عوض کنم ؟؟؟ برای نصب درایورها و نرم افزارهای HP مشکلی پیش نمیاد ؟
این ویدوزم از روز اول مشکل داشت . مثلاً Computer manager رو اجرا نمیکرد و قط توی help ویندوز با کلیک روی لینکش اجرا میشد !!! یه بار هم ویندوز بد خاموش شد ( باتری وصل نبود و برق قطع شد ) از اون موقع اسکن دیسک قبل از بالا اومدن ویندوز میخواد اجرا بشه ولی کامپیوتر هنگ میکنه و اصلاً اسکن انجام نمیشه ! وقتی هم کلیدی رو فشار میدم تا اسکن رو Skip کنم بازم هنگ میکنه :41:باید یکی دو بار خاموش روشن کنم تا ویندوز بالا بیاد
سلام دوستان.
من dv6-1225 دارم با فضای هارد مشکل پیدا کردم.
هاردم 500 گیگ و با برنامه خود ویستا پارتیشن بندی کردم دو تا 230 گیگ که یکیش ویندوزه
اگه یه برنامه یا بازی رو تو اون یکی پارتیشن نصب کنم از فضای پارتیشن ویندوز هم کم می شه و وقتی تویه پارتیشن c یه برنامه 2گیگی نصب می کنم مثلن 3 یا 4 گیگ کم میشه
همین الانم با هیدن ها 35 گیگ اطلاعات تو پارتیشن c هست ولی از propertis آیکن c که نگاه می کنم 64گیگ فضا اشغال شده.
این مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟
لطفن یکی کمک کنه.
please
DV8-1090ev
18.4inch 1920X1080p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Price: 2.300.000T
[quote=dading;4406937]سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
در مورد داغ کردنش باید به همه یه توضیحی بدم چون این اطلاع رو دیروز بدست اوردم.
داغ شدن لپ تاپ یک حسن است که شرکت اچ پی با ظرافت خاصی این کارو کرده.
چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
چاییدی داداش! میتونی از نرم افزار speedfan استفاده کنی که در این صورت میبینی دمای main و cpu تو این مدل خیلی بالا میره و ربطی به انتقال گرما نداره! یعنی دمای داخل لب تاپ بیش از حد بالا میره! بعد اون کسی که این حرفو بهت زده فروشنده نبوده چون زیادم کارشو نمیشناخته!
کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟نقل قول: