آره.فكر كنم چون تو سوم شخص مذكر صفت ملكي و ضمير ملكي يكسانند يه كم گيجت كرده.مثلا براي اول شخص به ترتيب مي گيمmy و mine دوم شخص your و yours و سوم شخص مذكر his و his و مونثherو hersنقل قول:
Printable View
آره.فكر كنم چون تو سوم شخص مذكر صفت ملكي و ضمير ملكي يكسانند يه كم گيجت كرده.مثلا براي اول شخص به ترتيب مي گيمmy و mine دوم شخص your و yours و سوم شخص مذكر his و his و مونثherو hersنقل قول:
نقل قول:whatever you say.
but can you ready it for me with in 1 or 2 days?
I badly need it.may I wait for it,my friend?
also their size is not too big
I appreciate it
به نظرم مرد خوبی میاد ...نقل قول:
اون یکی رو هم که دوستمون گفت (یه کاربردش دیگه اش البته اینه که کلا می خوایم بگیم "این نکته رو هم در نظر داشته باشید - چون ظاهرا کسی نمی دونست") ... مثلا شما میگی " این علی پسر مزخرفیه - توی می شناسی اش ؟" منم میگم "یه کمی " ... بعد شما میگی "جدی ؟ از کجا می شناسی اش ؟ .. منم میگم "He happened to be my cousin"
سومی رو هم که خودت گفتی ..
خب اسم رو که معنا نمی کنن و اصولا هم می تونه بی معنا باشه .. شما مطمئنی که یه معنی خاصی داره ؟ ...نقل قول:
شک دارم 20 خط رو ... می تونی خورد خورد بذاری ... مثلا 5 تا 4 خط ، یه هفته ای به جواب می رسی !! ... به جون خودم ..نقل قول:
کاربرد ict در آموزش می توانید به چندین طریق در امر آموزش تاثیر بگذارد:نقل قول:
+ روی نتایج و میزان یادگیری ؛ مثلا روی عملکرد دانش پژوهان در امتحانات و توانایی آنها در یافتن شغل
+ روی یادگیری در کوتاه مدت آنها (یعنی اگه نتیجه امتحان ، یادگیری در درازمدت باشه - این میشه یادگیری در کوتاه مدت) ؛ مثلا انگیزه دانش پژوه ، میزان مشارکت وی در کلاس و میزان استقلال وی ..
+ روی جنبه هایی که مستقیما به یادگیری مربوط نیستند ؛ مثل افزایش کارآیی مدیریت و کاهش حجم کار
در این بخش ، نگاهی بهریک از این موارد خواهیم داشت
دست بالای دست بسیار است به انگلسی چی میشه ؟
خداییش خیلی واجبه ... لطفا سریع تر بدین
==========
ویرایش : لطفا این رو هم معنی کنین
very bad indeed. i think for now you have no choice but to train troops and dodge attacks. don't mind rebuilding your wall yet. once your troops are plenty again... then rebuild your wall and then we'll send you support. *sigh*
and.. upgrade your hiding place to level 10.
we're doing our best to get rid of these =SK= monsters.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از ترجمه قبلی
لطفا اینو هم به انگلیسی برگردونین :
من نفهمیدم کدوم برای کدوم هست !!!
میشه دوباره هر کدوم رو به همراه لینکهایی که بهت دادم برام بفرستی تا من بفهمم کدوم برای کدومه
در ضمن چرا اسم آخری فرق میکنه ؟؟؟ مال کدوم بود ؟؟
در هر صورت لطف بزرگی بهم کردی . یک دنیا ممنونم
I didn't undrestand whichone is related to anotherنقل قول:
would you please send them with the links that i gave you again so I can understand the relation between them.
why is the lastone's name different and to which is it related?
thank you.that's very kind of you
واقعا خیلی بده . فکر کنم الا هیچ انتخابی به جز ساخت نیرو و جا خالی دادن از حمله ها نداری .نقل قول:
فکر بازسازی دیوار رو نکن . هنگامی که نروهات زیاد شد ... دیوار رو دوباره بساز و ما اون موقع برای تو پشتیبانی می فرستیم .*آه*
و ... hiding place خودتو تا لول 10 آپگرید کن !
ما تمام تلاشمون رو می کنیم تا از دست غول های =SK= خلاص بشیم
: دی :27:
the biter is sometimes bitنقل قول:
سلام
اینا رو برام ترجمه بفرمایید تووو :دی
نه نه . پاکش نکن . ممنونم ازت . خیلی بهم لطف کردی . یک دنیا ممنون
از خیلی ها خواهش کرده بودم اما کسی جوتب منو نداد تا اینکه شما رو پیدا کردم و شما با کمال میل قبول کردید .
هر چقدر ازتون تشکر کنم بازم کمه . مرسی دوست عزیز