با سلام
کتاب فقط تست باشه برای عربی چی پیشنهاد میکنین؟
با سلام
برا رياضي تجربي چه كتابي بگيرم كه آموزش داشته باشه؟
گاج سفید...نقل قول:
ميگم كه واسه عربي نكته ها و روشهاي كانون رو خريدم كه انقد نكته هاش زياد بود سرم گيج رفت گذاشتمش كنار حالا موندم واسه عربي چي بخونم كه همه چي توش داشته باشه حجمش ٥٠٠ صفحه هم باشه اشكال نداره فقط كامل باشه و زياد خشك هم نباشه! عربي جامع گاج (جلد سرمه اي)خوبه؟يا اينكه "فوت و فن عربي" كتاب سبز؟اگه كتاب ديگه اي در نظر دارين اسم سايتشم بگين لطفا!
کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو امتحان کردی؟نقل قول:
ميگم كه واسه عربي نكته ها و روشهاي كانون رو خريدم كه انقد نكته هاش زياد بود سرم گيج رفت گذاشتمش كنار حالا موندم واسه عربي چي بخونم كه همه چي توش داشته باشه حجمش ٥٠٠ صفحه هم باشه اشكال نداره فقط كامل باشه و زياد خشك هم نباشه! عربي جامع گاج (جلد سرمه اي)خوبه؟يا اينكه "فوت و فن عربي" كتاب سبز؟اگه كتاب ديگه اي در نظر دارين اسم سايتشم بگين لطفا!
نه سايتي داره؟اسم انتشاراتش چيه؟نقل قول:
شما اين كتابو دارين اگه ميشه بگين چه مباحثي داره؟
مال مبتکرانه فکر کنم پدرام بوک دارتش...نقل قول:
نه سايتي داره؟اسم انتشاراتش چيه؟
شما اين كتابو دارين اگه ميشه بگين چه مباحثي داره؟
با این مشخصاتی که گفتی عربی سبز گاج خیلی خوبه واستنقل قول:
فوت و فن اشغاله نگیرنقل قول:
ایاد فیلی یه کوچولو میزنه جاده خاکی چیزایی که حذف شده رو هم داره اما تا جایی که میدونم اکثر بچه ها میخونن
فوت و فن عربی خیلی خیلی نکته داره و ریز شده است اما اگه همه نکته هاشو یاد بگیری به نظرم بد نیست
کتاب سبز گاج رو من فقط عربی 3 رو داشتم نمیدونم جامع داره یا نه ولی پیشنهاد میکنم واسه ی عربی هرچی که هست جامع باشه
موفق باشید