نقل قول:
اگه می خوای به طور حرفه ای به بازیکنا پیشنهاد بدی یا بازیکنا رو برای فروش بزاری باید بری تو Manager Mode ولی اگه می خوای به طور عادی باشه:
Team Managemet } Club Transfers
راستی دو چیز جالب در فیفا09 کشف کردم:
1-وقتی شما در دقیقه 90 در یک بازی حساس با اختلاف یک گل جلو هستید دروازه بان حریف هم به جمع مهاجمان اضافه میشه مثلا من تو بازی رءال و بارسا 2-1 جلو بودم که یکدفعه ویکتور والدس جلو چشام سبز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-وقتی یه تیمی رو تو هر درجه ای ببریم اگه توی World Class یا Legendery دوباره با اون تیم بازی کنیم تیم خودشو تقویت میکنه و بازیکنای برتر بازی قبل رو تو ترکیبش میزاره دقیقا مثل Dead Space [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز جدیدی هم که در 09 وجود داره اینه که شما می تونید تو قسمتی از منیجر مود که بازی ها دوستانه پیش فصل رو انتخاب می کنین می تونید تو خانه یا خارج از خانه بودن بازی رو انخاب کنید و یا درصد فروش بلیط رو با تیم حریف تقسیم کنید که همه در راضی شدن تیم حریف برای بازی با شما شما تاثیر دارن که تو 08 اینطور نبود و به هر تیمی که پیشنهاد بدین سریع قبول می کرد ولی تو 09 امکان داره شما تیم رو راضی کنین ولی بازم رضایت نده مثلا من Agreement بازی با آرسنال رو 100% پر کردم ولی رضایت نداد.
این درصد فروش بلیط خیلی باحاله البته شاید خیلیا ازش خوششون نیاد چون اگه درصد رو 100 به 0 به نفع خودتون بزارید تنها تیمی که حاضره با شما بازی کنه اسپورتینگ خیخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]