سلام
صبح بخیر
من بحث ها را نشستم خوندم و هم جنبه شیرین و قابل درک داشت و هم دارای حس ......!
اگر بخواهید اینطور پیش برید فکر نکنم بتونید به نتیجه درست و کاملی برسید...
پس فعلا یکم حوصله به خرج بدید تا بحث بیشتر کش پیدا نکنه و روابط دوستی تنگ تره نشه !
بحث خوب هست و پر محتوا ، در صورتی که بحث مورد نظر به صورت مشترک بین دو نفر باشه و اگر دو طرف بر سره یک چیز تفاهم نداشته باشن ، بحث به هیچ نتیجه ای نمیرسه..جز وقت تلف کردن و انرژی هدر دادن !
موضوع مشترک :(( بحث مشترک باشه ولی در مورد بحث باید نقاط قوت و ضعف ان موضوع ذکر شود و اگر مشترک نباشه،.... ))
چون خودتون هم می دونید بحثی که به صورت دو عقیده متفاوت باشه ، نتیجه معکوس و جز اعصاب خورد شدن و ناراحتی هایی بین دو طرف بحث و گفتگو،نتیجه ای نداره !
شاید بحث اگر موضوع مشترک هم نباشه بعضی اوقات طرفین در اثر استدلال طرف مقابل ،قانع میشن ولی بعضی اوقات هم طرفین استدلال را قابل درک نمی دونند یا از درک اون فرار می کنند...
((به نظر من این بحث اگر تا 1 سال دیگه هم پیش برود به جایی نمیرسد، پس چیزی که نتیجه نداشته باشه را باید ،رهاش کرد ))
اگر بحث می خواهید شیرین از اب در بیاد،خواهش می کنم بعضی از دوستان از ملایمت و خوش رویی استفاده کنند...
این متن من کلی نبود !
وقتی بحث از روال اصلی از یک طرف بحث به سمت دیگری سوق داده میشه و دلایل غیر موجه میاره ،شکست طرف را در مقابل شما قلمداد میکنه !!
مواظب باشید در بعضی بحث ها سکوت نشنانه برد هست !! پس الکی میدون را به رقیب ندید تا با سکوتش برد خودش را تکمیل بکنه !
منظورم این بحث نبود بلکه بحث های کلی و مهم تر !
در بحث ها میشه فهمید که طرفتون منظورش از بحث کردن چیه ! (( وقت تلف کردن / طرف مقابل را دست گرفتن/ ایجاد تنش و اعصاب خوردی ))
موفق باشید.:)