البته من شنیدم که شهریه بیشتری از دانشجوی پردیس میگیرن. مطمئنید شهریه همونه؟نقل قول:
Printable View
البته من شنیدم که شهریه بیشتری از دانشجوی پردیس میگیرن. مطمئنید شهریه همونه؟نقل قول:
نه اصلا همچین چیزی نیست شهریه آزاد برا همه یکیه به جر اونایی که تو بین المللی ها هستن مثل واحد کیشنقل قول:
تا اونجایی که خبر دارم واحد های پردیس شهریه های سرسام آوری میگیرن
به طوری که واسه رشته های فنی مقطع کارشناسی ترمی 4 تا 5 تومان میگیرن
دانشگاه تهران واجد پردیس کیش که همین شکلیه !!!
//////////
دوستان 2 سوال داشتم
من سال بعد میخوام تو آزمون ارشد شرکت کنم و از الان میخوام شروع کنم به خوندن ولی چنتا سوال دارم
چطور بایدب بخونم ؟؟
خودم کتاب آموزشی (( مثل مدرسان شریف و یا پارسه )) رو بگیرم و بخونم ؟؟
یا حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟
هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟
نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!
سوال دوم
واسه درس برق کتاب مدرسان بهتره یا کتاب دکتر جبه دار ؟ (( البته نمیدونم کدوم ناشر چاپ میکنه ))
چون اونطور که میگن جبه دار تو طرح سوالای مذخرف استاد و گفتم شاید حتما باید کتاب خودش رو خوند تا بشه یه چنتا گزینه رو زد !!
ممنون
دوست عزیز اون پردیس های که شما میگی و ترمی 4-5 تومن میگیرن پردیس دانشگاه های دولتی هستن ! ( قبلا اسم بین الملل داشتن الان شدن پردیس ) که الان تقریبا همه دانشگاه های بزرگ پردیس هم دارن !نقل قول:
تا اونجایی که خبر دارم واحد های پردیس شهریه های سرسام آوری میگیرن
به طوری که واسه رشته های فنی مقطع کارشناسی ترمی 4 تا 5 تومان میگیرن
دانشگاه تهران واجد پردیس کیش که همین شکلیه !!!
ولی در مورد پردیس های آزاد هیچ فرقی با واحد های اصلیشون از نظر شهریه ندارن !
نتیجه تکمیل ظرفیت کی میاد ؟؟؟
اینا دکون های کنکوری هست معجزه هم نمیکنن این دوره ها واسه بچه های 18 سالس که اول راه هستن. پولتو حروم نکن .منابع ارشد رو با یک سرچ تو گوگل بگیر خودت بشین بخون برای من که زبان هستم منابعم دقیقا همون درسایی هست که تو طول دوره کارشناسی میخوندیم بجز 2-3 تا کتاب که اونارو باید تهیه کنمنقل قول:
تا آخر دی.نقل قول:
هنوز خبری نشده ؟ تو سایت azmoon.org اعلام میشه؟؟نقل قول:
نه هنوز خبری نیست. واسه فردا هم بعیده چون معمولاً روز قبلش اعلام می کنن. من احتمال میدم دوشنبه یا سه شنبه اعلام بشه.نقل قول:
توی azmoon.com میاد.
از استرس پدرمون در اومد