با سلام و تشکر از وقتی که برای جواب دادن به پستهام گذاشتید . فقط میخواستم بگم که با اجازتون پست زیر که توش نتیجه اجرا رو نوشته بودم از قلم افتاد :ممنون میشم اگه به این پست هم پاسخ بدیدنقل قول:
Printable View
با سلام و تشکر از وقتی که برای جواب دادن به پستهام گذاشتید . فقط میخواستم بگم که با اجازتون پست زیر که توش نتیجه اجرا رو نوشته بودم از قلم افتاد :ممنون میشم اگه به این پست هم پاسخ بدیدنقل قول:
درودنقل قول:
ببخشید اینو یادم رفت، برای پیغام چک دیسک بگم که منظور از read only همینه که شما فقط چک دیسک رو به این صورت بزنی که فقط تست کنه. منظور فقط با پارامتر v/ هست. این یعنی read only mode که فقط چک میکنه و اگه به اروری برخورد کرد و نتونه جلو بره این پیغام رو میده.
اگه پارامتر f/ رو هم بنویسی یعنی chkdsk /f /v اونوقت از read only mode در میاد و ارورها رو درست میکنه. دقت کن اگه فایلها رو شناخته پس با زدن چک دیسک به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
در مورد آهنگ ها هم دو تا احتمال هست، یکی همینکه با زدن چک دیسک درست بشه، و اینکه ممکنه disk cleanup زده باشی و آهنگ ها رو تحت عنوان compressed old files فشرده کرده باشه و اصلشونو پاک کرده باشه. در این صورت اکثر فایلهایی که در این حالت پاک میشن مشکل دار میشن. یکی از بدترین امکانات ویندوز xp همین compresesed old files هست که موقع دیسک کلین آپ میتونه حجم زیادی رو باز کنه اما هم فایلها رو خراب میکنه و هم سرعت سیستم رو پایین میاره. البته تو ورژنها بعدی ویندوز حذف شده.
سلام
دو ماهي ميشه كه هارد 500 ساتا رو به سيستمم اضافه كردم هراز چندگاهي يه اذيتايي ميكنه
مثلن گاهي اوقات يكهو غيب ميشه بعد بايد چند بار ري استارت كنم ، بعد هر موقع كه دلش خواست مياد :23: و من يه نفس راحتي ميكشم :45:. مشكل از كجاست؟
( من اين مشكل رو با دي وي دي رام جديدمم دارم و جالب اينجاست كه هر دوي اونا ساتا هستن )
مشخصات مادر بردم اينه:
Motherboard Model: Giga-Byte 8I848P-G
Motherboard Chipset: Intel 848P (Springdale-PL) + ICH5
با سلام مجدد و عرض شرمندگی از اینکه این قدر با سوالها اذیتتون کردم. ببینید وقتی من دستور chkdsk /v در مورد مثلا درایو "ای" اجرا کردم ، هیچ پیغامی مبنی بر اینکه فایلها رو شناخته به من نداد و تنها چیزی که گفت این بود که : CHKDSK cannot continuo in read-only mode. حالا با این تفاسیر الان من باید برم سراغ دستور "chkdsk /f /v" اگه پاسختون منفی هست که هیچ ولی اگر پاسختون مثبت هست آیا با اجرای دستور فوق اگه احیانا خطاها درست نشدند به نظرتون بعدا کار برای ریکاوری سخت تر نمیشه که؟نقل قول:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
در مورد درایو "دی" و آهنگها هم عرض کنم خدمتتون که از "دیسک کلین آپ" استفاده نکردم پس حتما مثل بقیه درایو ها و به همان شکل اعجاب انگیزی که شرحش رو قبلا براتون گفتم آسیب دیده. با تشکر
سلام به همه ی دوستان من اخرین بار هنگام نصب ویندوز اخربن درایو hard رو اشتباهی پاک کردم و اطلاعات مهمی در اون درایو داشتم در setup windows xp وفضای پاک شده درایو رو دوباره partition بندی نکردم و فرمت ان drive قبل از پاک شدن ntfs بود و الان هم ویندوز 7 دارم.
سوال من اینه که راهی هست بتونم اون درایو رو به همراه اطلاعاتی که درش بود برگردونم؟ احتمال داره اطلاعاتم از دست رفته باشه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنین و من رو از نگرانی در بیارین.
اگه این مشکل رو هم با هارد دارید و هم با DVD-ROM ، بهتره بایوس مادربردتون رو آپدیت کنید و از آخرین درایورهای SATA چیپستتون استفاده کنید.نقل قول:
به هر حال چون مادربردتون قدیمیه، امکان عدم سازگاری با هاردها و درایو های جدید هم وجود داره ...
دوستان : تو رو خدا کمک کنید بد مشکلی گیر کردم
مشکل من هارد دستگاه است : حتی نمیزاره فرمتش کنم / وقتی میخام ویندوز عوض کنم بعد از اینکه سی دی رام را انتخاب میکنم که بره برای ویندوز عوض کردن صحفه مشکی میاد نه چیزه دیگه ای حتی پیغام هم نمیده
وقتی سیم برق هارد و خارج میکنم بقیه مراحل عوض کردن ویندوز میاد ولی دیگه هاردی روی دستگاه نیست که ویندوز و عوض کنم
خواهش میکنم راهنمائی کنید این داره منو دیونه میکنه
حتی با برنامه hdd هم خواستم تعمیرش کنم ولی مشکل اینکه برنامه ارور میده
تو رو خدا کمک کنید بد مشکلی گیر کردم
مشکل من هارد دستگاه است : حتی نمیزاره فرمتش کنم / وقتی میخام ویندوز عوض کنم بعد از اینکه سی دی رام را انتخاب میکنم که بره برای ویندوز عوض کردن صحفه مشکی میاد نه چیزه دیگه ای حتی پیغام هم نمیده
وقتی سیم برق هارد و خارج میکنم بقیه مراحل عوض کردن ویندوز میاد ولی دیگه هاردی روی دستگاه نیست که ویندوز و عوض کنم
خواهش میکنم راهنمائی کنید این داره منو دیونه میکنه
حتی با برنامه hdd هم خواستم تعمیرش کنم ولی مشکل اینکه برنامه ارور میده
توضيحاتت درهم و برهمه ...نقل قول:
لطفا هاردديسكتو با يك سيستم ديگه تست كن
نشد دوباره بيا
من نظرم اينه كه شما كابل برق و كابل ديتا رو عوض كنيد و از يه كابل سالم براي اين كار استفاده كنيد. اگه اين كار جواب نداد كابل CD-Rom رو با كابل هارد عوض كنيد. اگه اين موارد جواب نداد با يه هارد ديگه سيستمتون رو تست كنيد.نقل قول: