ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگین باید برای پاسخ به سولات دیگران چه کار کرد؟
Printable View
چرا انجمن جام جهانی مخفی نمیشه؟
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟:31:
این طوری:31:نقل قول:
اگه کل پست رو میخوای نقل بگیری....گوشه سمت چپ...کنار تشکر و ویرایش..نقل قول هست.اون رو بزن..نقل قول:
اگر هم میخوای یه جمله رو نقل بگیری.....اینو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 2 تا پرانتز میاد.......
بعد جمله ای که میخوای توی نقل باشه باید این تو باشه....
امیدوارم متوجه شده باشی...
اتفاقا منم میخواستم بپرسم....چرا.؟نقل قول:
چرا انجمن جام جهانی مخفی نمیشه؟
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بخاطر اینه که نتایج پیش بینی مسابقات هنوز اعلام نشدهنقل قول:
نقل قول چندگانه چه جوریه ؟؟
روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنید تا قرمز بشه ( برای اولین پستی که می خواین نقل قول کنید )نقل قول:
به همین صورت در پست هایی که میخواین نقل قول کنید دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک می کنید . اما آخرین پست را روی همون دکمه نقل قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید کلیک کنید
سلام..میخواستم ببینم چطوری عکسی رو توی ضمیمه کوچک قرار میدن....فکر میکردم مدیرا فقط میتونن..اما الان یکی از کاربرا رو دیدم....گذاشته بود..
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...
مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن ....
ممنون...درسته شاید مدیر انجمن ویرایش کرده باشه چون یه کاربر 33 پسته بود...نقل قول:
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...
مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن ....