با سلام خدمت دوست خوبم فتح الهي
عرض به خدمتتان در تائيد حرف شما ...
من خودم شخصا هر دو مورد را تست كرده ام ... همانطور كه فرموديد كيفيت فيلم برداري دوربين هاي ديجيتال خصوصا slr-like ها به مراتب بهتر از هندي كم هاي نواري مي باشد! 2 سال پيش من با s3 با 6 مگاپيكسل فيلم برداري كردم و واقعا متعجب بودم كه يك دوربين ديجيتال 6 مگاپيكسلي چگونه چنين كيفيتي بي نظيري توليد مي كند! البته اين را هم بايد بگويم كه همينك نسل جديد يعني sx10 كه نوه s3 محسوب مي شود، قادر به توليد چنين كيفيتي نيست! اما در كل بايد اين را عرض كنم كه درست است كه كيفيت اين نوع دوربين ها بسيار عالي است اما شما محدوديت زماني و حجمي داريد و همين باعث مي شود قيد فيلم برداري با چنين دوربين هايي را بزنيد و به همان هندي كم هاي نواري و دي وي دي خور و اينك hd روي بياوريد! شما تنها مي توانيد 10 تا 20 دقيقه فيلم برداري كنيد و اين اصلا خوب نيست! بنابراين همانطور كه دوستان نيز گفتند شركت ها هرگز سياستي پيش نمي گيرند كه اجناس قبلي خود را از دور رقابت خارج كنند! هنوز هم خيلي ها هستند كه هندي كم هاي نواري خريداري مي كنند! حداقل اين مزيت بزرگ را دارد كه خراب نمي شود! با يك خط و خش كوچك فيلم يادگاري شما از بين نمي رود و البته اين ضعف را نيز هميشه داشته و دارد كه كيفيت عالي ندارد و در درازمدت با نور ديدن يا نورخوردگي دچار افت كيفيت مي شود ....
بهرحال هر كدام در جاي خود كارايي خوبي دارند .. آنچه مي توان نتيجه گرفت اين است كه فيلم برداري با دوربين هاي ديجيتال فعلي اشتباه است و اين آپشن نبايد ملاك خريد يك دوربين ديجيتال باشد!
با احترام
كاويان