نظرتونو در مورد کارتهای 6200 اسپارکل هم بگین لطفا
Printable View
همین رو بگیر. چون بهتره برای agp زیاد خرج نکنینقل قول:
:11::11::11::11::11::11:نقل قول:
با سلام
راستشو بخواهید این سوال برای من هم اهمیت زیادی داره لطف کنید کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
حافظه بیشتر رو رزولیشن بالا به کار میاد
نمیدونم 512 هست یا نه تو ایران
من رفتم توی سایت ehtemam یه چیز عجیب دیدم 3850 مدل 512mb داره و GDDR4 هم هست اگه کسی از قیمت این کارت تو ایران اطلاع داره لطفا بگه
سلام ، رفقا من میخوام کارت گرافیک سیستمم رو تعویض کنم الان یه ATi 9250 AGp DDR-64BIT-DVi-CRT دارم میخوام 8600 GT 128 بگیرم میخوام بگید که کدوم یکی از این چیپ میگن اگه اشتباه نکنم بهتره ؟ xfx و ... ؟!
.
دو.م اینکه تهران جایی هست که مثلا اینی که من دارم رو ازم بگیره به علاوه یه مبلغی کارت جدید رو بگیرم یا یه جورایی این بلا استفاده است ؟!
من اين كارتو حدود يه ساله كه دارم و تقريباً ازش راضيم. تازگي هم بازي استالكر رو با رزولوشن 600*800 و با كيفيت مديوم روش تموم كردم...نقل قول:
كلاً واسه Agp همين 6200 بهترين انتخابه...
دوست عزيز مادربرد شما AGP و كارت 8600 از نوع PCI-E هست و روي مادربرد شما نصب نميشه.نقل قول:
سلام ، رفقا من میخوام کارت گرافیک سیستمم رو تعویض کنم الان یه ATi 9250 AGp DDR-64BIT-DVi-CRT دارم میخوام 8600 GT 128 بگیرم میخوام بگید که کدوم یکی از این چیپ میگن اگه اشتباه نکنم بهتره ؟ xfx و ... ؟!
.
دو.م اینکه تهران جایی هست که مثلا اینی که من دارم رو ازم بگیره به علاوه یه مبلغی کارت جدید رو بگیرم یا یه جورایی این بلا استفاده است ؟!
خیلی ممنون.اما این مدل که گفتی نمیدونم چرا وقتی تو گوگل میزنی فقط یه سری سایت فارسی میاد!سامسونگ اختصاصی واسه ایران زده اینو؟تو همین مایه ها مدل دیگه ای نیست؟در مورد wide هم نه اصلا...همین "17 خوب باشه بهتره.مرسینقل قول:
نه این مدل الان توسط سام سرویس تولید میشهنقل قول:
به نظر من مانیتور ایرانی نخر
LG 1770HR بگیر ساخت اندونزی