نه 7200 رو هیچ جوره نمیشه با Q6600 مقایسه کرد . مگه در تستی باشه که اولا کاملا غیر Multi Threaded باشه و وابسته به سرعت باشه .نقل قول:
Printable View
نه 7200 رو هیچ جوره نمیشه با Q6600 مقایسه کرد . مگه در تستی باشه که اولا کاملا غیر Multi Threaded باشه و وابسته به سرعت باشه .نقل قول:
چند مدل فن cpu معرفی کنید با قیمت حدودی که بشه باهاش Q6600 رو تا 3.6 اورکلاک کرد.
با تشکر
سلام.
من قرار بود E7200 بگیرم ولی این Q6600 این قدر ارزون شد که دیگه خودمو نتونستم کنترل کنم می خوام اونو بگیرم.
فقط یک چیزی که هست دستورات SSE 4.1 هستش که این 65 نانومتری ها نداره. می خواستم ببینم دوستان بنچمارکی چیزی دارن که ببینیم خیلی تفاوت میکنه یا نه.
پی نوشت: الان قیمت Q6600 رو دوستان ندارن(tray و Box)؟
این جا جاش نیست ولی تا 30تومن tx2 از کولر مستر ،تا 40 تومن 212 بازم از کولر مستر و با 53 تومن می تونید Tuniq Tower رو بخرید که چندین جایزه ی بین المللی برده.نقل قول:
در یکی از مقالاتی که اخیرا دیده بودم برخوردم به توسعه ی حدود 40 دستورالعمل جانبی که ذیل دستورالعملSSE 4.1 امکانش فراهم گشته است
این را هم بیاد باید داشت که این دستورالعمل در کدینگ/دیکودینگ MPEG4-Part10 یا آنطور که بیشتر می شناسیم: H.264 کارایی اصلی خود را ایفا می کند
با اینحال در تمام بنچمارکهایی که اینجانب دیدم در هیچکدام حتی برادر بزرگتر E7200 یعنی E8200 که در باس و L2 و فرکانس کاری بر E7200 برتری دارد نتوانست بر Q6600 چیره شود که این برای خود اینجانب هم جالب بود و این قدرت Q6600 را می رساند
انتخاب با شماست.هر چند اگر بحث انتخاب مطرح باشد شخصا بر روی معماری های جدید دست می گذارم
ممنون از جوابتون. ولی مسئله ی دیگه ای هم که هست E0 Stepping هستش. در این Revision که فعلا برای 8600 هستش ولی برای مدل های پایین تر هم میاد چندین مشکل برطرف شده ، علاوه بر این که از سنسور های بهتری هم استفاده شده و برای همین به نظرم الان 45 نانومتری ها رو خریدن (با وجود E0) منطقی نیست.نقل قول:
ضمن اینکه آینده با Multithearding هستش. ولی خوب این دستورات جدید هم جای تامل داره.
یک سوال: شما جایی غیر از encoding/decoding (کلا مالتی مدیا) کاربرد دیگه ای برای SSE 4.1 دیده اید؟
از لحاظ منطقی بودن برای Revision های بعدی شاید تا حدی درست باشد مثلا همین Q6600 در نسخه های اصلاح نشده و اولیه گرمای بیشتری داشت
راجع به SSE 4.1 نمی دانم بحثی وجود دارد در این تالار یا خیر در غیر اینصورت بنظرم ضروری هست که مبحثی اختصاص پیدا کند
از 47 زیردستورالعملی که در SSE 4.1 مربوط به Penryn و 47+7 زیردستورالعمل SSE 4.2 مربوط به Nehalem گنجانیده شده همگی بمنظور افزایش کارایی در کار با اشیای3D و imaging در برنامه های مربوطه و نیز Multimedia می باشد که کاملا هم سازگار با برنامه های نوشته شده ی قدیمی برای پردازنده های 32 یا 64 بیتی است.
خوبه. شما برو تو کارش.نقل قول:
پس 45 نانومتری های حال حاضر اینتل تمام این 47 دستورالعمل رو شامل میشن ، ولی ما اختلاف کارایی خیلی بالایی از این پردازنده ها نمی بینیم (هنوز این قدر محسوس نیست) البته در Encoding/Decoding افزایش کارایی بوده ولی بازهم 6600 با توجه به چند هسته ای بودنش ترجیح داده میشه.نظر شما چیه؟
سلام دوستان
قبلن هم تو این تاپیک در مورد در خواستم بحث کردم
ولی گفتم بعد از 1 ماه دوباره بیام بپرسم آیا همون پردازنده خوبه برای من یا مدل دیگه ای بگیرم؟؟
منن بیشتر قراره با برنامه هایی مثل CATIA, Solidworks کار کنم و هر دفعه ای هم بازی کنم
دوستان تو همین تاپیک گفتن Intel Core2 Q6600 بگیرم
می خواستم مطمئن شم همین خوبه؟ آیا خیلی داغ می کنه و نیاز به فن اضافه داره؟ (اور کلاک نمی کنم)
و این که می گید باکس و Tray اینا چیه و فرقش چیه؟
یه چیز دیگه سی پی یو اینتل که گارانتی نداره اگه ما خریدیم سوخته بود چی؟؟؟؟
راستی حدود قیمتشم لطف کنین
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
ممنون
اونقدری که فکر میکیند تاثیر در پرفرمنس ندارن بهتر راه برای اثباتش مراجعه به بنچمارک ها هست .نقل قول: