سلام موفق باشی میشهنقل قول:
ولی باید خیلی دقت کنی ....
Printable View
سلام موفق باشی میشهنقل قول:
ولی باید خیلی دقت کنی ....
سلامنقل قول:
افرين افرين همينتوري كه اقاي منصوري گفت ميشه چرا نشه عزيزم اي ول متورو خوب بگرد پيدا كردي مارو هم بي بهره نزار مرسي :11:
ضد حاله اول
خوب مثه اینکه قراره این مشکله ai همینطور باقی بمونه و موتور کاملا پروژه محرمانه ای هست و من حتی نتونستم یه نتایجی از دانلود یا دمو پیدا کنم کلا وجود نداره.
ضد حاله دوم
هیچ نتایجی از آموزش درست کردن Ai وجود نداره.
ضد حاله سوم
EA games موتور رو حتی از westwood هم گرفته.
ضذ حاله چهارم
وجود نداره.
با همه ی این ضد حالها
اگه می شه یه لیست از مد ها رو اگه میشه در خدمت بگذارین
مد دی بی رو مثه راپید شیر نوعی بلاک افتاده رو کامپیوتر و وارد نیمشه
لینک دانلود هارو اگه میشه درخدمت بزارین میتونم با اربیت دانلود کنم
قربون دستتون
AI بازی چه مشکلی داره اگه منظور ت درصد سختی هستش بگو تا بر ات هوش مصنوعی های قوی بزار م دانلود کنی .... هوش مصنوعی را با بر نامه :WorldBuilder می تونید طر احی کنید ....نقل قول:
بر ای طر احی بازی با ابزار های که در این آدرس زیر هست می تونید بازی رو ویر ایش و یا حتی باز سازی کنید :
و حتی می تونید اسکریب های بازی رو از نو بنو یسید ما بر ای باز ینبر د نهایی نزدیک ده هزار خط دو باره نو شتیم ....کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/24
و از این آدرس می تونید بر تر ین مد ها را دانلود کنید :
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/1
سلام
اقاي منصوري
سلام دوست عزيز اوميد وارم كه اون چيزاي كه بحش گفتين ضد حال واقن درست نباشه يكمي نااميد شدم
بله هوش مصنوي باWorldBuilder قابل بازشدنه ولي من نمي دونم چرا هركاري كردم خواستم ويرايش بكنم نشد
نمي دونم من بد باز مي كنم يا... حالا اگه كسي حال داد يك اموزش بزاره كه خيلي با مرامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم براتون سوپرايز دارم آموزش Texturesبله به زبان ساده با عكس وفارسي خوب يكي از مهمترين كارهاي كه دربازي ها هست توجه داشته باشين اين ويرايش نيست بلكه طراحي كامل اموزش ساختTexturesهست خوب يكمي درنگاه اورل سخته ولي ياد مي گيرين
بريد به وب سايت من
بروي دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزش كليك كنيد وارد صفه جديد ميشين ودران جا لينك را خواهيد يافت خوب موفق باشين
سوپرايز دوم وارد سايت بشين بروي دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد چند ثانيه صبر بكنيد واون وقت خودتون سوپرايزو ببينين
خوب موفق باشيد
من منظورم تیم ها هستشنقل قول:
از 12 بالاتر انگار نیمشه
از لینک ها ممنونم
اینم عالی بود ایولنقل قول:
موفق باشی
یه سوال دارم
قبلا بازی جنرال 1 و 2 رو داشتم. وقتی کلید های جهت نما
(بالا و پایین و ..) کیبرد رو میزدم نقشه به چپ و راست و ... میرفت اما این نسخه ای که تو صفحه آخر این تاپیک گذاشته شده رو دانلود کردم . وقتی از کلید های جهت نما استفاده میکنم بین کارگر ها جابجا میشه
کسی میدونه باید چکار کنم که مثل قبل بشه
؟
سلامنقل قول:
نه از12تا بيشتر نمي شه موفق باشي
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
خيلي ممنوننقل قول:
سلام خیلی خوب بود عکس ها خوبند ولی یک سوال در چند عکس من این مشکل رو دیدم چرا سر باز ها در بیشتر عکس ها از مثلا کا میونها بز رگتر بود ن؟؟!!....:18:نقل قول:
در مورد آموزش تکسچیر هم من متا سفانه موفق به دانلود نشدم چون فکر میکنم فایل ایر اد داره چون من فقط یک فایل 6.6 کیلو بایتی را در حالت زیب دریافت می کنم که آن زیب نمیشه ....!! چرا ؟