بازیاتون رو چه دیسکیه؟نقل قول:
دوستان کنسول من برای خوندن بعضی از بازیها بسیار زور میزنه و صدای زیادی داره حال چطور میشه که این معظل رو برطرف کرد مشکل از چیه؟
ممکنه از دیسک بازیا باشه.
درایو کنسولتم بگو
بازیاتون رو چه دیسکیه؟نقل قول:
دوستان کنسول من برای خوندن بعضی از بازیها بسیار زور میزنه و صدای زیادی داره حال چطور میشه که این معظل رو برطرف کرد مشکل از چیه؟
ممکنه از دیسک بازیا باشه.
درایو کنسولتم بگو
آقا مطمئنی فروش استثنائیه؟
اگه استثنائی نبود چقدر میخواستی بدی؟
از دبی بچه ها elite گرفتن 400تومن!
من میخوام x box 360 بخرم. منو راهنمایی کنید!
چقدر بودجه داری؟ میتونی از دبی بخری؟ این دوتا خیلی مهمه. مشخص کن اینارو تا جواب بدیم.
پستام تو این صحه داره زیاد میشه الانه که اخطار بگیرم
سلام دوستان منم میخوام بخرم مشکل مالی هم ندارم ولی از دبی نمیتونم بخرم. آیا قدرت خود کنسولها هم با هم فرق داره یا کل xbox360 ها یجورن؟ چرا باید واسه بعضیاشون تبدیل 220ولت به110ولت بخری ولی واسه بعضیاشون نه؟ آیا رنگ مشکی در داغ کردن کنسول تاثیر داره؟ آیا دستگاهی هست که بدون اینترنت بشه از راه دور مثلا یک کیلومتر با هم بازی کرد؟ واینکه کدام مدل از xbox360 با دوامتر و بهتر است و بازیهاش همه جا هست؟ آخه دوست من یدونه خریده از اینا که تبدیل ولتاژ میخواد ولی بازی نید فور اسپید پرو استریتو اجرا نمیکنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگر چیزای دیگه ای رو هم که لازم است بدونم بهم بگید ممنونتون میشم.
سلام!
الان Xbox 360 های بازار با کدوم درایو بیشتر هستند؟ کدومش بهتره؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
قدرت کنسولها هیچ فرقی با همدیگه نداره ... فقط از لحاظ سخت افزاری نمونه های جدیدتر اصلاح شده اند. در رابطه با آداپتور این به نوع کنسول بر میگرده که چه نوع خروجی برای برق داشته باشه.
رنگ مشکی (یا هر رنگ دیگه ای) ، هیچگونه تاثیری در کنسول ندارن.
خیر، امکان این کار وجود نداره، برای این مسافت باید به لایو وصل باشد . (برای مسافت های کمتر میشه دو کنسول رو System Link کرد. )
الان مدل elite کارایی بسیار بهتری نسبت به مدل های قبلی داره.
مشکل کنسول دوست شما، فکر نمیکنم از کنسول باشه، احتمالا از دیسک بازی هست.
سلام.نقل قول:
درایو سامسونگ به نظر بنده خیلی خوبه و کارایی خوبی داره... .
والا ایینکه کدوم درایو ها بیشتر هستند رو نمیشه خیلی دقیق گفت، اما تقریبا شما هر دروایوی که بخوایی، پیدا میشه.
موفق باشید
همشو پیام جان گفتن. مم اضافه کنم که:نقل قول:
سلام دوستان منم میخوام بخرم مشکل مالی هم ندارم ولی از دبی نمیتونم بخرم. آیا قدرت خود کنسولها هم با هم فرق داره یا کل xbox360 ها یجورن؟ چرا باید واسه بعضیاشون تبدیل 220ولت به110ولت بخری ولی واسه بعضیاشون نه؟ آیا رنگ مشکی در داغ کردن کنسول تاثیر داره؟ آیا دستگاهی هست که بدون اینترنت بشه از راه دور مثلا یک کیلومتر با هم بازی کرد؟ واینکه کدام مدل از xbox360 با دوامتر و بهتر است و بازیهاش همه جا هست؟ آخه دوست من یدونه خریده از اینا که تبدیل ولتاژ میخواد ولی بازی نید فور اسپید پرو استریتو اجرا نمیکنه. ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگر چیزای دیگه ای رو هم که لازم است بدونم بهم بگید ممنونتون میشم.
اینکه بعضیاشون احتیاج به تبدیل 110 به 220 دارن مربوط میشه به ریجن کنسول. ریجن UC برقش 110 ولته و برق ایران 220 به همین خاطر باید تبدیل بهش وصل کرد. ریجن پال و j احتیاج به تبدیل ندارن
الان فقط 360 با درایو بنکیو وهیتاچی 79 تولید میشه که بنکیو خیلی بیشتره.نقل قول:
سلام!
الان Xbox 360 های بازار با کدوم درایو بیشتر هستند؟ کدومش بهتره؟
درایو hitachi 79 خیلی درایو توپیه ولی هزینه کپی خور کردنش بالاست
دستتون درد نکنه دوستان خیلی ممنون.راستی موقع خرید به چه قسمتهایی از جعبه یا کنسول دقت کنم تا از نوع مادر برد و ... با خبر بشم؟ واینکه هنگام خرید از فروشنده چه سوالهایی بپرسم تا خیالم راحت بشه که یه چیز توپ خریدم؟ این سوالو تو اون یکی تاپیک گفتم ولی جواب نگرفتم ، گفتم شاید بهتر باشه که اینجا بگم. بازم ممنون.