سرعت شبانتون رو همون 16مگه یا محدود میشه؟نقل قول:
Printable View
سرعت شبانتون رو همون 16مگه یا محدود میشه؟نقل قول:
اخیرا کسی از دوستان حاضر در این بخش برای دریافت اینترنت از مخابرات (ترجیحا نامحدود) سمت شمالغرب تهران اقدام کرده ؟
پورت خالی موجود بوده ؟
والا سرعتم كم نميشه ولى تازه از امشب گفتن شبانه م فعاله استفاده كن اگه كم شد بيا اينجا نامه ميديم ولى سرعتم فرقى نمى كرد حالا امتحان مى كنمنقل قول:
نامحدود دیگه جمع شد.نقل قول:
پورت خالی هم خیابون به خیابون فرق داره باید از مرکز خودتون بپرسید.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام بچه ها
سوالم به این بخش مربوط نیست ولی احتمالا اینجا سریعتر به جواب برسم برای همین اینجا میپرسم.
یکی از اپراتورها بسته های نامحدود شبانه چند ساعته میفروشه که یکی از بچه ها میگفت تو اون چند ساعت کلی دانلود میکرد میخواستم ببینم شما میدونید کدوم اپراتور و چه طرحی هست.چون اونجوری که اون طرف بهم گفت دیدم قیمت هر گیگش از نامحدود مخابرات ارزونتر درمیاد.الانم که این دوستمون گفتند دیگه مخابرات نامحدود جدید نمیدند.
مرسی
ایرانسله . از ساعت 2 شب تا 8 صبح .نقل قول:
یک ساعت نامحدود = 20 گیگ
دو ساعت نامحدود = 40 گیگ
سه ساعت نامحدود = 60 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همراه اول هم داره
2تا 7 صبح 20 گیگ 1000 تومان
1 تا 11 ظهر 30 گیگ 3000 تومان
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
1سال کمپین 2 مگ ماهی 7 گیگ داشتم و خب اون 2 ماه اول سر شبانه رایگانش مشکل درست کردن و با اعصاب ما بازی کردن ولی بعدش حل شد و پول رو برگردوندن.
حالا امروز رفتم طرح تابستانه 2 تا 16 مگ رو گرفتم(پس پرداخت)
سرعتش دانلودش 1.8 مگ بر ثانیه هستش
خواستم بسته 100 گیگ بخرم دیدم نمیشه،زنگ زدم 2020 میگه فعلا مشترکان پس پرداخت نمیتونن بسته بخرن و باید دو هفته صبر کنید تا سیستم برای پس پرداختی ها فعال بشه
من نمیفهمم واقعا این مخابرات اینقدر بی در و پیکر هستش که قبل آمادگی برای ارائه ی یه سرویس میاد اون سوریس رو میفروشه یا میخواد ملت رو تیغ بزنه
اگه امکانش رو داشتم میرفتم مرکز مخابراتی کل اونجا رو با خاک یکسان میکردم.واقعا یه مشت ادم نادان و بی دست و پا و از همه جا بی خبر رو گذاشتن دارن حقوق مفت میدن.یارو تا دیروز روشن کردن کامپیوتر رو بلد نبوده،یه دوره کلاس میزارن براشون که اونم اکثرا میپیچوننش بعد میان میشن اپراتور بخش adsl
منم امروز رفتم مخابرات قبلش سرویس ۴مگ خورشید تابستانی داشتم گفتم تغییرش بدین به 16مگ اینترنت خوب با طعم تابستان. اومدم خونه دیدم فقط کمپین عوض شده سرعت همون ۴! دوباره پاشدم رفتم مرکز اول که زیر بار نمیرفت و میخواست بپیچونه بعدش با همکارش صحبت کرد گفتش که خطو باید یبار تخلیه کنیم دوباره وصل کنیم که همونم چون صاحب خط باهام نبود انجام ندادن! حالا فردا باید برای بار سوم پاشم برم مرکز!نقل قول:
سیستمشون واقعا مزخرفه! اینکارا تو همه شرکتای دیگه آنلاین انجام میشه ولی اینا کلی آدمو علاف میکنن!!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ببخشيد شما دقيقا چيكار كردين شبانه تون فعال شد..؟!! منم اين سرويس ٢ تا ١٦ مگ رو گرفتم يه هفته س دارم پيگيرى مى كنم شبانه م فعال شه، امروز رفتم مركز مخابراتى آخر زنگ زد يه جاى ديگه اونا گفتن تا يكى دو روز ديگه درست ميشه حالا نميدونم درست ميشه يا نه، من پيش پرداخت گرفتم مشكل بسته نداشتم، شما شبانه تون فعاله..؟!!نقل قول: