منم سرعتم 1024 هست ولي حدود يك سال در خونه قبلي مون 128 داشتم بعد با اوني كه سرويسو ازش خريدم بگي نگي رفيق شدم بعد يه نامه شركتي دادم و 1024 گرفتمنقل قول:
كلا 1024 رو هر كسي نميدن حتي اگه كارت دانشجويي و از اين جور چيزا بدي
Printable View
منم سرعتم 1024 هست ولي حدود يك سال در خونه قبلي مون 128 داشتم بعد با اوني كه سرويسو ازش خريدم بگي نگي رفيق شدم بعد يه نامه شركتي دادم و 1024 گرفتمنقل قول:
كلا 1024 رو هر كسي نميدن حتي اگه كارت دانشجويي و از اين جور چيزا بدي
بار اول باید همون 128 رو بگیرید و بعد بصورت آنلاین و بدون نیاز به هیچ گونه مدرکی میتونید 1024 بگیرید.نقل قول:
1024 رو به هرکسی میدن.تنها چیزی هم که لازم داره و مهمه پوله.اگه خرید آنلاین انجام بدین نیازی به مدرک نیست.نقل قول:
کسایی که می خوان برای اولین بار از پارس سرویس بگیرن یک ماه رایگان با سرعت 128 و 2گیگ ترافیک میدن ولی دانلود شبانه نداره (تو همدان . شاید شهرهای دیگه فرق داشته باشه)
چون دوستان گفتن از ساعت 12:30 تا 1 دیگه رایگان نیست منم ریسک نکردم.
و همون 6 تا هفت رو امتحان میکنم ولی یک چیز رو متوجه شدم که بعد از 7 هم رایگانه! ولی تا چه مدت اینو نمیدونم چون شده فراموش کردم و از 7 رد شده و دانلود داشتم ولی چیزی کم نشده اگه دوستان هم این قضیه رو متوجه شدن و دیدن اینجا بگن ببینم فقط سرویس من این شکلیه یا دوستان هم رایگانه!
من استان خوزستان هستم.
نقل قول:
نه بعد از 7 رایگان نیست
من یه بار 7:1 دقیقه دی سی کردم کل حجم دانلود رو کم کرد
دوستان این ماله منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ۶ دانلودم تموم شد ولی خواب بودم
ساعت ۷ دوباره یه دانلود گذوشتم اما حساب نکرد...
میشه برام بیشتر توضیح بدید؟
راستش تنها توضیحش خوش شانس بودن شماست.البته نباید ریسک کرد.نقل قول:
سلام
ببخشید یه سوال دارم جدا" میشه بدون اینکه مدارک داد آنلاین 1 مگ گرفت ؟
بله.بار اول که براتون پارس رو فعال میکنند فقط 128 میدن اما بعدش میتونید سرویستون رو بصورت آنلاین تمدید کنید و حتی یک مگ هم بگیرید.من بار اول 128 بهم دادن بعدش دیگه همش آنلاین تمدید اشتراک کردم که یه بار 512 بوده و بعد هم 1024 برای سه بار متوالی.نقل قول:
تا حالا که من موردی رو ندیدم که بخوان به مدرک گیر بدن والبته ناگفته نمونه که من دانشجو هستم و اگه یه روزی احیانا بخوان گیر بدن کارت دانشجویی رو نشونشون میدم اما بازم میگم تا حالا که ندیدم و نشنیدم برای تمدید آنلاین از کسی مدرک بخوان.