راستی من نمی تونم کاراکتر زن انتخاب کنم تا الان 3 تا اکانت ساختم تو ورلد های مختلف و از اول تا لول 10 هر چی می زنم زن انتخاب کنم ارور میده ... جالبه
Printable View
راستی من نمی تونم کاراکتر زن انتخاب کنم تا الان 3 تا اکانت ساختم تو ورلد های مختلف و از اول تا لول 10 هر چی می زنم زن انتخاب کنم ارور میده ... جالبه
وست سیستم تشخیص جنسیت بازیکن از پشت مانیتور را داره ! دفعه بعد بزار مادرت انتخاب کنه :31:
من هم سری بعد میخوام زن بشم :31:
لباسای بهتر و بیشتری داره.
اره چون زن می تونه به غیر از عصا بقه ست جنتلمن رو بپوشه ولی مرد نمی تونه هیچی از ست دانسر رو بپوشه..
مال من این ارور رو می ده حالا نامه دادم به پشتیبانب ببینم چی می گه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
00:18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]120[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jojok: in amin ham fek konam mese mamad jaghol shohd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت سر آدم حرف نزن!
بنده تکذیب میکنم!
:31:
نقل قول:
00:18
120
jojok: in amin ham fek konam mese mamad jaghol shohd
آغا جان ! این صفتِ زشت رو از روی ما بردارید !! من دیگه ترک کردم : ))نقل قول:
پشت سر آدم حرف نزن!
بنده تکذیب میکنم!
بچه ها ، ورلد جدید کی میاد ؟
سعید گفت تا دو یا سه هفته دیگه ... منم تو این مدت رای اینکه بیکار نباشم رفتم ورلد 10 پیش بچه ها لول 20 شدم
تاپیک نخواب دیگه...!
سعید گفته بود شلوار و کمربند به ست جنتلمن اضافه خواهد شد.
black linen pants [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Al Swearengen's eagle belt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعضای جدید این ست هستن.
به ست دنسر هم شلوار اضافه شده به اسم Unterrock با +1کاریزما، +8 اچ پی، +15 هایدینگ و +9 آیم. ولی هنوز نمی دونم چه شکلیه!
ویرایش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از twdb
این آخری رو مردا هم میتونن استفاده کنن ولی خب خیلی ضایعه!
------------
ویرایش II
کمربند ست دنسر هم ظاهرا اومده ولی بچه هایی که توی بتا هستن هنوز چیزی نگفتن. من فقط توی twdb دیدم
کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=supravy&set=set_dancer
سعید توی فورت چقدر خون داری ... چون سلاح گرم هستی فکر نکنم زیاد داشته باشی.. درسته؟
آقا لیبور پوینت grave robber من 799 هست. با 25% ست هالیدی شانس پیدا کردن آیتم (هر چقدر بد!) حدودا چقدره؟
شهرم گوشه یه سکتور هست و خیلی راحت میتونم برم به 3 سکتور همسایه (یعنی کلا 4تا سکتور)
معمولا هم بیشتر از 2 ساعت متوالی کار نمیکنم و صبر میکنم تا motivation برگرده به 100
اما هر چی کار میکنم چیزی پیدا نمی کنم!
مشکل از کجاست؟ اصلا این قضیه رفتن به سکتور های دیگه در صورت پیدا نشدن آیتم توی یه سکتور درسته؟
حالا که توی سکتور های همسایه هم چیزی پیدا نمیشه باید برم به grave robberهای دیگه توی این سکتور ها یا کلا برم سکتور های دورتر.