این همه خودم در جواب یه نفر اصرار داشتم که آپ استریم و داون استریم باید مضرب 8 باشه ، برای خودم از اون هم بدتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این همه خودم در جواب یه نفر اصرار داشتم که آپ استریم و داون استریم باید مضرب 8 باشه ، برای خودم از اون هم بدتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تا بوده همین بودهنقل قول:
اینها که در مقابل اون دزدی های رقم بالا چیزی نیست !
همه آی اس پی ها یه جوری یه جایی زپرتی بودنشون ثابت میشه
حالا دیر یا زود داره ولی . . .
خیلی از سایت ها برای من فیلتر شده هرچی تو گوگل میزنم فیلتره
در دزد بودن شاتل که هیچی ، اون گنده تر هاش هم هیچ شکی نیست ... ولی این تاپیک جاش نیست ... باید این حرف ها رو برای مدیر شاتل پیغام بزاری و یا در یک حرکت خیلی عمیق تر پاشی از این مملکت خراب شده فرار کنی ... هر جا که شده ... حتی ترکیه ...
البته البته ناگفته نمونه که شاتل همین الان هم بهترین ISP نباشه جزء 3 تای اوله ...
مملکت گل و بلبل که میگن همینجاست دیگه !نقل قول:
الان جوری شده که تعداد سایتهای چیلتر شده از چیلتر نشده ها بیشتر شده !!!
برای اثبات این امر کافیه تو گوگل یه Image Search بزنید تا بفهمید !
نقل قول:خدایا به کاربران اینترنت تو ایران صبر عطا بفرما:41:نقل قول:
به قول این دوستمون 1 عکس تو گوگل سرچ میکنی هر صفحه فقط 2-3 تا عکس میاره بقیه اش قیلتره:2:
اونم از وضعیت سرعت و قیمت
اخه این دیگه چه اینترنتیه:2: جمعش کنن درش را تخته کنن سنگین تره به خدا
حالا کسی میتونی این سایت را باز کنه؟
کد:http://www.enterupload.com/
برای من تا دیروز باز میشد !نقل قول:
الان به سختی بعد از چند دقیقه باز شد !
مثل اینکه این آپلود سنتر هم داره به رحمت ایزدی میپیونده !
اره دیشب خودم 1300 مگ ازش دانلود کردم...اما حالا باز نمیشه یا بعد از کلی وقت ناقص باز میشهنقل قول:
خدا بیامرز 4shared هم این اخریا همینطور شده بود:31:
ویرایش: الان سایتش بالا میاد ولی هیچکدوم از لینکاش کار نمیکنه!
بله دزدی داریم نه به حد این شرکت حتی تو نت بگردی در همون یکی دو سال اول که سرویس Adsl اومد شاتل کلی شاکی داشت. مدیرتشون دزدی میکنه دیگه اگر پشتیبانی بخواد سرعت رو کم کنه خودش دانلود کنه 3 سوت از رو Log سیستم میفهمند اخراجش می کنند.نقل قول:
آخه من وقتی میبینم همارا سیستم که مال تبریز هست و داره سرویس 512 رو 3 ماهه 29.5 میده با 5 گیگ و ترافیکش هم ارزونتره و 9 هزار تومان نیست کفرم در میاد اونوقت شاتل میگه ما به شما لطف می کنیم سرعت بالاتر میدیم . تازه همارا داره خودش از یک pap دیگه سرویس میگیره . کارشون حرف نداره .
بعد آدم که بخاطر این چیزها فرار نمیکنه می دونم چیزهای دیگه هم هست . الان حرکتی که ما داریم پی میگیریم یعنی آگاه سازی کاربرا نسبت به وضعیت شاتل بهتر از سر و کله زدن با یک دزد هست. من قبلا توضیح دادم چطوری می خوام از شر این شاتل خلاص شم مطمئن باشید اون شرایط پیش بیاد میام بیرون.
10 روز مونده به پایان دوره من و شارژ مجدد سرویس
خیلی ها شاکی هستن از شانل ولی خداروشکر من که راضیم خوبه و مشکلی نداشته چند وقته