سلام دوستان
قبول دارم که اگه 7*24 بزاریم رو دانلود انموقع خیلی بصرفه اس ولی خوب استهلاک سیستم چی؟پول برق چی؟
یهو میبینی پاور سوخت خودم تا حالا دو بار برام پیش اومده حالا اگه این وسط یه ولتاژ ناجور هم رد کنه که یا مین بورد آسیب میبینه یا رم ها
Printable View
سلام دوستان
قبول دارم که اگه 7*24 بزاریم رو دانلود انموقع خیلی بصرفه اس ولی خوب استهلاک سیستم چی؟پول برق چی؟
یهو میبینی پاور سوخت خودم تا حالا دو بار برام پیش اومده حالا اگه این وسط یه ولتاژ ناجور هم رد کنه که یا مین بورد آسیب میبینه یا رم ها
من شبی 30 گیگ دتلود شبانه دارم با سرعت بالا بدون محدودیت چون تو جشنواره خریدم + تخفیف وحشتناک عالی میزاره برای خرید گیگ مثلا از 25 مرداد تا 10 شهریور تخفیف گذاشته بود بسته 100 گیگی 100 روزه فقط 50 هزار تومن 2 بسته خریدم 110 تومن یعنی گیگی 500 تومن .نقل قول:
بعد میتونی با 10 تومن اکانت سایت شاتل لند رو بخری تمام محتواش رو دانلود کنی یا لینک رو از سایت های دیگه ریموت کنی 5000 گیگ حجم داره یه ماهه ..
سرعت 16 مگ نه اینکه مثل مخابرات 2 مگ و 4 مگ از این حرفا ....
پینگ پایین صبح تا شب ...
اینکه 400 گیگ دانلود کنی در ماه افتخار نیست مهم مصرف درست اینترنت هست اونم روزانه من واسه بازی و دانلود موزیک و یوتیوب میخوام نه اینکه بزارم صبح تا شب فیلم دانلود کنم ...
دوستان كس ديگه اى اين سرويس اينترنت خوب با طعم تابستانه رو گرفته؟ شبانه مجانيتون فعاله؟ من يه هفته س پيگيرى مى كنم هنوز شبانه م حساب ميشه..
حالا این که هیچنقل قول:
بدبختی دوم اینه که خط فیبر نوری هست و شاتل نمی تونه به من اینترنت بده :n23:
منم خطم فيبر نورى شده ولى جالبش اينه من قبلا كه از پارس سرويس داشتم خطم نهايت پنج مگابيت مى كشيد ولى الان از مخابرات گرفتم خطم تا بيست و سه مگابيت مى كشه!!! سرويس ٢ تا ١٦ مگ گرفتم كه برام رو ١٨/٣ آپ كردن سرعت دانلودم ٢ مگابايت بر ثانيه س!!! كيفيت هم خوب بوده اين يه هفته اى فقط مشكل اينه كه شبانه م فعال نيست هنوز غير از اون همه چى اوكيه. ترافيك هم كه صد گيگ رو تا اول آبان ميدن نود تومن كه قيمت مناسبيه! تا به اينجا من راضى بودم كه خودمم هم فكر نمى كردم حالا ببينيم همين طور ميمونه يا نه!نقل قول:
منم دقيقا مثل شمام! گفتم من سرويس داشتم! زنگ زدم مخابرات گفتن همه همينن نميتونيم بخاطر يه نفر كارى كنيم كه! ولى بنظر من اين سرويس اينترنت خوب با طعم تابستانه رو امتحان كنيد من خيلى راضيم قيمتش هم مناسبه شبانه رايگان هم داره يك روزه هم راه اندازى ميشه! البته كه شايد مركز مخابراتى با مركز مخابراتى فرق كنه ولى با كمال تعجب من تو اين يه هفته اى واقعا از سرويسم راضى بودم سرعت هم عاليه!نقل قول:
مثلا شما بازی میکنی نوع مصرفت خیلی افتخار امیز هست! هر کسی یک سلیقه ای داره .کلا تمام این دانلودها هم به نوعی سرگرمی هست وگرنه چقدر از اون فیلمها یا موزیکهایی که دانلود کردید رو دیدید یا گوش کردید.اصلا گیریم یک نفر از اینترنت برای iptv استفاده کرد ، حالا مثلا این خیلی افتخار امیز هست استفاده اش!نقل قول:
اینکه 400 گیگ دانلود کنی در ماه افتخار نیست مهم مصرف درست اینترنت هست اونم روزانه من واسه بازی و دانلود موزیک و یوتیوب میخوام نه اینکه بزارم صبح تا شب فیلم دانلود کنم ...
شما پیش پرداخت گرفتید یا پس پرداخت؟ اگر پس پرداخت گرفتید تو این حالت میشه حجم اضافه خرید؟ چون قبلا نمیشد. اگر پیش پرداخت گرفتید حجم سالیانش ۲گیگه یا ماهی ۲گیگه؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من پيش پرداخت گرفتم، پس پرداخت ظاهرا حجم اضافه مياد رو قبض ولى مطمئن نيستم و حجم ماهيانه دو گيگ هست كه سالش ميشه ٢٤ گيگ و ماهانه ٢ گيگ مياد تو حساب.نقل قول:
دوستان من باغستان كرجم يه هفته است نتِ گوشي قطعه كسي از دوستان اونطرفا هست همين مشكل رو داشته باشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk