ایول ! حال میکنم که بچه ها خوب سیستمِ تشکرِ تیک تاکی رو یاد گرفتن ! : دی
البته جا داره از بنیان گذار این روش ، امینِ عزیز تشکر ویژه بشه ، البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
Printable View
ایول ! حال میکنم که بچه ها خوب سیستمِ تشکرِ تیک تاکی رو یاد گرفتن ! : دی
البته جا داره از بنیان گذار این روش ، امینِ عزیز تشکر ویژه بشه ، البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
هیچ قانونی چیزی برای باز کردن باکس های فورت نیست؟ مثلا یه ساعت خاص بازشون کنیم چیز بهتر گیرمون بیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته جایزه مخصوصی هم برای ایشون در نظر گرفتیم که هر موقع پشت کنه جاییزه رو تقدیمش میکنیم ! : دی
feck you [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از زمانی سربازی رفتم و افتادم به کلانتری به هیچ چیزی اعتقاد ندارم !!!!!!
به چه عجب داش سعید ... کجایی ؟ نیستت؟می خواستم بهت اس ام اس بدم دیگه ... (الکی:31:)
مثلا از چی بی اعتقاد شدی؟
راستی از دوستت بپرس کی ورلد جدید قراره بیاد
سعید باز چی شده ؟:دی
ورلد جدید تا 2-3 هفته با ورژن جدید خواهد آمد :20:نقل قول:
دیگه نمی تونم زیاد به حاشیه برم در مورد اعتقاد و اینا و چه چیزایی دیدم که بی اعتقاد شدم ! فقط الان دارم در به در می زنم تا از کلانتری خلاص بشم و به یک بخش دیگه برم !
ورژن جدید؟ چی قراره اضاف بشه؟ راستی کدوم کراقت بهتره؟ من که رفتم کارگره که چیز درست می کنه... شما چی؟
ورژن جدید می شه خودت برا خودت آواتر درست کنی :31: همه چی را می تونی تغییر دهی از ابرو گرفته تا دهان و بینی و رنگ پوست و مو و چهره و ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم جدید برا موفقیت ها ایجاد شده که شبیه همون مدال ها هست ولی بهتر از اون ! مثلا کسی که 250 K پوینت از فورت داره به یه موفقیت می رسه و ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا RECIPE جدید هم اضافه شده !
برا ست لباس ها PANT+BELT اضافه شده مثلا برا ست جنتلمن :21:
craft چی رو انتخاب کردی؟
من blacksmith چون برا فورت خوبه :20: