سلام
دوستان مشهدی یه نصاب خوب و با انصاف معرفی می کنید؟
سلام
دوستان مشهدی یه نصاب خوب و با انصاف معرفی می کنید؟
ماهم به یک نصاب وارد و کاردرست و با انصاف در مشهد نیازمندیم:n01:
لطفا معرفی کنید
ok ولی من شک دارم پخشم سالم باشه هرچند نو گرفتم ولی کاش یه سیستم میدیدم که با این پخش جمع شده باشه اون موقع خیالم راحت تر میشد میترسم اینو بدم بره بعد پشیمون بشم.نقل قول:
خوب یک پخش x400 پیدا کنی ، صداشو گوش بده ، آلپاین هم صداشو گوش بدم ، شاید در نهایت آخرش باید بری پایونییر بخری . چون صدا سلیقست ، نمیشه یک صدا رو تو گوش یکی زوری فرو کرد :دینقل قول:
صدای سونی مث پایونییره؟ چون سونی تیزه اولش خوبه ولی خسته کننده میشه ولی کنوود اصن خسته نمیکنه منو
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سونی رو گوش ندادم ولی دیگه پایونییر رو همه میگن تیزه .نقل قول:
یک مشکلی هم که دارن ، تو ولوم های معمولی بیشتر بیس میزنن ، صدا ووکال و میدرنج و توییتر در نمیاد ! امتحان کنید ، تو ولوم بین 20-35 ! از 35 تا 40 و بالاتر بر عکس میشه :دی
سلام آقا من آمپلی رو خودم وصل کردم 5602 پایونیر به باند 696 جی بی ال ساب ندارم
الان bass boost و LPF رو از روی آمپلی روی صفر و خاموش کردم
میخواستم بدونم FREQ برای ساب هست یا باند؟ عدد 40-60-125-250-500 hz داره برای باند باید روی چی بزارم؟خیلی ممنون
دوستان بنده باند 7158 و ضبط 3750 امروز خریدم و نصب کردم صداش هم خوبه .
فقط احساس می کنم بیس کم دارم می خوام آمپ هم اضافه کنم به نظرتون چی بزارم ؟
بیس زیادی نمیخوام فقط تو ماشین بیسش بهم حال بده .
هزینه هم زیاد نمی خوام بکنم نهایت 150 تا 200 ؟؟؟
:n12:
سلام به همه دوستان، بنده کامپوننت درگ استر 632.3 رو امروز جلوی پرشیا نصب کردن با آمپ M527 کنوود، واقعا حجم صدا، تفکیک و کیفیت خوبی داره (بازم به Esprit هلیکس نمیرسه کیفیتش ولی تو این رنج قیمتی و نسبت حجم صدایی ک میده عالیه!! :n02::n02:)نقل قول:
پرتاب صداش اندازه کواکسیال Infinity Ref9633 عقب شده. شاید هم بیشتر! با SLA روی -1 پخش پایونیر بیشتر از 45 نمیشه ولوم داد دیگه :n09: (بیشتر صدا دیسورت نمیشه ولی تحمل هم نمیشه کرد حجم صداشو :n31:)
در ضمن کراس اور هاشم واقعا با کیفیت ساخت بالایی هستن (نسبت به حتی هلیکس، دوتاش سایزشون اندازه آمپ 527 کنوود هست! )
تشکر. :n16:
سلام فردا می خوام یه سیستم واسه پرایدم سفارش بدم.دنبال بیس بالا نیستم فقط شفافیت صدا خیلی واسم مهمه.بعد از کمی تحقیق اینارو پیدا کردم پخش x400 kenwood
باند helix esprit e69x
آمپ کنوود 527
به نظرتون این ترکیب خوبه؟تو این رنج قیمت گزینه بهترم سراغ دارین؟