شمام نامحدودی؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
شمام نامحدودی؟نقل قول:
قبول دارین مخابرات هرکاری باهاتون انجام بده حقتونه ؟ چون خودتون میخواین .
6 ماهه اومدم شاتل انقدر عالیه که حد نداره تخفیف گیگ میزاره گیگ 500 تومن اونوقت شما موندین مخابرات شکنجتون کنه ...
زود بیایین پست منو نقل قول کنید به من حمله کنید ولی حقتونه چون خودتون دوس دارین .
من خونه ی یکی از دوستان از شاتل استفاده میکردم. دیروز برای خودم هم سفارش دادم. اتفاقا برای اینکه بدونم باید منتظر پورت بمونم یا پورت خالی دارن زنگ زدم به خود شاتل، بعد از 2 بار تماس که بهم گفتن منطقه ی شما پوشش دهی نداریم بالاخره نفر سوم گفت که نه هیچ مشکلی نیست و برام ثبت نام کرد! الان به مرحله ی رانژه رسیده و زده رانژه ناموفق (فیبر نوری رانژه ناموفق است). در حالی که قبلا روی همین خط که میگن فیبر نوریه آسیاتک داشتم و مشکلی نبود.
حالا سوالم اینه که هیچ راهی نداره فیبر نوری رو تغییر بدن به عادی؟ که بتونم از شاتل یا هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
بله و 2 روزه اینجوریهنقل قول:
مگه فقط نامحدود ها این جوری شدن ؟؟؟ :n13:
منم نامحدودم نکنه اینا عمدا این کارارو میکنن!نقل قول:
منم نامحدودم همین مشکل دوستان رو دارم
شک نکنید از قصد این کارا رو میکنن مردم برن حجمی بخرن
برای من وصل شد از امروز ظهر
دوست عزیز چزا خیال میکنی این همه ادم صلاح خودشون رو نمیدونن و فقط شمایید که میفهمیدنقل قول:
من با 512 نامحدودم دارم بدون دغدغه ماهی 160 گیگ دانلود میکنم اون هم فقط با ماهی 25 تومن
کدوم سرویس دهنده ی دیگه ایی همچین سرویسی رو با همچین قیمتی میده
شما بگو تا من همین امشب سرویسم رو عوض کنم
من حجمیم و چند روزه بصورت رندوم نت قطع میشه، ربطی به نامحدود بودن نداره مشکل از شبکس.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آفــــرین.نقل قول:
من اگه بخوام شاتل بگیرم که سر ماه قبل میلیونی برام میادنقل قول:
من با 1 مگ مخابرات ماهی 350 الی 400 گیگ دانلود دارم و ماهی 32 تومن میدم
کدوم سرویس دهنده ای با 32 تومن 400 گیگ ترافیک میده ؟؟؟
- - - Updated - - -
بازی جدیدشونه احتمالا :n34:نقل قول: