سلام دوستان هنوز مشکل دکلا اهواز برطرف نشده
کسانی ک مشکل داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
Printable View
سلام دوستان هنوز مشکل دکلا اهواز برطرف نشده
کسانی ک مشکل داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
امشب من محدودیت سرعت رو به چشم دیدم ... سرعت دانلود بالای ۳ ک ب نمیره در صورتی که اینترنت مبین نت دوستم در همین نزدیکی هست داره با ۲۵۰ ک ب دانلود می کنه
من دارم از لینک putlocker با 220 دانلود میکنم همین حالا.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت وطنی هم 130 میده.
ip 5
از وقتی که sms واسم فرستادن سرعت دانلود شبانم خیلی بهتر شده. منم رحم نمیکنم با تمام قدرت دانلود میکنم
خوب کاری میکنی.نقل قول:
بچه ها تا همین چند شب پیش برای من از ساعت 3 به بعد سرعت 250 میداد ولی الان دیگه نمیده...
مردم از ای پی عوض کردن...ولی به جز این ای پی ها دیگه هیچ ای پی بهم نمیده: 5, 2, 37, 91, 79
اینا هم به درد هیجی نمیخورن البته واسه من....اوه راستی از وقتی که این اس ام اس های که شماها گفتین واستون اومده..سرعتم افت کرده..البته این اس ام اس برای من که نیومده..ولی هرچی که هست از وقتی این اس ام اس لعنتی پیداش اینجوری شده ...:n21:
واسه من داخلی 200 تا میده .نقل قول:
با 1 مگ نوروزی من دیشب نتونستم از تورنت بیشتر از 200 مگ دان کنم
حالا نمیدونم رفتم بلک لیست یا مشکل با آی پی بود یا تورنت رو محدود کردن خلاصه خیلی افتضاحه که کامپوتر برای 200 مگ تا صبح روشن باشه روشن باشه
کسی تونست امشب تست کنه
شما به بهترین ای پی ها وصل میشید دیگه نمی دونم چه ای پی دیگه ای می خواید پیدا کنید که بهتر باشهنقل قول:
بعد از یه 10 روزی امشب می خوام بزارم برای دانلود ببینم چطور میشهنقل قول:
بدبختی از طرح نوروزیم فقط 17 روز مونده، اگه دانلود نداشتم فعلا دیگه با این اشغال تمدید نمی کنم
یادش بخیر پارسال اینموقع 15 تومن میدادیم برای سرعت 2 مگ. (تو این مملکت همه چیز چقدر زود تبدیل میشه به نوستالوزی)