اگه همیشه اینجور بمونه بشه از هر اکانتی استفاده کرد خیلی خوبه تا یه راهی برای ترکیب سرعت هم پیدا کنیم
نمیدونم چرا آپ استریمم رو 1مگه ولی اسپید تست از 0.6مگ بالاتر نمیره!
Printable View
اگه همیشه اینجور بمونه بشه از هر اکانتی استفاده کرد خیلی خوبه تا یه راهی برای ترکیب سرعت هم پیدا کنیم
نمیدونم چرا آپ استریمم رو 1مگه ولی اسپید تست از 0.6مگ بالاتر نمیره!
حامد تو که 5مگ داشتی؟پس چی شد؟سوزوندیش
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 2020مشغولی میزنه؟
سیترا جا و مکان نداره , سامانه پرداخت انلاین مخابرات بود که منقضی شد رفت پی کارش الان هم پرتاک جاشو گرفتهنقل قول:
ایپی دقیقا باعث همه مشکلات شده اگر ایپیمون درست بشه همه مشکلات حل میشن
همه نمایندگی ها ظاهرا مشکل دارن فرقی هم نداره از کجا بخرید به احتمال زیاد میندازنتون روی همین 2.189
مطمئنی؟نقل قول:
من زنگ زدم دو مگ 8 گیگ رو گفت 46 تومن
گفت تعرفه هامون همون تعرفه های فن اواست
ولی فن اوا شبانه نداره نمیدونم اینا چطور شبانه میدن
هر گیگ که اضافه بخوای بگیری 4500تومن میاد روی 18900تومننقل قول:
اینا پهنای باندشون از مخابرات میخرن همون پردیس رایان جنوب اپراتور چهارم مخابراته ولی فرقشون با بقیه نمایندگی های مخابرات اینه که اکانتینگشون (ibs) دست خودشونه یعنی پهنای باندشو از مخابرات میخره و هر طوری که خواست به مردم میفروشه میخواد با شبانه بفروشه یا بدون شبانه دست خودشه
اره به منم گفت که هم تعرفه مخابرات داریم هم تعرفه فن اوانقل قول:
یعنی اگر ازشون نت مخابرات بگیری شبانش 1 تا 7 ؟
نه فکر کنم فنآواشو باید بگیری مخابرات که اکانتینگش دست خود مخابراتهنقل قول:
فرشاد چیکار کردی؟
الان ازکجا نت داری؟
الان یه سوال دارم این شرکتهای خصوصی هستند که میگن باهمکاری مخابرات نت میدیم اینا خوبن؟ یا بهتره ازخود مخابرات بگیریم؟کدوم بهتره؟
دوستان من دزفول هستم و از اکسین سرویس مخابرات میگیرم(فکر کنم اسمش این بود)قبلا ضحی کیش بودم،اکسین نه نامحدود داره نه شبانه رایگان داره سرویس بالای 512 هم برام بسته یک ماهه بالاتر از 5گیگ هم نداره کلا الان من ماهی مجبورم 50تومن پول ترافیک اضافه بدم.
خواستم ببینم از دوستان کسی سرویس شبانه رایگان ندارن؟