بریج کانکت میشید ؟ vpi/vci روی چند هست ؟نقل قول:
بیشتر مناطق از 12.35 به بعد دیگه جواب نمیده حواستون باشه .
Printable View
بریج کانکت میشید ؟ vpi/vci روی چند هست ؟نقل قول:
بیشتر مناطق از 12.35 به بعد دیگه جواب نمیده حواستون باشه .
پیشنهاد می کنم برای تست 1 ماهه نامحدود 1 مگ رو از پارس آنلاین بگیرید . احتمال اینکه سرویسهای نامحدودشون رو سرعتشو کم کنند هست تا سرویسهای محدودشون بفروش برسه.نقل قول:
ولی مطابق نظر سوال کننده : 12.30 تا 1 با یکجوری مجانی بود با سرعت بالا ولی انقدر گفته شد که به گوش پارس آنلاین رسید و دیگه مجانی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی پارس آنلاین خودش خبر نداشته و حالا که ملت بدون اجازه ایشون در موردش حرف زدند و بهم گفتن پارس فهمیده و جلوش رو گرفته !! شایعه در حد تیم ملی به این میگن چند وقت پیش سیستم پارس بهم خورده بود و زمان قبل لز ساعت 7 رو بعد از 7 نشون میداد واسه همین از من حدود 3 گیگ کم کرده بود زنگ زدم خیلی راحت و بدون اجازه این آغا گفتم قبل لز 7 دیسکانتکت شدم نه بعد از 7 که بعد از یخورده تحقیق قبول کردن و 3 گیگ بهم برگردوندن در حالی که خود پارس آنلاین اعلام کرده تا ساعت 6 مجانیه و نه 7 بعضی ها میخوان خودشون رو یجوری مهم کنن یراست مسرن سراغ دستگاه شایعه سازینقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده من میخوام سرویس فعلیم که محدوده به 512 نامحدود تغییر بدم میخواستم ببینم 512 نامحدود چنده سر عتش؟
من که نفهمیدم با من بودین یا اون دوستی که سوال پرسیده بود اما من تو پست قبلیش یه عکس از دانلود شبانم گذاشتم که از 12:35 تا 6:57 دانلود داشتم.نقل قول:
نمیدونم کجا رایگان و کجا غیر رایگانه ولی من از 12:35 تا 6:57 دانلود میکنم.بعید میدونم خود پارس هم از این موضوع بی خبر باشه.گاگول که نیستن دیگه.
پ.ن: این اون بخشیه که نفهمیدم: ((بعضی ها میخوان خودشون رو یجوری مهم کنن یراست مسرن سراغ دستگاه شایعه سازی))
اینم دانلود دیشبم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 0 و 59 هستش و با بریج کانکت میشم.نقل قول:
بهتره بگیم بیشتر مناطق جواب میده و فقط بعضی از جاها دیگه جواب نمیده.
دوستان 1 مگ بگیرم شبی راحت 4 گیگ می گیره؟
بیشتر دوستان 4 گیگ راحت می گیرن 1 مگ؟
الان 512 دارم 2 گیگ و 200 مگ می گیره
به امید 4 گیگ نگیرید که ممکنه این اتفاق نیفته.نقل قول:
من 512 داشتم و شبها حدود 2 گیگ میگرفتم (اغلب هم از 2 تا 2.5 گیگ متغیر بود).
الان یک مگ دارم و شبی 3 تا 3.5 گیگ میگیرم.خودم هم به این امید یک مگ گرفتم که شبها کمتر از 4 گیگ دانلود نداشته باشم اما اینجور نشد.به هر حال نمیتونم بگم که ازش ناراضیم چون همین 3 گیگ هم کارمو راه میندازه.
به ما که رسید دیگه کسی حاضر نیست اطلاعات بده واقعا که ............
ترفند دانلود شبانهنقل قول:
چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
نکته1
بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)
نکته2
بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.
نکته 3
زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
این رو توی صفحه اول هم نوشته.
البته گویا از 12:31 تا 1 دیگه رایگان نیست.