بازيكنان فرامين تاكتيكى را اجرا كردند، برديم
قلعه نويى: مظفرى زاده مى تواند دربى را قضاوت كند
سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برترى مقابل راه آهن يكى از پازل هاى ما براى قهرمانى بود. وى پس از برترى ۵ بر يك استقلال مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازى با راه آهن به عنوان بازى پيش از دربى بازى دشوارى بود، به خصوص آنكه ما با تيم بسيار خوب راه آهن و سرمربى فوق حرفه اى آن روبه رو بوديم. در هر صورت برترى مقابل راه آهن يكى از پازل هاى قهرمانى استقلال بود. خوشبختانه بازيكنان توانستند فرامين تاكتيكى را به خوبى اجرا كنند البته من از شيوه كار آنها در ابتداى بازى كمى ناراحت بودم اما به مرور توانستيم فشار به دروازه راه آهن را بيشتر كنيم و در نهايت پيروز شويم.وى افزود: از اينكه انتظارها از استقلال افزايش يافته است، بسيار خوشحالم اما تفكر من و كادر فنى در هر بازى مخصوص به همان بازى است و طبيعى است كه در ابتدا به دنبال ۳ امتياز خواهيم بود و پس از آن به دنبال افزايش تعداد گلها. البته طبيعى است كه تماشاگران از ديدن گلهاى زياد لذت مى برند اما براى ما اولويت ۳ امتياز است و در تمامى ديدار از جمله دربى براى ۳ امتياز به ميدان مى رويم.سرمربى تيم فوتبال استقلال درباره داور ايرانى براى دربى نيز گفت: هر تصميمى كه فدراسيون فوتبال بگيرد ما قبول مى كنيم معتقدم داورى ما به بلوغى رسيده است كه بتواند دربى را سوت بزند اما فدراسيون دراين باره تصميم مى گيرد و بى ترديد اگر داور دربى ايرانى باشد من در همين جا قول مى دهم كه نهايت همكارى را با او انجام دهم و حتى اگر در بازى هاى ديگر اعتراضى مى كردم در بازى دربى از داور حمايت كنم. من با گزينه هايى كه مطرح شده است كاملا موافقم البته شايد باشگاه بر روى برخى افراد موضع گيرى داشته باشد.وى درباره احتمال انتخاب سعيد مظفرى زاده به عنوان داور اين مسابقه نيز گفت: سعيد مظفرى زاده از كسانى است كه من اعتقاد دارم مى تواند دربى را قضاوت كند.قلعه نويى درباره مصدوميت حسين كاظمى گفت: وضعيت مصدوميت او فردا (امروز) مشخص مى شود.سرمربى استقلال ادامه داد: در هر صورت استقلال نشان داده است كه يكى از تيم هاى خوب چند سال اخير ايران است با اين حال تصور نمى كردم با اين تعداد گل مقابل راه آهن پيروز شويم. وى درباره وحيد طالب لو نيز گفت: از لحظه اى كه گل دريافت كرديم به وحيد روحيه دادم و در بين ۲ نيمه نيز به او گفتم؛ تو آن قدر براى استقلال بازى هاى خوب كرده و پنالتى هاى مهم گرفته اى كه اگر ۱۰ بار ديگر نيز اشتباه كنى كسى از تو ناراحت نمى شود. البته او نبايد اشتباه كند اما در هر صورت اين واقعيت است كه طالب لو زحمات بسيارى براى استقلال كشيده و يكى از اركان آسيايى شدن استقلال بوده است. سرمربى تيم استقلال درباره بازى ايران و كره جنوبى نيز گفت: هيچ بازى فوتبالى آسان نيست در هر صورت كره جنوبى واقعا پيشرفت كرده و تيمى است كه حتى ميزبان جام جهانى بوده است. كره تيم خطرناكى است و با آنكه زمانى كه من سرمربى تيم ايران بودم در ورزشگاه آزادى اين تيم را ۲ بر صفر برديم اما همان زمان نيز ما را بسيار اذيت كرد ضمن اينكه كره با تمام لژيونرها و پس از گذراندن يك اردوى بسيار خوب در دوبى به ايران مى آيد و مى تواند تيم بسيار خطرناكى باشد.