سلام
1.من یه چند وقته دارم red dead رو بازی می کنم ولی هر کاری می کنم سیو نمیشه دوباره باید از اول برم.میشه راهنمایی کنید؟
2.من وقتی دستمو روشن میکنم خیلی طول میکشه تا اکس باکس اونو بشناسه مشکل چیه؟(4تا چراغ سبز با هم چشمک میزنن)
سلام
1.من یه چند وقته دارم red dead رو بازی می کنم ولی هر کاری می کنم سیو نمیشه دوباره باید از اول برم.میشه راهنمایی کنید؟
2.من وقتی دستمو روشن میکنم خیلی طول میکشه تا اکس باکس اونو بشناسه مشکل چیه؟(4تا چراغ سبز با هم چشمک میزنن)
با سلام خدمت دوستان
من یه سینما خانگی lg گرفتم (مدلش lh768hts). اونیکه از طرف شرکت اومد وصل کنه گفت تلویزیونتون خروجی صدا نداره اما یه جورایی میشه برای وصل کردن xbox به سینما خانگی با کابلا ور بریو از این حرفا. الان صدای سینمارو از گیرنده دیجیتال گرفته. مدل تلویزیونم 42ld460 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان چند صفحه ای میشه که بحث بازی ها رو دارید تو این تاپیک دنبال میکنید
بازی ها تاپیک مخصوص خودشون رو دارن اگه میشه اینجا ادامه ندید چون به تاپیک ارتباطی نداره
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه باتریهای دوراسل که رو دسته 360 هست تو بازار چند قیمته ؟؟؟:11:
سلام دوستان ميخواستم ببينم فيلم ديدن روي كنسول ضرري داره البته از روي فلش ؟ با تشكر
نه نداره:46:نقل قول:
جفتی 1200 تا 1400 هست معمولانقل قول:
نهنقل قول:
حتی از روی dvd هم ضرری نداره
سلام. یه بار ۶ تاشو خریدم ۳ تومن. دراسول قلابی زیاد داره . سعی کنید یا انیژایزر بندازید یا پلی اند کیت شارژ بخریدنقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه باتریهای دوراسل که رو دسته 360 هست تو بازار چند قیمته ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي از فن هاي لب تاب زير كنسولش استفاده كنه ضرري نداره ؟ (البته اگه منبع تغذيش از كنسول نگيره )!
جاسپر زیاد به فن نیاز نداره ولی داشتن فن خالی از لطف نیست. ولی پشنهاد میکنم اگه میخواهید فن بذارید از این فن پشت کنسول استفاده کنیدنقل قول:
اگه كسي از فن هاي لب تاب زير كنسولش استفاده كنه ضرري نداره ؟ (البته اگه منبع تغذيش از كنسول نگيره )!