لطفا پست 17836 رو جواب بدید
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
لطفا پست 17836 رو جواب بدید
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
میشه لینک صفحش رو بدی من پیدا نکردم اینو تو سایت مخابراتنقل قول:
اینو داداش تو مخابرات تبریز زدننقل قول:
من خودم تبریزم این طرح در سایت مخابرات تبریز دیدم
دوستان چند روزه یک مشکلی پیش اومده که نمی دونم مربوط به مخابرات هست یا نه برای همین اینجا مطرح می کنم تا اگر اطلاعی در این مورد دارید لطف کنید و راهنمایی کنید :
همیشه برای وارد شدن در فیس بوک بجای استفاده از فی لشکن ، آی پی پراکسی رو در قسمت پراکسی فایرفاکس که وارد می کردم براحتی بدون فیل وارد فیس بوک میشدم اما الان چند روزه که از طریق وارد کردن آپی پی در پراکسی فایراکس نمیتونم وارد فیس بوک بشم و فقط از طریق فی لشکن باز میشه . شما می دونید مربوط به مخابرات میشه یا نه ؟ چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟
در ضمن به جز این ، امروز اصلا نمیتونم در اینستاگرام کامنت بگذارم . البته با وجودی که از طریق دستکتاپ وارد اینستاگرام میشم اما قبلا می تونستم کامنت بگذارم اما امروز هرکاری می کنم نمیشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این پرتال باز نمیشه مصرفو ببینم اینام هر دفعه هزار جور به نامحدودا استرس میدن تا بریم حجمی از دستمون راحت شن
سلامنقل قول:
خیلی وقته آدرس پنل مخابرات عوض شده. به این آدرس برید.
ecare.tct.ir
سلام دوستان
من حدود یه سال هس اینترنت نا محدود 512kbps از مخابرات دارم از آنجا که جدیدا سرعتش افتضاح تر از قبل شده (سرعت دانلود 50kb/s ) می خواستم به اینترنت حجمی رو بیارم ( کلا هم استفاده زیادی ندارم ) .
می خواستم بپرسم سرویس های حجمی که در سایت مخابرات مثلا زده پهنای باند 128 چه سرعتی رو بهم میده؟ انتظار بالایی هم ندارم یه وب گردی بدون درد سر و سرعت دانلود بالای 150k .
مرکز مخابرات هم پاسداران هست که یکی از افتضاح ترین مراکزه ! ممنون می شم از دوستان اگه کسی تجربش رو داشته بیان کنه؟
سلامنقل قول:
کمپین تابستان بگیرید سرعت تا ۴مگ ۲گیگ حجم ماهی 2100 تومان
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برای تغییر باید پاشم برم مخابرات؟