سلام
طرح همسفر ساعت رایگان از ۲ تا ۷ ؟
Printable View
سلام
طرح همسفر ساعت رایگان از ۲ تا ۷ ؟
سلام دوستان ببخشید کسی از این سایت آرمان دیتا سیستم لاجیک خرید کرده؟
چون قیمت هاش که خیلی ارزون هست حتی از نصف هم کمتر
می شه بهش اعتماد کرد؟
یک سایت فک نباشه؟کسی نزدیک امامیه نیست بره ببینه واقعا چنین شرکتی وجود داره یا نه؟کد:www.arman-data.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر شبانه رایگان ندارهنقل قول:
نقل قول:من پرسیدم گفتن ندارهنقل قول:
دوستان ممکنه طرح جدید بیاد که دانلود رایگان داشته باشه؟
سلام ممنون بابت اطلاع رسانینقل قول:
اگه ثبت نام شروع شد خواهشا همین جا اعلام کنین که ما هم دست به کار شیم
الان بعضی از پست ها رو خودنم برام شک و شبه شده به خاطر همین چند تا سوال میخوام بپرسم
1. vdsl با فیبرنوری قرق داره؟
2. برای خرید فیبر نوری باید مثل vdsl مودم جدید خریداری کرد؟ اخه روی مودم نوشته تا 300 مکابیت پشتیبانی میکنه
اینم بگم مخابرات داره دست کاری میکنه اینترنت رو حتی دیگه سایت خودشون و این سایت هم نمیتونم بیام مگه این که فیلتر شکن بزنم
- - - Updated - - -
الان بعضی از پست ها رو خودنم برام شک و شبه شده به خاطر همین چند تا سوال میخوام بپرسم
2. برای خرید فیبر نوری باید مثل vdsl مودم جدید خریداری کرد؟ اخه روی مودم نوشته تا 300 مکابیت پشتیبانی میکنه
اینم بگم مخابرات داره دست کاری میکنه اینترنت رو حتی دیگه سایت خودشون و این سایت هم نمیتونم بیام مگه این که فیلتر شکن بزنم
- - - Updated - - -
اگر تو یک محله 20 نفر جمع بشن درخاست ftth به مخابرات محلشون بدن پیمانکار میاد فیبر میکاره بعدش از فیبر استفاده میکنید هر گیگ 760 تا تک تومان میوفته وقتی به این ارزونیه دیگه سمت شبانه رایگان نمیرید فاز دوم فیبر نوری قراره ترافیک هر گیگ 437 تومان بشه:n02:
حالا این ftth چی هست؟نقل قول:
بعد هم کسانی که سرعت بالا و شبانه رایگان می خوان واسه دانلود نیاز دارند. فکر می کنید همون یک گیگ 760 یا 437 ارزونه؟
جهت جلوگيري از تخلفات سوءاستفاده كنندگان فروش ADSL ، نمايندگان مجاز در سايت مخابرات معرفي گرديده و شماره تلفن 38513030 جزء شماره هاي نمايندگان مورد تاييد اين شركت نميباشد
من از این نمایندگی خرید کردمنقل قول:
نماد اعتماد الکترونیک هم داره سایت شون
من این نمایندگی رو تایید می کنم چون ازش خرید کردم
فعلا گیر من آرمان دیتا سیستم لاجیک هست که ۱۰۸ گیگ رو می ده ۵۰ هزار تومان
نماد اعتماد الکترونیک هم ندارندرگاه پرداخت هم نداره
کانال اش هم چهار هزار عضو داره
من که نتونستم اعتماد کنم وگرنه شدیداً به حجم نیاز دارم
لطفاً اگه کسی از آرمان دیتا سیستم لاجیک خرید کرده و سایت رو تایید می کنه بگه تا ما هم ۱۰۸ گیگ رو ۵۰ هزار تومان بخریم
ممنون
این خبر در سایت اصلی مخابرات خراسان امده بود و از همانجا مطلب کپی شده است.نقل قول: