نه عزیز اینجوری هم نیست که از 100 پایین نیاد . مثلا ماله من از 1 سرعتش 65-7 اینا هست از 2:30 -3 میشه 100نقل قول:
و سرویس های 512 هم اکثرا بالای 60 نمیان شبانه و اونایی که سرعتشون بالاست بیشتر بخاطر شانسشون و یا مثل شما منطقه مخابراتیشون هست
Printable View
نه عزیز اینجوری هم نیست که از 100 پایین نیاد . مثلا ماله من از 1 سرعتش 65-7 اینا هست از 2:30 -3 میشه 100نقل قول:
و سرویس های 512 هم اکثرا بالای 60 نمیان شبانه و اونایی که سرعتشون بالاست بیشتر بخاطر شانسشون و یا مثل شما منطقه مخابراتیشون هست
512 نامحدود روزا چنده سرعتش ؟؟؟
بنده هم یک 6 ماهی میشه سرویس 1 مگ محدود دارم و با توجه به اینکه در 3 ماه اخیر نتونستم حتی با استفاده از ترفند شبی بیش از 2.3 گیگ دانلود کنم قصد دارم این دفعه 512 تمدید کنم و ضمنا سرعت دانلود بنده از ساعت ا تا 3:30 از 70 بالاتر نمی یاد و هر چه هم پیگیر شدم بجز تغییر دادن MTU کار دیگه ای برای من نکردند و آن هم هیچ تاثیری برای بنده نداشته . ضمنا مرکز مخابراتی بنده منطقه شهید مشهدی مهدی در منطقه 15 تهرانه .نقل قول:
والا چی بگم جز افسوس خوردن . حتی سرویس های محدود 1 مگشون هم سرعت درست رو نداره . به نظر من که سرویس 512 رو تمدید نکنید و روی 1 مگ بمونید چون قطعا سرعتتون پایین تر میاد. به نظرم بهتره کسانی اینکارو انجام بدن که به قولی منطقه مخابراتیشون خلوته ( گرچه خودم با باور کردن این موضوع هنوز مشکل دارم )نقل قول:
به احتمال زیاد بعد از تمدید 512 سرعت شبانتون به 40-50 تغییر پیدا میکنه چون حتی با سرویس 1 مگ هم سرعتتون بیشتر از 70-80 نشده
شما از ساعت چند دانلود رو شروع می کنید؟نقل قول:
از 12:35 تا 6:57نقل قول:
سلام دوستان میشه در مورد این ترفند به من هم توضیح بدید بتونم استفاده کنم تو ساعت اصلی که سرعتم به 10 به زور میرسه:41:
من که شکایتمو در مورد این سرعتا فرستادم ولی مطمئن باشید این شکایت هم مثل شکایت های قبلی نه پیگیری میشه نه وضع رو عوض میکنهنقل قول:
سلام دوستان منو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟
پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
من توی شهر همدانم.
من میخوام یه سرویس یه مگ نا محدود بگیرم
الان پارس آنلاین 128 محدود دارم
حالا موندم که از همین پارس آنلاین و از سرویس ترا یه خط یکساله یه مگ نامحدود بگیرم یا برم سراغ مخابرات و خط یه مگ نامحدود اونا رو استفاده کنم؟ دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن کدوم یک از این دو ISP خطای نامحدود یه مگشون بهتره؟ در اصل نمی دونم چقدر یه خط یه مگ نامحدود به من دانلود میده؟ 100 k تو ثانیه میده؟ ظاهرا باید بده ولی واقعا میده یا الکیه؟