باز دوسه شبه وضعیت شبانه ی شاتل افتضاحه. سرویس 512 اکو - سرعت 15 کیلو
اعلام وضعیت کنید
Printable View
باز دوسه شبه وضعیت شبانه ی شاتل افتضاحه. سرویس 512 اکو - سرعت 15 کیلو
اعلام وضعیت کنید
شما باید می گفتید پینگ چه ربطی به پهنای باند داره. حداقل تو ظهر که پهنای باند مرکز خلی هست پینگ همیشه بالاست شما زیاد باور نکنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
ناراحت نباش چند روز دیگه سرعت یک مرکز دیگه رو میارند پایین سرعت شما میره بالا. خدا فتاح وزیر اسبق نیرو رو لعنت کنه که پای جیره بندی رو بعد از سالها باز کرد. امشال سال الگوی مصرف در اینترنت میشه با این دزدیهایی که شاتل میکنه.نقل قول:
ایول . درست شد. نمیدونم چی شد سرعت رفت رو 58 .
بر پدر .... لعنت
4shared فیلنر شده.
جیمیل هم که چندروزه باز نمیشه. تا یه حرفی هم میزنیم میگید حرف سیا30 نزن.
اي بابا ، چند بار توضيح بدم ،من ديروز علاوه بر خودم ،جاي يه بنده خداي ديگه هم انجام وظيفه ميكردمنقل قول:
از قضا جواب پست ديروزتون از طرف همي اوشون بود!
شخص مذكور ديروز غايب بود ،احتمالا مشغول مطالعه پي ام هاي فراوان كاربران و پيغام هاي محرمانه مديران ارشد فروم بوده!
ضمنا ايشون صاحب تايپيك هم هست و قوانين نانوشته اي براي تايپيك وضعيده!
در نتيجه بر طبق اين قوانين، شما يا بايد بگيد: چند روز يك بار سرعتم خوب ميشه و بالعكس (به عبارتي جيره بندي) يا از بيخ بگيد سرعتتون پايينه ،آخرش هم حتما قيد كنيد كه شاتل دزده!
در غير اينصورت انواع انگ ها از قبيل كارمند و مز.دور شاتل و فتوشاپي و دروغگو (64 كيلوبايتت كو؟؟) و... به طرف شما سرازير خواهد شد!
اصولا ما كاربري كه اظهار رضايت كامل از شاتل داره رو برنمي تابيم
شما جدي نگير
مشهد هم سرعت ها خيلي داغونه. خيلي شبانه دانلود كنم 500 مگ. خدا كنه زود تر درست كنن.
يه نفر ميگفت قراره شاتل 7 روز اول عيد ،تو روز دانلود رو مجاني كنه.حقيقت داره؟
پارسال که کرده بود. امسال نمیدونم.نقل قول:
من که منتظرم مخابرات منطقه ما سرویس بده ازش بگیرم .. فکر نمیکنم دیگه بدتر از شاتل باشه!!!!!!!
يعني عيد بايد اينترنتو بي خيال بشيم؟؟نقل قول: