دوستان يه سؤال داشتم
ميخواستم بپرسم واسه داشبورد هاي جديد روشي نيومده كه بشه JTAG رو انجام داد؟
ممنون
دوستان يه سؤال داشتم
ميخواستم بپرسم واسه داشبورد هاي جديد روشي نيومده كه بشه JTAG رو انجام داد؟
ممنون
Jtag خیلی وقته که دیگه نمیشه ف که امیدوارم هر چه زود تر باز بشه :41:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین
من دو تا سوال داشتم امیدوارم لطف کنین و جواب بدین
یکی این که وقتی بعضی از بازی هارو اجرا مکنم مثل GTA Liberty City و Red Dead Redemption تو محیط بازی بعضی وقتا قفل میکنه
بعضی وقتا هم تصویر یه جوری میشه مثل این میمونه که انگار گرافیک کم میاره, تو هر دوی این بازی ها وقتی با ماشین و با اسب تند
حرکت میکنم این جوری میشه , تو GTA یه جوری میشه که انگار ماشین داره رو هوا حرکت میکنه تو Red هم تقریبا همون جوری میشه و
هنگ هم میکنه. حالا میخواستم بپرسم مشکل از ایکس باکسه یا DVD ها مشکل دارن ؟
یه سوال دیگه هم در مورد Update ایکس باکس داشتم, بعد از این که فایل آپدیتو دانلود کردم باید چیجوری آپدیت کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام. بازی رو روی هارد بریزید مشکل حل میشه به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین
من دو تا سوال داشتم امیدوارم لطف کنین و جواب بدین
یکی این که وقتی بعضی از بازی هارو اجرا مکنم مثل GTA Liberty City و Red Dead Redemption تو محیط بازی بعضی وقتا قفل میکنه
بعضی وقتا هم تصویر یه جوری میشه مثل این میمونه که انگار گرافیک کم میاره, تو هر دوی این بازی ها وقتی با ماشین و با اسب تند
حرکت میکنم این جوری میشه , تو GTA یه جوری میشه که انگار ماشین داره رو هوا حرکت میکنه تو Red هم تقریبا همون جوری میشه و
هنگ هم میکنه. حالا میخواستم بپرسم مشکل از ایکس باکسه یا DVD ها مشکل دارن ؟
یه سوال دیگه هم در مورد Update ایکس باکس داشتم, بعد از این که فایل آپدیتو دانلود کردم باید چیجوری آپدیت کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.
نقل قول:
خب بعد از دانلود فایل آن رو از حالت zip خارج کنید الان شما فولدری به نام دارید این فولدر رو بدون هیچ تغییر نامی در root یا همون شاخه اصلی ram یا فلش بریزید و وصل کنید به کنسول حالا کنسول رو روشن کنید و با پیغام ادیت روبه رو میشید yes زده و منتظر بمانید عملیات به پایان برسد.
سوالی بود در خدمتم
ممنون که جواب دادین مدل ایکس باکسم آرکد , هارد نداره.نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دوتا بازی که گفتم جعبش خیلی بی کیفیته هم خودش هم کاغذی که روش عکس داره هم چاپ رو DVD ,
به این ربطی نداره؟؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
ممنون که جواب دادین مدل ایکس باکسم آرکد , هارد نداره.
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دوتا بازی که گفتم جعبش خیلی بی کیفیته هم خودش هم کاغذی که روش عکس داره هم چاپ رو DVD ,
به این ربطی نداره؟؟؟
چرا امکانش هست ولی شما اولین نفری نیستید که با gta همچین مشکلی داشتید :5:
حالا که شما لطف کردی و جواب میدین اینم اگه خبر دارین بگین, قیمت هارد تقریبا 60 , 70 گیگ واسه ایکس باکس تو چه رنج قیمتیه؟نقل قول:
۶۰ گیگ ۵۵ تا ۶۰ تومننقل قول:
حالا که شما لطف کردی و جواب میدین اینم اگه خبر دارین بگین, قیمت هارد تقریبا 60 , 70 گیگ واسه ایکس باکس تو چه رنج قیمتیه؟
۱۲۰ گیگش ۷۵ تومن هست.
ممنوننقل قول:
خيلي حيف شد
داشبورد رو هم كه دانگريد نميشه كرد
ميخواستم روش لينوكس نصب كنم
واسه نصب لينوكس راه ديگه اي وجود نداره؟
سلام.نقل قول:
ممنون
خيلي حيف شد
داشبورد رو هم كه دانگريد نميشه كرد
ميخواستم روش لينوكس نصب كنم
واسه نصب لينوكس راه ديگه اي وجود نداره؟