1مگ نامحدود بعد از اتمام حجم 600 مگ روزانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1مگ نامحدود بعد از اتمام حجم 600 مگ روزانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه سرویس نامحدود 4 مگابیت در ثانیه به صورت واقعی و سرعت اصلی رو بده، احتمالا 100 سال دیگه در ایران اتفاق میفته ! ، اونم تازه شاید !نقل قول:
يعني 512 كيلوبايت نبايد بده ؟نقل قول:
شما بعد از اتمام حجم روزانتون سرعتتون چند میشه ؟ واسه من میشه 45نقل قول:
باید بده... قبلا از 2 مگیا دزدی میشد الان 4!نقل قول:
تعرفه ی خدمات اینترنت پرسرعت شرکت انتقال داده های آسیاتک مطابق جدول تعرقه های اعلام شده از سوی سازمان تنطیم مقررات، کاهش یافت.با توجه به ابلاغ مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 13 بهمن ماه 1392 درباره تغییر قیمت زیرساختهای مورد نیاز برای ارائهدهندگان خدمات اینترنت پرسرعت به منظور کاهش هزینه اینترنت سبد خانوار، شرکت آسیاتک در راستای ارج نهادن به حقوق مشتریان خود، براساس جدول اعلام شده از سوی کمیسیون تنظیم مقررات اقدام به تغییر قیمت ها از تاریخ 12 اسفند ماه 1392 نموده است. :n08:
عیدی سال 93 آسیاتک جهت خرید سرویس مشترکین جدید یا تمدید سرویس مشترکین قدیمی : تخفیف تا 36% از 28 اسفند تا 8 فروردین سرویسهای 3 ماهه 9% / سرویسهای 6 ماهه 18% / سرویسهای یکساله 36%:n13:
من بعد از اتمام حجم روزانه كه همون 1700 مگ بود در كمال تعجب ديدم امروز 900 مگ كه مصرف كردم سرعتم كم شده و البته سرعت روي همون 120 تا 130 بعد از اتمام حجم روزانه فيكس ميشه در سرعت 4 مگ نامحدود برنزي بايد سرعت اوليه 512 باشه كه من روي 350 تا 380 هست و كاملا مشخصه خود شركت سرعت رو كم كرده و سرعت ثانويه همون 120 درستهنقل قول:
یه توصیه دارم برای کسانی که داونلود زیاد دارند اینکه نزدیک شرکت آسیاتک نشید من دیروز زنگ زدم خطم رو تخلیه کردم 512 نامحدود ماهی27 تومان هر روز 400 مگ باسرعت 50 تا60 بعد از اونسرعت15 میشه:n04:
سرویس های محدودش هم تو روز که حجم کم میکنه تا 600 میره اما شب سرعت میاد روی اسمی و اعصاب داغون میکنه
128 محدود تو روز تا400 میرفت شبا 5 تامیشد سرعتش
و اینم اضافه کنم پینگ خارج هم داغون بود 600 تا800
الان شما چه راه حلي واسه اين مشكل داريد آيا اينكه كمتر از سرعت اسمي ميدن ميشه پي گير شد مثلا 4 مگ تقسيم بر 8 ميشه همون 512 يا اينا ميگن اين 512 رو باز به هشت تا تقسيم ميكنن؟نقل قول: