اصلا معلوم نیست سابنقل قول:
چون کپسول دارم و دیگه صندوقی نمیمونه اگه ساب بندازم
بعد به فرضم که یه روزی در آینده بندازم برای امروز یه کامپ که اصلا جواب نمیده
لااقل یه کواک میخواد کنار خودش
اصلا معلوم نیست سابنقل قول:
چون کپسول دارم و دیگه صندوقی نمیمونه اگه ساب بندازم
بعد به فرضم که یه روزی در آینده بندازم برای امروز یه کامپ که اصلا جواب نمیده
لااقل یه کواک میخواد کنار خودش
شما اگه بتونی یک ساب باکس ردیف کنی بهتره در کل .نقل قول:
فکر کنم اینفینیتی یک ساب باکس نسبتا متوسط داشت که میشد زیر صندلی ماشین جاش بدی ، آمپ اینا هم نمیخواد ، بیشتر مید بیس قشنگ میزنه ، یک همچین گزینه هایی بهتر از استفاده از کواک برای بیس هست .
اگه کواکم بخوای اضافه کنی بنظر من منطقی ترین گزینه e69x هلیکس هست .
e69x که خیلی خوبه ولی پرتاب صداش خیلی بدهنقل قول:
اصلا یه جورایی انگار نداره ولی کیفیتش فوق العادس
بعد منم بیس خیلی زیادی نمیخوام دوستان میگفتن تو کیفیتی آلپین خوبه که اصلا نسبت به قیمتش نمیصرفه بعدش همه میگفتن اینفینیتی
دیگه ترکیبش با کامپ صدای بلندی ایجاد میکنه ! اگه پرتاب صدا بخوای بگیری ، خوب کامپ های جلوت بی مصرف میشن ! باید یک چیز معتدلی باشه .نقل قول:
e69x که خیلی خوبه ولی پرتاب صداش خیلی بده
اصلا یه جورایی انگار نداره ولی کیفیتش فوق العادس
بعد منم بیس خیلی زیادی نمیخوام دوستان میگفتن تو کیفیتی آلپین خوبه که اصلا نسبت به قیمتش نمیصرفه بعدش همه میگفتن اینفینیتی
من خودم الان تک استیج عقب دارم ، فقطم قصد اضافه کردن آمپ دارم ، اما لذتی که تو شنیدن موسیقی تو استیج جلو با تفکیک هست ، به هیچ وجه استیج عقب نیست .
شما اگه یک باند قوی برای استیج عقب بگیری تو ولوم های وسط به بالا استیج جلوت بی تاثیر میشه .
اگه پرتاب صدا بیشتر واست مهمه ، اصلا بیخیال کامپ شو ، چون پولتو داری حروم میکنی .
یعنی شما اگر بخوای ساب نبندینقل قول:
ترکیب یه کامپ هلیکس با یه e69x ترجیح میدی
به ک.اک اینفینیتی؟؟؟
100 درصد من ترجیح میدم جنس صدام یکی باشه !نقل قول:
اما اگه پرتاب صدا بخوای و کامپ های بخوای میتونی به گزینه هایی دیگه ای برای کامپوننت فکر کنی .
مثل Gladen RS165 یا Hertz 165 .
من دلیل اصلیم که میخوام کامپ بگیرم به خاطر پیچیدن صدانقل قول:
دوس ندارم صدا فقط از عقب باشه
اینجوری منه راننده که صدا زیاد کنم که خوودم حال کنم اونی که عقب سرویس میشه
بعد این ویدئو رو تماشا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که اینو آپلود کرد میگه 11i بیسش از این بهتره
هلیکس در همین حد هم باشه من قبول دارم
به نظر شا در این حد هست؟؟؟
از روی ویدیو که نمیشه به کیفیت صدا رسید .نقل قول:
نظر منو بخوای هیچی جای ساب رو نمیگیره اما ...
بجای کامپ هلیکس e6x رو بخر ، 200-210ت . کواک 16 سانتری برای جلو !
برای استیج عقب هم e69x .
آمپ هم 6604 پایونییر بخر یا 847 کنوود .
البته میتونی Match 40fx هم بخری ، 300ت گرونتره .
یک گزینه دیگه اینک کواک عقب رو 7158 بخری ، آمپتو 8604 . این باند قیمت بالایی نداره اما کیفیت و قدرت متعادلی داره . باند خودم هست که قصد دارم با یک آمپ 5602 درایوش کنم . این باند پرتاب صدای عالی داره ، صدای باز و بیس نسبتا نرمی هم داره و قوی .
البته به همین کاپا هم میتونی فکر کنی الان . چون کواک e6x همون کاری که میخوای رو برای جلو میکنه و صدای شفاف و بازی هم داره .
سلامنقل قول:
کامپوننت 172 هم صدای خیلی خوبی داره.ساخت ژاپن هست و متریال مصرفی در ساختش هم خوبه.قیمتش رو چند داری؟
آمپ A900 آکبندش بعید میدونم باشه وگرنه اونم جزو آمپلیفایرهای بسیار عالی هست.
بله حجم صداشون کمه بیشتر دیتل و جزعیات رو هدف قرار دادن ژاپنیها
البته 172 رو من با Brax MX4 که حدود 280 وات روی 4 اهم خروجی میده شنیدم به هیچ عنوان دیستورشن نکرد و مشکلی باهاش نداشت.
ولی من شخصا از جنس صدای کامپوننتهای گلیدن با آمپلیفایرهای ماسکونی بیشتر خوشم میاد. یه جورائی قدرت و کیفیت رو با هم دارن البته سریه بالاش مثل زیرو با AS
در هر صورت اگر قیمت 172 و 900 رو داری و تصمص خرید هم گرفتی بگو ببینم میتونم برات از بچه ها کمتر بگیرم؟
راستی ماشینتون چیه؟
به نظر من اینفی رو نگیر.شنیدم خرابی و تیوتر سوخته زیاد داره.نقل قول:
اگر بیس متعادل میخواهید E69X مناسبه
اگر بیس قویتر میخواید 7158 6965V2 و یا Co609 رو تهیه کنید.
ممنون حمید خان، ماشن 111 هستش... نه صبر میکنم تا بار گلیدن برسه عجله ندارم، چون منم تو اینترنت خیلی تعریفشونو شنیدم
راستی من الان یه جفت 6975 قدیم با آمپ گرند زیرو مدل ایردیوم با پخش 5450sd دارم. تعویض پخش با p99rs میتونه رو صدای 6975 اثرگذار باشه؟