ممنون.اما من مي خواستم بدونم اصلآ اين ديسك ها چجوري هست؟نقل قول:
مشخصاتش چيه؟ بايد بدونم چي هست كه سمتش نرم ديگه:31:
ممنون.اما من مي خواستم بدونم اصلآ اين ديسك ها چجوري هست؟نقل قول:
مشخصاتش چيه؟ بايد بدونم چي هست كه سمتش نرم ديگه:31:
دوستان شماها میتونید بازی های XBOX رو الان رو XBOX 360 اجرا کنید ؟
من چند ماه قبل از ریختن این نسخه اخر Dashboard میتونستم خیلی راحت بازی کنم
تا این که دیروز Ninja gaiden black رو گرفتم اومدم گذاشتم دیدم میگه
The game could not be started . please download the game again
اول فکر کردم مشکل از بازی هست
ولی بعد که بازی های قبلی که قبلا بازی میکردم رو گذاشتم و دیدم اونها رو هم اجرا نمیکنه و همین پیغام رو میده فهمیدم مشکل پیش اومده
تنها تغیر از اون روز تا حالا ریختن این dashboard جدید هست
يه بار حواسم نبود رفتم بازي Splinter Cell رو گرفتم وقتي اومدم خونه ديدم روي دي وي دي نوشته Play Boxنقل قول:
بازي يا همش گير ميكرد يا كند ميشد
صداي درايو هم 2برابر شده بود
در كل توصيه ميكنم كه اين نوع دي وي دي ها رو استفاده نكنيد
من که شنیده بودم اینا خیلی ترتمیزن.من الان یه بازیم play boxهنقل قول:
بهترین بازیم هم هست.red dead ه
چیکار کنم؟؟؟
من كه از اين نوع استفاده كردم درايو كنسولم داشت نابود ميشدنقل قول:
هر بار كه بازي ميكردم3،2 بازي هنگ ميكرد
سلام
مارک سی دی رو از کجا بفهمیم؟
نه نمیشه ولی در طول داستان بازی خوده Vito دو سه باری خونه میخره و خونت عوض میشه!نقل قول:
80% بازی سپری شد.
داستانه بازی عالیه
یعنی روی همه play box ها حتما نوشته play box ؟ چون فروشنده های ایرانی خودشون کاور روی dvd رو مگه چاپ نمی کنن؟نقل قول:
پس اگه کجا باید شناختشون؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
یه همچین لینکی هست که البته خودم نخوندمش نمی دونم چی گفته دقیقا. شاید بدردتون بخورهنقل قول:
کد:http://support.xbox.com/support/en/us/nxe/kb.aspx?id=911314&lcid=1033&category=gamesandmedia
........................
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
بزاريد آقا ميثم و ساير اساتيد بيان يك توضيح كامل راجب اين مبحث بدن.من كه هنوز خاصيت اين نوع ديسك رو نفهميدم!! فقط دوستان گفتن كه خوب نيستنقل قول:
نقل قول:
بزاريد آقا ميثم و ساير اساتيد بيان يك توضيح كامل راجب اين مبحث بدن.من كه هنوز خاصيت اين نوع ديسك رو نفهميدم!! فقط دوستان گفتن كه خوب نيست
سلام.نقل قول:
یعنی روی همه play box ها حتما نوشته play box ؟ چون فروشنده های ایرانی خودشون کاور روی dvd رو مگه چاپ نمی کنن؟
پس اگه کجا باید شناختشون؟
دوست عزیز موضوع فقط کاور نیست رنگ dvd 9 های معمولی بین ابی و بنفش هست ولی play box رنگش زرد رنگه. اگه توجه کرده باشید تمام بازی هایی که برای ps2 بود هم همین رنگ (رنگ play box ) بودن.
حالا در مورد خوب با بد بودنشون باید بگم خیلی هم در مورد play box بد میگن ولی من ۲ سال فقط play box استفاده میکردم و dvd rom کنسولم اخ هم نگفت نه من بلکه همه دوستام البته شاید الان کیفیتش بد شده باشه ولی در کل مالزی بود و از همه لحاظ منظورم پج بودم و استیلت بودن ok بودن
حالا اصلی ترین موضوع اینه که الان play box به راحتی گیر نمیاد پس بهتره کلی در موردش بحث نشه:46: