سلام
3 و 4 روزی هست سرعت بدجوری افت کرده. برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شده؟باز کابل کجاشون پاره شده؟!
Printable View
سلام
3 و 4 روزی هست سرعت بدجوری افت کرده. برای همه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شده؟باز کابل کجاشون پاره شده؟!
دوستان هیچکس در مورد این اینترنت مجانی چیزی نمیدونه؟
12.30 تا 1 با یکجوری مجانی بود با سرعت بالا ولی انقدر گفته شد که به گوش پارس آنلاین رسید و دیگه مجانی نیست.نقل قول:
من از نمایندگی شهرمون اینجور شنیدم که کسانی که اولین بارشونه که میخوان پارس آنلاین بگیرن بهشون یک ماه سرویس رایگان میدن تا به قول خودشون تفاوتها رو احساس کنن.نقل قول:
این موضوع هنوز در حد شایعس و تو سایتشون تایید نشده (یا من ندیدم که تایید بشه) اما با این حال اگه چنین چیزی وجود داشته باشه فقط مخصوص مشترکین جدیدشونه و بعید میدونم بیشتر از یک گیگ برای یک ماه بهشون بدن.
ولی من توی سایتشون خپر رو دیدم. اینم آدرسش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من مصرقم بالاست دیگه برام صرف نمی کنم با حجم محدود بخرم .
می خوام 512 نامحدود بگیرم اما خود اپراتورش می گه نگیر !!!
من الان سرویس 128 kbps چهار گیگ رو استفاده می کنم که این ماه 7 گیگ مصرف داشتم و مصرفم در ماه بعد مطمئناً بیشتر از اینهاست .
شما چی پیشنهاد می کنید ؟
512 نامحدود رو بگیرم ؟؟ این رو هم در نظر بگیرید که می خوام سرویس رو بین 2 تا سیستم شیر کنم . نصف نصف !
از همه چیز مهمتر هم برام سرعت وبگردی هست و دانلود سنگین ندارم ! (این 7 گیگ این ماه هم صرفاً فقط وبگردی بوده ! )
چه قدر سرعت داغون شده :|||
دیگه شبانه به زور به 1 گیگ برسه:41:
باز هم دزد ترافیک ، پارس آفلاین ، دزد آنلاین :12:
همونطور که معلومه فقط برای کاربرای جدیدشونه.نقل قول:
متاسفانه پارس آنلاین برای مشترکین قدیمیش خیلی ارزش قایل نیست و به جای حفظ مشترکین قدیمیش همش زور میزنه که مشترک تازه جذب کنه.
دوستان من برای این اینترنت یک ماه ی مجانی به پارس آنلاین ایمیل دادم و اینم جواب ایمیلشون:نقل قول:
مشترک گرامیبا سلامدر رابطه با پرسش شما، طرح یک ماه رایگان برای مشترکین جدیدی است که به خانواده بزرگ پارس آنلاین می پیوندند. در آینده برای مشترکین قدیمی و همیار خود نیز طرح های تخفیفی خواهیم داشت که متعاقبا اعلام خواهد شد.با تشکر