سلامنقل قول:
مهندس جان جواب من هم جا موند لطف می کنید جواب بدید
سپاس
Printable View
سلامنقل قول:
مهندس جان جواب من هم جا موند لطف می کنید جواب بدید
سپاس
این تستی که گذاشتید سرعتش خیلی پایینهنقل قول:
از کی این وضعیت رو دارید؟
سیگنال چه قدره؟؟؟
مهندس رضا دیروز ج منو ندادین و رفتین
یادتونه گفتم فول انتن هستم با سیگنال -91
گفتیم فول نباید -91 باشه
مدلی گوشیم هاوایی honor_3c
با فول انتن و سیگنال -91 سرعت از سرور داخلی از 130 بالاتر نمیره
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری
با شرایط فعلی اصلا چنین چیزی امکان نداره.ایرانسل در طول یکروز صد رقم سرعت بالا پایین میده. امروز عالیه فردا افتضاح تو ساعات اوج مصرف که هیچی بهیچ عنوان بعنوان یک اینترنت مطمئن و پایدار و همیشگی نمیشه روش حساب کرد. من بهمین تصور adsl رو جمع کردم ویکساله ایرانسل فعال کردم اما یکماه نشد دوباره مجبور شدم adslرو راه بندازم والان نتیجه ای که رسیدم اینه که یک سرویس 128این رو با کل ایرانسل عوض نمیکنم. ایرانسل در حد کار راه بنداز و همچنین در صورتیکه منطقه خوب باشه برای دانلود در کنار adsl خوب هست قبلا هم گفتم سراغ طرح بلند مدت رفتن و هزینه مودم کردنش هم اشتباه محضه مگر در روستایی شهرستانی باشی که انتخاب دیگری نداشته باشی.نقل قول:
من دکل نسل 3 بدون rru دیدم ولی دکل نسل 4 ندیدمنقل قول:
شاید از دکل دیگه می گرفتید
تو شهر شما هیچ دکلی rru نداره؟؟؟
فقط همراه اول و رایتل ولی ایرانسل نداره پشت سکتورها rru نصب نیستنقل قول:
دقیقانقل قول:
منم با شما موافقم
به نظر من به عنوان اینترنت ثابت فقط برای کسانی خوبه که نمی تونن ADSL داشته باشن
و برای کسانی خوبه که دانلود شبانه ندارن
ولی در صورتی که پایدار بشه می تونه جایگزین خوبی برای وایرلس یا وایمکس و ADSL باشه
به چند دلیل:
نداشتن مشکلات نویز خط + در دسترس بودن در همه جا
من اول فکر کردم تو منطقه ای که گفتید rru نیست ولی شما فرمودید که هیچ دکلی در شهر rru نداره و ظاهرا شما هم به LTE وصل شدیدنقل قول:
جالبه!
LTE هم که فرمودید آنتنش فوله
فقط مشکل سرعت دارید؟؟؟
بله غیرقابل تحمل شده , تقریبا 1 ماه میشه , سه هفته پیش با ایرانسل از طریق ایمیل مکاتباتی داشتم که قرار شد بررسی کنن ولی هر روز داره بدتر میشه و تماسی هم که باهاشون گرفتم هنوز نتیجه ای نداشته .نقل قول:
سیگنال چون گوشیم اندرویدی نیست نشون نمیده قدرتش رو ولی این تست با 5 خط فول بود که با گوشی و دانگل تست کردم وضعیت برابری داشتن
1 ماه زیاده تقریبانقل قول:
میشه دقیقا بفرمایید چه پاسخی به شما میدن و اینکه شما همیشه سرعتت اینقدره؟مثلا ساعت 8 صبح هم اینقدره؟؟؟
من الان 11 ماه شده مشکل دارم اما پیگیری نکردم هردفعه زنگ میزنم 700 شماره پیگیری جدید میده حدودا 4 روز بعدشم از 09351000000 زنگ میزنن که مشکل حل شده؟ میگم نه
یک نمونه مثلا پینگم با سرور داخلی 650 قبلا خیلی کمتر بود الان بدتر شده و سرعت با سرور داخلی به زور به 5 مگ میره اینا که گفتم در حالت lte تست شده سیگنال -98 dbm
منطقه ما دکل تا 10 کیلومتری اطراف پر از دکل ایرانسل هست اونوقت این وضع هست
این داستان 11ماهه داره تکرار میشه اما رفع مشکل نشده هنوز بعدشم دیروز خطم رو 60 هزار تومان شارج کردم 55 تومان شارج شده هیچ طرحی هم رو سیم کارت فعال نبوده که مثلا بخاطر اون شارج کم کنه ! دوزدی از این واضح تر؟ منکه حلال نمیکنم میخوام برم adsl ثبت نام کنم لا اقل تو خونه نت دارم که خوب باشه این فیلم ها نباشه خسته شدم تا کی صبر کنم ایرانسل پیگیر نیست وقتیم تماس میگیرن انگار طلب دارن از ادم