اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
اختلال سراسری هست و معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اما الان برام اوکی شده و قند شکن هم روال وصل میشهنقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
با چه قند شکنی میاین سرعتش رو های وب اوکی باشهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
با اکسپرس وصل میشمنقل قول:
پست اشتباه شد
اکسپرس که پولیهنقل قول:
نسخه کرک شده ایمیل پسورد دارم ک خریدمنقل قول:
نسخه اندرویدش کرک شده Trial Reset تو نت هستنقل قول:
تو پی سی هم سیسکو از همه بهتره
سلامنقل قول:
درسته این صحبت های شما کاملا
منو رو 6 مگ بسته بودن و میگفتن خطتت بیشتر نمیکشه در صورتی که وقتی رفتم یه ISPدیگه رو 9 مگ بستن برام و مشکلی نبود میزانSNRالبته در های وب بحدی بود که بشه بالاتر بست و لب مرز نبود،بعد یه بدی دیگه که این شرکت داره بین مراکز مخابراتی فرق میزاره علنا به من میگفتن چون مرکز مخابراتی سلمان هستی بعضی از طرح ها رو نمیتونی بگیری و اون طرح ها برام غیر فعال بود
(بیشتر طرح های مخصوص کاربران کم مصرف با حجم های کمتر یعنی که باید طرح های توپول و گرون میخریدیم چون نمیصرفید پورت رو بخاطر یه طرح ارزون هدر بدن:n10:)
یک سال پیش های وب داشتم ، تنها مشکلش که خیلی هم بد بود تماشای آنلاین بود که یوتیوب افتضاح باز میشد ، هنوزم این مشکل رو داره؟نقل قول:
درود ، من هم سلمان فارسی هستم و پارس آنلاین دارمنقل قول:
راست و دروغش نمیدونم اما میگن خطط بیشتر از 4 نمیکشه
خواستم بدونم شما الان چه شرکتی هستین و راضی هستین ؟
از لحاظ یکی بودن مرکز مخابراتیمون میگم .