از بخش ببعدی شبکه ملی اطلاعات خبری نیست؟ قرار بود برای سایت های داخلی هزینه اینترنت کمتر بشه. سایت ها هنوز معلوم نشده اند؟
شاتل که 200 سایت رو مجانی گذاشته است.
Printable View
از بخش ببعدی شبکه ملی اطلاعات خبری نیست؟ قرار بود برای سایت های داخلی هزینه اینترنت کمتر بشه. سایت ها هنوز معلوم نشده اند؟
شاتل که 200 سایت رو مجانی گذاشته است.
سلام دوستان
آقا صرفا جهت اطلاع خواستم یه مورد مثبت هم در مورد اینترنت مخابرات مشهد گفته باشم . من بیشتر از 3 ساله که مشترک مخابرات گلبهار هستم و سامانه اینترنت من Partak CRM هستش. سرویسی هم که داشتم تا به امروز عوض نکردم ( سرویس طلایی سه ماهه 6 گیگ ) . اینو هی هر 3 ماه تمدید می کنم ، به همین خاطر هم خیلی شده که از طرف مخابرات زنگ زدن گفتن شما مشتری خوب ما هستین و بیاید مثلا برای تمدید این دوره ما اینقدر تخفیف داریم و انقدر حجم اضافه و از این مباحت ( البته بگم از طرف صبانت هم زنگ می زنن می گن با همون قیمت مخابرات ما طرح شبانه رایگان بهتون می دیم سه ماهه 40 گیگ ! ) .. اما خب بر و بکس از صبانت سرویس داشتن اصلا راضی نبودن.
چند مورد مثبت : یه مدت 1 سالی هست که این منطقه ما کیفیت خدماتش در سطح خوبی بوده و من راضی هستم ، قطعی خیلی خیلی کم پیش اومده شاید 2 بار در یک سال، سرعت نسبتا ثابت هست، منتهی برای کیفیت پینگ باید چندباری ریست بده تا آی پی خوبی گیرت بیاد. من پینگم 120-140 هستش که فعلا جواب منو می ده.
یه نکته جالب : من تا حالا چند باری شده که مثلا حجم سرویسم تموم می شه اما مدت زمانی سرویس همچنان باقی مونده، در این مواقع تا بحال 3-4 بار شده که 10 گیگ به صورت رایگان از طرف مخابرات برام شارژ شده . یعنی حجم سرویسم که میاد زیر 500 مگ برام 10 گیگ اعمال می کنن که خب واقعا خیلی بدردم خورده دمشون گرم. این خیلی خوبه که یه مقدای هوای مشتری های قدیمی رو دارن.
من خودم قبلا خیلی بد می گفتم از مخابرات چون واقعا اذیتم کردن، اما به نظر می رسه یه مدتی پیشرفت قابل تقدیری داشتن، حداقل برای منطقه ما که اینطوریه .. شرمنده زیاد شد .
نقل قول:
سلام
از تعداد پستهای شما معلومه
چی میگه
فقط تبلیغی بیش نیس
خلاص
شما اول به جای اینکه به یه عدد نگاه کنی و یه نتیجه ای با ذهن کم کارکرد خودت بگیری و اینجا ول بدی، پست های قبلی من رو هم می دیدی که من توی همین تاپیک از کیفیت سرویسم ناراضی بودم. به جای اینکه 557تا پست رو سیاه کنی یه کوچولو از مغز مبارک هم کار بکش، واسه خودت خوبه، ما ندیدیم کسی از مخابرات ( اونم مخابرات ) پول بگیره بیاد توی یه فروم تبلیغ کنه :n13: اگر می خواستم تبلیغ کنم نمی گفتم پینگم 120-140 هستش، می گفتم زیر صده و همیشه هم ثابته :n02: دست خودت نیست که، باید یه جوری تعداد پست هات بره بالا ...نقل قول:
اینم یکی از پست های قبلی من در همین تاپیک :
نقل قول:
نسل این افراد کم شعوری که واسه خودشون دیگران رو قضاوت می کنن کی منقرض می شه یه پیشرفتی ببینیم !
دوست عزیز پینگ تایم شما خوبه ولی من از پینگ تایم مخابرات راضی نیستم چون بالا هست الان پینگ 8.8.8.8 من 200 هست و من بازی های انلاین زیاد میکنم برام خیلی مشکل درست کرده متاسفانه مخابرات هم میگه ما نمیتونیم کاری براتون بکنیم :n28:نقل قول:
خخخ مگه چی کار میکنی مخابرات 10 گیگ رایگان شارژ میکنه تو رونقل قول:
غیر ممکنه
مگه میشه مگه داریم
الان بعضی شهرهای کوچک قیمت یک گیگ رو تا 1500 رسوندن ولی هنوز مخابرات شهرهای بزرگ مثل تهران و مشهد و ... 3200 هستن
سلام / خدا قوت
فرق 100 شارژ عیدانه با 100 گیگ آنلاین توی چیه ؟؟
مدت زمان دارن ؟؟ عین شارژ شگفت انگیز ایرانسل ؟؟
سپاس
سلام دوستان
طرح یاقوت کسی داره؟میخوام بدونم که نوشته سرعت 2مگ اپ تو 16 مگ ،در عمل سرعت چند ارائه میده؟
این طرح های 128 و 512 چی اینا سرعتش روی چند است؟
من الان سرویس کار زمستانه دارم که سرعت روی 8 مگ بستن حداکثر
باتشکر از جواب شما
نقل قول:
بیا ببین کی چی میگه؟
دیگ به دیگ میگه روت سیاهه
من دیگه با شما حرفی ندارم.
والسلام
من نیشابور طرح یاقوت 2مگ رو گرفتم. حتی زمانی که سرویس رو خریدم، کارشناس فروش اتمام حجت کرد که سرعتم 2مگه و بالاتر معلوم نیس ببندننقل قول:
اما چون به مرکز مخابراتی نزدیکم و نویز خطم پایینه، 10 مگ دانلود و 1.5 مگ اپلود بستن. دانلود شبانه سرعت افت نمیکنه و خیلی خوبه ولی محدودیت 3گیگ هرشب رو داره.
کلا فکر کنم شانسیه. شما از کسانی که تو منطقه تون مخابرات دارن، باید بپرسی ببینی اونا وضعیتشون چجوریه