نه طبیعی نیستنقل قول:
شما در واقع برای 15 روز (هر روز 12 ساعتی) نزدیکه 60 تومن با مالیات داری میدی اونم 1/4 هستش نباید حتی یه لحظه سرعتت از 130 کمتر بشه بهتره پیگیر باشی
Printable View
نه طبیعی نیستنقل قول:
شما در واقع برای 15 روز (هر روز 12 ساعتی) نزدیکه 60 تومن با مالیات داری میدی اونم 1/4 هستش نباید حتی یه لحظه سرعتت از 130 کمتر بشه بهتره پیگیر باشی
adsl بگیرنقل قول:
رایتل که کلا فاجعس قیمتاش از مبین نت هم بدتره کلا " سرگردنه .." مصرف منصفانه هم داره که همون اول که اومد اعلام کرد برای نابود کردن پولتون عالیه
مبین نت هم الان بفکر این دو کلمه چندش آور افتاده
امروز هم به کلی کاربر کهنه کارش توی sms توهین کرد و گفت ""شما حق کاربرای مارو خوردید با این دانلودتون ...""
خود دانید دیگه
نه بابا کی حوصله ه.ک داره، تا اونجایی هم که من میدونم امنیتشونم بردن بالا دیگه نمیشه به این راحتیا فرکانس را ه.ک کرد.نقل قول:
کسی از سرویس 1024 نا محدود مبین نت CB43 ( اونی که 8 صبح تا 8 شب هست رو نمیگم ) که اشتراک 1 به 10 هست خبر داره ؟ خیلی داغونه سرعتش ؟ دانلود چند میده ؟
اینجا چندین بار کاربرا گفتن که وضعیت خوبی نداره و حتی در حد دایلاپ هم میرسهنقل قول:
کیفیت در حد 20
1 مگ نوروزی:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مبین نت جدیدا چرا اینقدر آشغال شده؟
من از وقتی که مخابرات گرفتم دیگه اینو شارژ نکردم
ترافیکش گیگی 3700 تومنه که 2 مگ مبین نت گیگی 12000 تومنه
پینگ مخابراتم که همه دیگه میدونن چطوریه.بهترین پینگ رو داره نسبت به بقیه
سرعتمم که همیشه روی 220 تاست.فقط دانلود شبانه نداره
که اونم فعلا نیازی نیس
یکی از دلایلی که انقدر بد شده اینه که افضاح ترین مسیر رو بهش دادن!نقل قول:
مسیر امریکا فوق العاده افتضاحه از لحاظ پینگ و سرعت.
تعجب میکنم ازین حرفتون! من که با سرعت های مختلف، چه 256، چه 512 و چه 1 مگابیت ندیدم پینگ ایرانش زیر 70 بیاد. تا جایی که من تجربه کردم پینگ مخابرات نسبت به سایر رقبا آشغاله و بسیار پر نوسان. یه بار پینگ 70 میده، یه بار 300. اما برای کاربرای پردانلود مناسبه.نقل قول: