پینگ تو بازی مهمه ک آسیاتر نداره.... شما چند گیگ حجم داری ک سرعت 800 خیلی مهمه؟ ویدیوی آنلاین با 100 تا 200 کیلو حله پس نیازی نیستنقل قول:
Printable View
پینگ تو بازی مهمه ک آسیاتر نداره.... شما چند گیگ حجم داری ک سرعت 800 خیلی مهمه؟ ویدیوی آنلاین با 100 تا 200 کیلو حله پس نیازی نیستنقل قول:
بعد از 4 روز قطعی امروز اینترنتم وصل شد:n27:
بنده که عرض کردم بازی نمیکنم :n01:...تفاوت سرعت 800 با 100، 8 برابره !!!!! یعنی وقتی میخام یه فایل 1 گیگی دانلود کنم 8 برابر سریعتره! این یعنی خوب :n19:نقل قول:
پینگ داخلی کمتر از 600 نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسایی رو که من میشناسم، تو روز دان نمیکنن!نقل قول:
نقل قول:
شما چه سرویسی داری ؟؟، دیگه رسما 10 مگابیت رو گرفتی دیگه ! ، واسه خودش رکوردیه در ایران !
برای کسی که 20 گیگ یا 40 گیگ ترافیک روزانه در ماه داره، همچین سرعتی خیلی مهمه !نقل قول:
سلام دوستان سوالي داشتم از خدمتتون
سرويس 512 داشتم نامحدود 64 تا ميداد دانلود
حالا 4 مگ نامحدود گرفتم بر اساس روند صعودي بايد 512 تا بده ولي 350تا 380 تا سرعت ميده البته اول دانلود تا 500 ميره بعد يه ثانيه سرعتش كم ميشه البته كيفيت خطم رو هم بررسي كردن گفتن خوبه آيا اين طبيعيه يا كم فروشي از طرف شركت هست ؟
ممنون
4 مگ برنزی را گرفتید؟بیشتر مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتتونه تا کم فروشی شرکت!نقل قول:
دوستم 4مگ برنزی را گرفته شبانه روزی سرعتش 64 کیلوبایته!خود اسیاتک هم نمیدونه مشکل از کجاست؟
پینگم کمتر از 600 نمیشه!!دوستان کسی مشکل پینگ داره؟
کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
Latency 732 (ms) Packet loss 0 % Availability 100 % Jitter 0 (ms)
نقل قول:
سرویس 4 مگ محدود اما همیشه خیلی بیشتر ه