[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
512 برنزی از مکس نت خریدیم از 60 اومدیم رو 28 30 :n24:
امروز از طریق سایت خودشون شکایت کردم که اگه رسیدگی نشه اینشالله میرم سمت مخابرات :n01:
همه جا ضریب اشتراک 1 × 8 هستش
پارس انلاین 64 کیلو میده دنلود
مخابرات 64 کیلو میده
مکس نت 30 به زور .... :n04:
جواب واحد شکایات ..... :n04:
با سلام و احترام، لازم به ذکر است ضریب اشتراک پهنای باند سرویس های برنزی یک به هشت می باشد. سرویس اینترنتی شما 512 کیلو بیت نامحدود برنزه ( CRA ) می باشد یعنی شما در شرایط نرمال شبکه در موقع دانلود کردن نباید از 24 کیلو بایت به پایین دانلود داشته باشید. لطفا شما سرعت اینترنت خود را از سایت شرکت ماکس نت به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت پشتیبانی از زیر بازه ابزار و دفترچه راهنما نرم افزار تست سرعت دانلود، دوباره تست نمائید اگر باز سرعت دانلودتان پایین بود با واحد رسیدگی به شکایات شرکت ماکس نت با شماره تلفن 4141 - 0411 داخلی 184 تماس حاصل فرمائید تا سرعت اینترنت شما تست شود و اگر موردی باشد حتما بررسی و حل خواهد شد. با تشکر کسری تاجدوست - کارشناس واحد رسیدگی به شکایات .....
یعنی ما 64 خریدیم نه 512 30 هم که میده شرکت به ما لطف میکنه ...
سلام بچه ها برید به این صفحه و زنگ بزنید و در مورد کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت ازشون سوال کنید و پیگیر بشید تا حساب کار دستشون بیاد .:n16:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
دوستان این مکس نت واقعا شورش رو دراورده 512 برنزی با 30 ~ 25 دانلود میکنه :n04:
هرکی پایه هست پ.خ بده هماهنگ بشیم هفته ی آینده بریم برای جمع آوری حالشون جا بیاد:n24:
باتوجه به نظرات دوستان من که شخصا میخوام برم از مخابرات بگیرم
حاجی من پایم .... پ.خ کردم ... ساعت و روز بگونقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم iشرکت اینترنتم عوض کنم ، فقط سرعت دانلود شبانه مهمه برام ، چون طول روز با اینترنت نا محدود کار می کنم .
سرعت دانلود 400 برای من کافی ، شما چه شرکتی را پیشنهاد می کنید ؟(به استثنا پارس آنلاین )
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
سلام
برا من که فعلا سرعت تغییر نکرده 128 نامحدود
سلام دوستان
اقا سرعت دانلود روزانه ما رفت روی 900 کیلو بایت بر ثانیه :n25: امیدوارم شبانه رو هم یکی دو شب با این سرعت بتونیم دانلود کنیم .