سلامنقل قول:
متاسفانه من نمیتونم با آی پی 2 وصل بشم بعد از چند بار ریستارت مودم وصل نشد ...
نمیدونم چرا اینجوریه !!
سرعت از سرور های خارج کشور هم حدودا بین 150 - 190 هست ...
تست دانلود فایل سایت از سایت Kaspersky !!!
Printable View
سلامنقل قول:
متاسفانه من نمیتونم با آی پی 2 وصل بشم بعد از چند بار ریستارت مودم وصل نشد ...
نمیدونم چرا اینجوریه !!
سرعت از سرور های خارج کشور هم حدودا بین 150 - 190 هست ...
تست دانلود فایل سایت از سایت Kaspersky !!!
نزدیک 1 هفتست که شبا با ای پی 2 وصل میشه به خاطر اون با سرعت 300 شبا دانلود می کنم وگرنه با ای پی 5 نهایتا با 150 دانلود می کنهنقل قول:
والا من خودم مودمو ریستارت نمی کنم تا ای پی 2 بگیره فقط 2-3 ساعت قبل ساعت دانلود رایگان مودمو روشن می کنم خودش ای پی 2 میگیره تو ساعت رایگان هم عوض نمیشهنقل قول:
شبکه ی مخابرات شبا آی پی 2 نمیده !!!نقل قول:
شما از شبکه ی همارا استفاده میکنین؟
:n13:
نه من از نمایندگی گرفتم برام مخابرات بستن(همیشه با 2 وصل نمیشه ها ولی اکثر شبا با 2 وصل میشه)
(دانلود تایم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید بهتون بگم خوش بحالتون دوست عزیز ... :n02:نقل قول:
البته برای من زیاد مهم نیست سرعت فقط پایداری شبکه مهمه که به همین خاطر همیشه از دوشرکت متفاوت سرویس میگیرم تا نت داشته باشم وگرنه مشتری هام کلم و میکنن !!
:n28:
الان هم کنار اولترای همارا سرویس 128 پارس آنلاین هم دارم ...
در کل با هر دوی این شرکت ها بیش از یک ساله کار میکنم بعضی مواقع سرویس پشتیبانم و پارس آنلاین قرار میدم و بعضی مواقع همارا سیستم !(سرویس پشتیبان و از هرکدوم از این شرکتا بگیرم ارزونترین سرویسشون و تمدید میکنم! و سرویس اصلیم و هم گرونترین سرویس یکی از این شرکتا رو!)
در کل بعد از تقریبا 14 ماه کار به صورت مداوم با این دو شرکت (پارس و همارا) و تست ارزونترین و گرونترین سرویس هاشون :n26: به این نتیجه میرسم که همه ی شرکت ا هیچ کدوم هیچ فرقی با هم ندارن !!
:n08:
چون من مرکزم مدنیه و(فکر می کنم که) زیاد شلوغ نیست و از لحاظ موقعیت هم نهایتش 1km با مرکز فاصله دارم شاید به خاطر اون سرعت من نسبت به بقیه مگادارها زیاده
نقل قول:
این خیلی مهمه :
1- فاصله با مرکز آی اس پی (نه ساختمونش ها! هر کجا که سروراش و ... قرار دارن!)
2-فاصله از مرکز مخابراتی!
ما که دیگه دورترین جای ممکن از مرکز و مرکز مخابراتی هستیم از هر دو فکر نکنم از من هم دورتر باشه !!
:n27:
کسی از مرکز شهریار اولترا نداره??
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
الان دو روزه برا من اینطوری شده :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]