راکفورد 100درصد بهتره.نقل قول:
راکفورد 100درصد بهتره.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله p12ساب خوبیه. من صدای 10ش رو شنیدم.نه بابا نگران نباش هیچیش نمیشه.
نه دیگه اگه ساب میبندی دیگه 9*6 توجیه نداره.باکس رو میدم برات بسازن. حدود 45-50 لیتر پورتدش فکر کنم بشه.دیگه باید کمی از قید فضای کوچیک 111 رو بزنی:n02:
ماشینتون چیه؟سقف بودجه چقدره؟نقل قول:
چی بگم من.8400 بگیرید.نقل قول:
E4آمپ نمیخواد.
اگر E69X نصب میکنی با 8400 راه می افته ولی ساب رو نه.
دوستان کمی واقع بین باشید.سر کیسه هاتون رو شل کنید دیگه:n02:
آخه هم صدا میخواین هم پول خرج نمیکنین این که نمیشه:n24:
ببخشیدا:n06:
اینم شانس شماس دیگه. اولین نفری هستین که به این مشکل برخوده:n03:نقل قول:
سلام شایان جان.خواهش میکنمنقل قول:
به نظر من استیج جلو رو تعویض کن.یه کامپ بهتر نصب کن. E62C ببند از درگ صداش بهتره. اگر صدای زیاد میخوای همون درگه خوبه .
آمپ مونو 8106 کن وود میتونید بگیرید.
من میخوام یه سیستم جمع کنم برا سمند و البته خورد خورد چون الان نمیتونم بیشتر از این هزینه کنم. پس اگه میشه راجع به این قطعاتی که انتخاب کردم نظراتتونو بدین و یه کمکی به من کنید لطفا.نقل قول:
برای هدیونیت کنوود ۷۰۵۶ یا پایونیر ۹۶۵۰ بی تی
برای باند کنوود ۷۱۰۰ یا جی بی ال ۶۹۶ لیمیتد
و اما مصیبت عظما آمپ - کدنس Q5000A یا Q4000 یا CSA1000-4 یا اینفینیتی ۷۵۴۱آ یا کننود ۹۴۷ ولی اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید با ذکر مدل و قیمت من به گوش دل میشنوم.
منتظر راهنمایی های خوبتان هستم.
خوب سیستمی که مد نظرتون هست کلا فقط پخش و آمپ و یک جفت کواکسیال هست ؟ یعنی ساب ووفر مد نظر نیست ؟نقل قول:
در اینصورت هدیونیت کنوود + اسپیکر جی بی ال + آمپ 5602 پایونییر توصیه میشه .
ممنون بابت راهنماییهاتون ولی همونطوری که نوشتم فعلا نمی تونم ساب ببندم نگفتم که اصلا نمیخوام ببندم. اگه یه خورده به آمپایی که نوشتم دقت کنید میبینید که همشون ۴ کاناله است و منم حتما پولم زیادی نکرده که وقتی با یه دوکاناله کارم راه میوفته ۴ کاناله بگیرم. من در آینده نه چندان دور هم ساب و هم کامپ هم میگیرم که به موقش برای اونا هم مزاحمتون میشم. اینی که من نوشتم با دیدی به آینده است.نقل قول:
حمید جون از این سه گزینه کدوم یکی برای داشتن صدایی وفادار به سورس بهتره؟
1- مید رنج+مید بیس+سوپر توییتر
2- کامپوننت+ساب
3-توییتر+مید رنج+ساب
فراوان سپاس
داش حمید قیمت گرندزیرو 12d2 و 4 رو گرفتی؟
سلام.خسته نباشید
قصد خرید یه جفت باند بدون ساب و آمپیلی دارم.ماشین سیلو.پخش marshal me-3676. خیلیا kenwood 718 رو معرفی کردن ولی شنیدم این مدل باند کلا صدای خشکی داره و توییترش نسبت به میدرنج بیشتر کار میکنه و خیلی حساسه و سریع میسوزه و قابل تعمیر هم نیست.شما چه مدلی پیشنهاد میکنید (تو رنج قیمت 718).بیس قویتر بهتر