ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
سلام
گوشی من a1200 motortola هستش اما اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره و همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگارودیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا please please
هر چیزی توی کنترل پنلش باید باشه، توی قسمت Network و از این جور چیزها ؟ لینوکسش شباهتی به کامپیوتر داره ؟نقل قول:
من که واقعا گیج شدم!
یه سریا میگن بده ولی یه سریا تعریف می کنن!
بالاخره ما گول تبلیغاتو بخوریم یا نه؟؟؟!!!
اگه شما از حالا داری تبلیغاتا از نگاه گول می بینی نرو بخر که پس فردا میای اینجا داد و بیداد سر همه می کنی !:13:نقل قول:
پنج شنبه و جمعه ها GPRS مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....نقل قول:
سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید
از مسيج سنتر تاليا استفاده كننقل قول:
سلام اقا این خبر چقدر درسته ؟؟؟
پنج شنبه و جمعه ها Gprs مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100%نقل قول:
شما احیاناً تلویزیون نگاه نمیکنید ؟
سلام"
میخواستم بدونم میتونم پرینته تماس هایم رو بگیرم؟
من ایرانسل دارم.
کسه دیگه ای هم میتونه بره بگیره؟
اگه سیمکارت تو دایمی هست میتونی از e-careبگیری
فقط باید رمز شو داشته باشی
نه عزیز به کس دیگه نمیدن فقط صاحب اصلی خط.
edited........
خیلی میبخشیدا ولی تقصیر خودته!نقل قول:
اول برو تحقیق بکن ببین چی چی داری میخری بعد بیا نق بزن.
GPRS اینترنت برای موبایله نه استفاده به جای ADSL.
ADSL ADSLه GPRS هم GPRS.
هر کدومش برای یه استفادست.
برای GPRS اگه بخوای از مرورگر اصلی گوشی استفاده کنی فقط سایت های wap رو باید استفاده کنی
ولی اگه از Opera mini استفاده میکنی میتونی تمام سایت ها رو باز کنی.
در ضمن یه مرورگر جدید هم پیدا کردم . ایشالله که ایرانسل به ما اجازه بده توی این 1 ماه دیگه ای که ایرانسل دارم از ایترنتش استفاده بکنم با این کیفیتش!
یا با موبایلکد:www.teashark.com
wap.teashark.com
سیستم کاریش عین opera mini هست.
بچه ها از اینجا هم میشه رفت و کارت شارژ خرید.
من تست کردم و درست بود. و الان شارژ کردم.
البته فقط کارت داره و شارژ الکترونیکی نداره.
قیمت 5000 تومنیش 5300 هستش.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که 5100 میده (خیلی خوبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتبرتر باشه !!
چون هم سایت تخصصی محصولات ایرانسله، یعنی فقط تو کاره ایرانسله، هم اینکه ارزون تره
بخش ساپورتش Live Chat هم راه انداخته، ساپورت تلفنی هم دارن
یه سری بزنید تست کنیدش، بدک نیست
لااقل به درد این می خوره که نصف شبی کارت شارژ بخری!!!!!!!!:19:
سایت های wap چیه؟ کدوم سایتها اینجودی هستن؟نقل قول:
سلام .
من توی تابستون زنگ زدم 140 و با اپراتور حرف زدم و وقتی اعتبارمو چک کردم دیدم ده هزار تومن الکی شارز شدم.
خیلی حال کردم.
جنابنقل قول:
شما تو چه شهری هستی ؟
اونایی که توی تهرانن شاید راضی نباشن ولی در شهرهای مختلف بازدهی های مختلف دارد.
من در قم که راضیم و هشت ماهه که دارم.
آقا من يه مشكلي دارم با ايرانسل با مرامه هر كي راهنماييم كنه! :10:
من قبلا مي تونستم با اپرا ميني اينترنت گردي كنم تو گوشيم ولي از وقتي تنظيمات رو از خود ايرانسل گرفتم ديگه با اپرا ميني نميره تو اينترنت فقط با خود مرورگر گوشيم ميره.
اروري هم كه ميده ميزنه access point not valid!!
بگين چي كتر كنم يا دوستايي كه با اپرا ميني ميرن تو اينترنت تنظيماتشون رو بذارن اينجا اگه ميشه :20:
اگه نسخه جديد هم داره اين اپرا ميني اگه بذارين اينجا لطف زيادي كردين.
مرسي و متشكر :46:
نقل قول:
بگي گوشيت چيه خيلي راحتر ميشه كمك كرد
ولي حتما بايد تنطيمات كانكشن جاوا را هم تنظيم كني
از توي Opera Mini هم يك بار تو منوي Tools قسمت Setting
برو و روي Network setup كليك كن تا تنظيمات دوباره انجام بشه
ولي احتمالا از همون قسمت اول بايد تنظيمات خود گوشي رو درست
انجام بدي
6101 گوشي منه. كانكشن جاوا چي هست؟!نقل قول:
تو اپرا ميني بخش تنظيمات فقط تنظيمات ساعت و لود عكس و اينا داره. براي كانكشن چيزي نداره.
تنظيمات خود گوشيمو از ايرانسل گرفتم قبلا وقتي خودم دستي تنظيم كرده بودم درست بود و با ميني ميرفت ولي از وقتي با تنظيمات اونا ميرم اينطوري شده. تنظيمات قبلي رو هم يادم رفته چي بوده؟ واسه همين ميگم دوستايي كه ميرن با ميني تو اينترنت تنظيماتشون رو بگن شايد درست بشه. شايدم ايرانسل سيستمو عوض كرده با ميني نميشه رفت تو وب؟! :19:
سلام اقا گوشی من 6300 هست و نمی تونم تنظیمات gprs رو انجام بدم و وقتی کد درخواست تنظیمات رو هم میزنم این ارور رو میده : motaassefane shabake movaghattan ba eshkal movajeh ast lotfan badan emtehan konid
لطفا منو راهنمایی کنین مرسی .
ببخشید من یه سوال دارم من چند وقت پیش شنیدم که میشه مقداری از اعتبار خودت رو منتقل کنی به یک خط دیگه بعد که رفتم تو قسمت ایرانسل و بعد اعتباری و بعد فرد به فرد. میگه که شماره ای که میخواهید اعتبار براش بدید رو وارد کنید بعد که وارد میکنم میگه که مبلغ اعتبار رو بنویسید ولی بعد که انجام میدم یدونه ارور میده. ارور04 حالا میخوام بدونم ایراد از چیه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
نقل قول:
دوست عزیز گوشی شما چی هست؟
راستی دوستم میگه با 6300 با سرعت 25k دانلود میکنه!!!:18::18::18:
حقیقت داره؟؟؟
شماره این چنده؟:10:نقل قول:
ببخشید من یه سوال دارم من چند وقت پیش شنیدم که میشه مقداری از اعتبار خودت رو منتقل کنی به یک خط دیگه بعد که رفتم تو قسمت ایرانسل و بعد اعتباری و بعد فرد به فرد. میگه که شماره ای که میخواهید اعتبار براش بدید رو وارد کنید بعد که وارد میکنم میگه که مبلغ اعتبار رو بنویسید ولی بعد که انجام میدم یدونه ارور میده. ارور04 حالا میخوام بدونم ایراد از چیه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
سایت های مخصوص استفاده با موبایل هستن.مثل همینی که تو امضامه.:46:نقل قول:
يكي لطفا شماره رو بگهنقل قول:
نقل قول:
989320900004
دوست عزیز شما imei یا مدل گوشیت رو به این صورت به 2225 پیامک بدهنقل قول:
شرکت سازنده گوشی و مدل گوشی s یا s imei
که برای گوشی شما میشه s nokia 6300
:11:
کسی می دونه چطور میشه 5 نفر ی که هزینه مکالمه 10 درصد کم میشه انتخاب کرد :10:
تو سایتش هم چیزی نبود :19:
نفر پنجم تو تبلیغات ایرانسل هم خیلی جالب بید :31:
فعلا این سیستم غیر فعالهنقل قول:
آقا عزيزان اينجا كسي نيست با اپرا ميني مشكل داشته باشه؟
من گوشيم نوكياي 6101 ئه و تنظيماتو از خود ايراتسل گرفتم ولي با اپرا كه ميام وبگردي كنم ميزنه Access Point Not Valid !!!
چيكار كنم راهنماييم كنين پليــــــز !!!!!!!
چرا وقتی سایتا درست نمی گردین الکی میگید هیچی تو سایتش نیست !؟!؟!؟ پس این صفحه چیه ؟!؟!نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=144
سایت Wap به سایتی میگن که با wap. یا mobile. به جای www. شروع میشه.یا مثلا جدیدا سایت هایی هستند که به .mobiختم میشن.بعضی از سایت ها هم با همون آدرس اصلیشون اگه بری توشون میفهمن با موبایل اومدی و نسخه موبایل رو برات باز میکنن.نقل قول:
سایت های Wap اکثرا فقط از متن تشکیل شدن و اگه عکس داشته باشن عکس هاشون خیلی خیلی کوچیکه.
این سایت ها رو اگه با مرورگر اصلی گوشیت باز کنی گوشیت اطلاعاتی رو برای سایته میفرسته و سایته خودشو برای بهترین وضعیت توی صفحه ی گوشیت تنظیم میکنه.
یه سایت معمولی حدودا 500 کیلوبایت هست ولی سایت های wap خیلی زیاد باشن 5 کیلوبایت.
برای مثال:
m.yahoo.com
wap.google.com (فکر کنم اگهرو هم باز کنی خودش بره روی Wap)کد:www.google.com
برنامه های زیادی هم هستند که میتونی ازشون استفاده کنی و خیلی هم کم خرجند.
مثل Gmail یا Movamessenger یا Yahoo Go یا RSS Reader که این آخری خیلی چیز خوبیه.
نقل قول:
مرسی بسیار زیاد و وافر
کامل بود
نقل قول:
این فهرست فقط برای دائمی ها ست.
میتونی زنگ بزنی 130 و بصورت گویا میگه چکار کنی ... اول باید بری تو منوی فهرست طلایی بعد هم بقیه مراحل رو طبق گفته جلو برو
برو به سایت زیر و عضو شو جوابت رو بهتر میگیرینقل قول:
وقتی عضو شدی برو به انجمن شما و ایرانسل و بعد برو به قسمت مشکلات و مسائل شما و سوالت رو مطرح کنکد:http://www.mtnclub.ir
سلام دوستان
1- این سیم کارتهای دائمی چند هزینه ماهانه براش میاد یعنی اگه هیچ استفاده ای هم نکنی چند قبض برات میاد ؟؟
2- هزینه مکالمه دقیقه ایش همون 49.9 و ثانیه ایش 62 درسته ؟؟؟
3- Mms کلا قطعه یا فقط عکس نمیشه
سلام دوستان
1- این سیم کارتهای دائمی چند هزینه ماهانه براش میاد یعنی اگه هیچ استفاده ای هم نکنی چند قبض برات میاد ؟؟
2- هزینه مکالمه دقیقه ایش همون 49.9 و ثانیه ایش 62 درسته ؟؟؟
3-