پاک شود لطفا!!!
پاک شود لطفا!!!
اما ملاک مگه اینجور چیزاست سینا جون ؟؟نقل قول:
تاپیک خیلی خنده دار شده بود.تاپیک به این مهمی باید سنگین باشه . اون شکلک ها هم خیلی دیگه .... بودن.
پس شما و خیلی از بچه ها هم از جمله خودم تو پستهامون هی شکلک میزنیم و شوخی میکنیم ..... پس صحبت های ما هم *** ؟؟
من آدم انتقاد پذیری هستم (جون عمم) اگر واقعاً حس میکردم چاشنی طنز برای همه ناراحت کنندست میتونستم ادیتش کنم (با اینکه خودم اصلاً اصلاً همچین فکری نمیکنم چون واقعاً اینجا فضایی خیلی خشک و غیر صمیمانهای حاکمه و رفاقتها بین کاربرا خیلی ضعیفه، اکثراً فکر میکنی داری مجله میخونی اینجا تا اینکه یه فرومم و در ارتباط با دیگران باشی!).
کلاً که من دیگه تو این بخش کار زیادی برام نمونده به این تاپیکم بیشتر از این دیگه نمیخوام گند بزنم گرچه الان میان پاک میکنن، بدرود دوستان ما برمیگردیم بخش خودمون اونجا میبینمتون.
شما به تاپيك E3 قبلي يه نگاهي بكنيد و ببينيد چي براي پست اول لازم هست بعد يك "پست اول" كامل آماده كنيد و 5 روز مونده به E3 تاپيك رو ايجاد كنيد . در ضمن تاپيك به اين مهمي بهتر هست جدي باشه و نظرات شخصي تو پست اول دخالت داده نشه . ميتونيد هم با خود هومان هماهنگ كنيد پست اول چي داشته باشه و چطوري باشه .
باز هم نظر ، نظر مديريت هست ولي به نظرم امسال تاپيك E3 2010 ماله شما باشه .
چرا ناراحت میشی؟!!نقل قول:
من که چیز بدی نگفتم...
منظورم اینه این نمایشگاه رسمی هستش و باید تاپیکش هم رسمی باشه منم که نمی خواستم تاپیک بزنم...
تازه هنوز خیلی مونده به نمایشگاه...
من که منظوری نداشتم حالا این تاپیک رو شما بزنید من اولین نفر ازتون تشکر می کنم.:46:
ما که روابطمون خوبه نمی دونم منظورتون چی بودش!
اگه گذاشتن شکلک روابط رو صمیمانه می کنه که ما هم استفاده کنیم.
همونطور که گفتم من قصد زدن این تاپیک رو نداشتم که بخوام اینجوری جلوی شما سنگ اندازی کنم.
مثل این تاپیکا:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4228898&postcount=1
بعضی هم هی میگن باند بازی خب اگه چیزی می دونید بگید ما هم بدونیم دیگه...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4092233&postcount=1
آقای guts عزیز خواهشا ناراحت نشید!!نقل قول:
اولا من یکی خودم به شخصه از شما تشکر میکنم که قصد یک کار مفید رو توی انجمن داشتید ولی مطمئن باش هومان یکی از منطقی ترین افراد این انجمن بلکه این فرومه و هرگز کاری رو از روی غرض شخصی نمیکنه و خود من با کمال شجاعت میگم همیشه کارهایی رو که کرده فقط و فقط با هدف ارتقای سطح انجمن بوده و اینقدر بهش ایمان دارم که اگه حتی همین فردا بیاد و منو بن هم بکنه هرگز بهش چرا نمیگم!!
در مورد تاپیک هم والا این چیزی که من دیدم هم اصلا بهش نمیخوره تاپیک یکی از مهمترین رویدادهای سال بازی باشه و من هم کاملا با بچه ها موافقم که این تاپیک اصلا در حدی که باید باشه نبود(منظورم نوع لحن تاپیک بود)قبول دارم شوخی و طنز خوبه ولی قبول کنید که جای اون شکلکها اصلا توی تاپیک به این مهمی نبود اونا اکثرا فقط به درد شوخیهایی می خوردند که بچه ها توی پروفایلهاشون با هم میکنند!!
درضمن دلیل اصلی بشته شدنت تاپیک شما هم این بود که شما خیلی زودتر از موعد اقدام به زدن تاپیک کردید که همینطور که خودتون قبلا هم دیدید باید بدونید زدن یک تاپیک قبل از موعد می تونه چه مشکلات عدیده ای رو ایجاد کنه(مخصوصا در مورد این تاپیک که خوراک دعوای فنها بود!!)پس خواهشا ناراحت نشید و یه جوری صحبت نکنید که انگار بچه ها با قصد وغرض خاصی با تاپیک شما اینجور برخورد کردند:20:
در ضمن من موندم که اومده این جمله رو انداخته توی دهن بچه ها که اینجا فقط چند نفر حق تاپیک زدن دارن!!!بابا خودتون یه نگاهی به صفحه اول و دوم انجمن بندازین تا ببینید واقعا چند نفر توی صفحه اصلی انجمن تاپیک دارند!!!
دقیقا.Guts جان شما هم ناراحت نباش.5 روز مونده به شروع دوباره بزن تاپیکو.در هر صورت هومان جان داره کارشو انجام میده ومن هم میدونم که ایشون نه قصد دعوا دارن نه قصد دلخور کردن دیگران.اتفاقا ایشون خیلی هم منطقین.
در ضمن کی میگه رفیق نیستن بچه ها؟!:دی
این همه رفاقت.(الآن شما بیا بازی های آنلاین و شبکه ای حال کن با رفاقت!:دی)
بعدشم کی میگه شما گند میزنی؟؟شما رفیق خوب خودمونم هستی ما هم چاکرتیم!:دی
آقای Gut! چون اسمتون رو م نمیدونم مجبور با اسم کاربریتون صدا تون کنم...
ببینین. خیلی راحت عنوان می کنم. درسته که برای زدن تاپیک سعی کردین زحمت بکشین (و من موقع بستن تاپیکتون متاسفانه تشکر نکردم و یکی از دوستان هم این قضیه رو به من یادآوری کرد) اما باید قبول کنین که این تاپیک زمان ایجادش مناسب نبود. تاپیک های اینچنینی حدودا یه هفته مونده به اون رویداد و با محتوای کافی ایجاد می شد. ثانیا دیگه با چاشنی طنز اینچنینی که شما شروع کردین هیچ وقت همراه نبوده. برای خبر رسانی یه رویداد بزرگ به هیچ وجه معمول نیست این کار...
سلام، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم اولین نفری باشم که در مورد E3 تاپیک میزنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اسم تاپیکم گیر ندین.
همونطور که که میدونید یا شایدم نمیدونید (خیلی پرتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )...
خودتون حق نمیدین که تاپیک ناجور ایجاد شده بود؟ تاپیکهای E3 2009 و GamesCom 2009 و Tokyo Game Show 2009 رو نگاه کنین لطفا. دیگه خبر رسانی حالت طنزی نداره. خشک هم نگفتم باشین. تا به حال همچین حرف نزدم. همیشه حالت صمیمانه رو قبول دارم برای این جور کار ها. و گرنه تو پست های غیر خبری با بچه ها شوخی هم می کنیم. شکلک هم می زاریم. هیچ مشکلی نداره. خود من هم یه چندین باری استفاده کردم شکر خدا! کس هم نمی تونه بگه یه بارم استفاده نکردم! :rolleye:
اما در مورد این حرفم "صحبتهایی شده با یه چند نفر از بچه ها بابت شروع و هدایت تاپیک..." منظورم این بود که از کسانی که کارهای قابل قبول داشتن تا به حال یکیشون رو تعیین کردم که عهده دار زدن تاپیک باشه. اون طرف تاپیک رو می زنه پست اولش رو اگه تونست به روزش هم بکنه. من به هیچ وجه منظورم این نبود که این تاپیک رو فقط چند نفر محدود در دست بگیرن و اونا فقط پست بدن. بقیه هم بشن پشم! (جمله خودتون) پس سو تفاهم نشه. شما هم مثل بقیه خبر میزاری بقیه هم استفاده می کنن و متشکر میشن ازت.
کاربر Guts! زمان به اندازه کافی هست تا اینکه یک تاپیک قشنگ برای E3 امسال زده بشه. شما اگه واقعا در خودت این توانایی رو می بینی که بتونی تاپیک امسال رو بزنی, باشه... می تونی بزنی. هیچ مشکلی هم نداره. اما بهتر می بینم مطالبی که برای پست اول میزاری رو قبلش بفرستی ببینم. همون طور که سر قضیه ایجاد تاپیک Tokyo Game Show 2009 مطالب حسین کد رو در حد کافی و خوب دیدم.
موفق باشی!
تو دو قسمت از این پست جواب صحبتهای محمد رو هم دادم.
این پست و تمامی پست های مرتبط بعدا پاک میشه.
IGN به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !
بعید نیست این بازی دوباره بیاد بازی سال بشه !
سلام عزیزانم :دی
هومن جان من هنوز تورو دوست میدارم ها :40: الهی فدات بشم من :دی
:18:نقل قول:
IGN به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !
این پست اعلام هویت بود
محمد
Google تصویر صفحهی اولش رو به مناسبت 30 سالگی Pac Man تغییر داد.
نکتهی جالب اینجاست که این تصویر فقط یک عکس ساده نیست. بلکه بوسیلهی کیبورد میشه این بازی رو انجام داد!
منبع !
کد:www.google.com
می بینم بالاخره بعد یه روز حاشیه اینجا خبرای خوب داده شدش:31:
این پستای آخر دو تا نکته برای من خیلی جالب بود.
یکی اینکه بعضی از دوستان جواب های خیلی منطقی و با مدرک می زنن.
یکی دیگه اینکه بعضی دوستان هم سوتی بدجور میدن.مثل همین که PC پلتفرم Microsoft است:31:
امتیازهایی که تا به الان بازی Super Mario Galaxy 2 گرفته نشان میده که این بازی دوباره موفقیت چشمگیری بدست میاره. شماره قبلی این بازی بیش از 8.5 میلیون نسخه فروخت و میانگین امتیاز حدود 9.7 بدست اورد.
برخی امتیازهای بازی تا به الان به این صورت هست:
Edge Magazine 10
IGN 10
Games Radar 10
Escapists 10
1UP A
GameTrailers 9.7
Game Informer 9.3
Wired 9
منبع:
کد:http://igamereport.com/2010/05/super-mario-galaxy-reviews-roundup/
شما که دارین لطف میکنین اخبار به روز جمع میکنین. بیاین و مثلا ماهیانه بازیهایی که ارائه شده رو بگذارین. 700 صفحه سخته خوندنش!!!:31:
اینطوری ما هم از اطلاعات و زحمت های بسیار دوستان استفاده میکنیم!!! یه جمع بندی هم میکنیم واسه خودمون!
مرسی پیش پیش :5:
اولین تصویر Kill Zone 3
اولین تصویر از Kill Zone 3 منتشر شد. تغییر قابل ملاحظه که در این تصویر مشخصه محیط برفی در بازی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد که در دست ساخت هستش ولی هنوز جزئیات از اون منتشر نشده.نقل قول:
خبری از اینکه Mass effect 3 در حال ساخت هست یا نه در دست نیست؟ چون من این بازی رو که انجام دادم وسط لود کردنش یه جا گفته بود که سیوهای بازی رو نگه دارین واسه نسخه 3!!!! مثل انتقال سیوها از نسخه ی 1 به 2
گیم اسپات هم به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !
این بازی رسما ترکاند !
پس حتما میانگین امتیازاش فوق العاده بالا میشه.نقل قول:
گیم اسپات هم به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !
این بازی رسما ترکاند !
فقط حیف که ما این بازیو نمی تونیم بازی کنیم:13:
چرا می تونید!نقل قول:
پس حتما میانگین امتیازاش فوق العاده بالا میشه.
فقط حیف که ما این بازیو نمی تونیم بازی کنیم
کافیه فقط یک کامپیوتر با حداقل مشخصات زیر داشته باشید + Dolphin Emulator
Operating System: Microsoft Windows (2000/XP/Vista/7) / Linux / Apple Mac OS X (Intel version)
CPU: Pentium 4 or Athlon 64 with SSE2 (recommended: a dual core processor above 2 GHz)
GPU: OpenGL 2.1 or DirectX 9.0c compatible
لینک سایت نرم افزار :
گویا اکثر بازی های Wii رو می تونه اجرا کنه حتی با گرافیک و فریم بالاتر نسبت به Wii ! کنسول Wii بازی ها رو حداکثر تا رزلویشن 480p اجرا می کنه، ولی Dolphin می تونه بازی های Wii رو به صورت HD و حتی Full HD اجرا کنه. جالبه حتی می تونید بازی های Multiplayer کنسول Wii رو هم انجام بدید.نقل قول:
کد:http://www.dolphin-emu.com/news.php
این شبیه ساز از نسخه ی اول Super Mario Galaxy پشتیبانی می کنه. همین طور از RE4 , Super Smash Bros. Melee , Metroid Prime 3: Corruption و احتمالا تمام بازی های معروف Wii
لیست بازی هایی رو که ساپورت می کنه :
لیست بازی هایی که به طور عالی اجرا می کنه :کد:http://forums.dolphin-emu.com/thread-6003.html
خودم امتحانش نکردم. چون به بازی Wii دسترسی ندارم.کد:http://spreadsheets.google.com/lv?key=pmSKnNaSoLuNqLjSCSk8rfg&type=view&gid=0&f=true&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=255
خبر داغ در حال حاظر Killzone 3 هست ! اولين تصويرش رو وحيد قرار داد و به احتمال زياد در شماره ي بعدي مجله ي GamePro رسما معرفي ميشه بازي . فعلا اطلاعاتي كه معلومه اينه كه جت پك تو بازي هست و اينكه از 3D هم پشتيباني ميكنه . اينم اسكن هايي از اين مجله :
بقيه اسكن ها و سايزهاي بزرگ در اين آدرس :
کد:http://www.allgamesbeta.info/2010/05/killzone-3.html
چه E3 ـي بشه امسال . جاودانه در تاريخ !
WoOoOoOw !!!!
kz3 !
اصلا نمی تونم صبر کنم ! دوباره هلگاست ها :دی راستی جه قدر تو این لباس ها باحال شدن :دی
ماکروسافت باید reach رو بندازه واسه سال دیگه وگرنه محو بازی های دیگه میشه ;)
همکاری مستقیم Naughty Dog در ساخت موتور گرافیکی KillZone 3 !!!!
این روز ها مخفی نگه داشتن اطلاعات مهم در مورد بازی های بزرگ و جلوگیری از لیک شدن آنها امری بس دشوار شناخته میشود!, این عاقبتیست که برای عناوین بزرگ انکار ناپذیر است و KZ3 هم از این قاعده مستثنی نیست!
پس از شایعات بسیار پیرامون ساخت نسخه بعدی از سری بازی پر طرفدار KillZone این موضوع پس از ریلیز اسکرین شات ها و اطلاعاتی از بازی در مجله Gamepro تاید شد (یعنی Leak شد!!)
طی اطلاعات مطرح شده در مجله GP عنوان KillZone III بصورت کامل از تکنولوژی سه بعدی (3D) پشتیبانی خواهد کرد, وجود افکت برف و سکانس های برفی در بازی و... اما نکته تعجب بر انگیز دیگر در بین اطلاعات درج شده همکاری مستقیم استدیو خلاق و توانا Naughty Dog (سازنده بالاترین گرافیک کنسولی با Uncharted II: Among Thieves) در ساخت موتور گرافیکی با Geurilla Games خواهد بود.
بر طبق اطلاعات مجله: بازی بسیار بزرگتر از KillZone 2 خواهد بود, وجود jetpacks در بازی (good style of Halo: Reach) و همچنین مسلسل های مجهز در بالای آن! یکی از نکات جذاب و تازه موجود در سری وجود سطوح یخی و حضور برف بصورتی ثابت در بازیست!
با توجه به شناختی که از فرنچایز KillZone داریم سورپرایز کننده خواهد بود که شاهد اکشن های نفسگیر و هرج و مرج های بی پایان همچو U2 باشیم البته بسیار خشن تر! به هر حال مشخصه که نکات شگفت انگیز بازی محدود به موارد عنوان شده در مجله نخواهد بود سلاح های جدید, لوکیشن های جدید, شخصیت های جدید و... باید تا فستیوال E3 10 سکوت صبر پیشه کرد و منتظر رونمایی/نمایش انفجاری و اطلاعاتی از بازی بود...
منبع :کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=30332
ویرایش توسط محمد :کد:http://www.eurogamer.pt/articles/killzone-3-e-uma-realidade
شما فعلا لنگت رو بنداز بهداد جان :دی مرتیکه reach رو kz مقایسه میکنه :دینقل قول:
ماکروسافت باید reach رو بندازه واسه سال
ببخشيد اينجا ميپرسم.نقل قول:
اين بازي برا pc هم هست.
یک سوال
این واقعی هست؟(لیست بازی های E3 ی امسال)
نه EXCLUSIVE WIIنقل قول:
ببخشيد اينجا ميپرسم.
اين بازي برا pc هم هست.
نقل قول:
؟؟are you kidding me
هیچ بازی نمیتونه از لحاظ میزان فروش در کنسول با halo رقابت کنه (بازی که شماره آخرش 12 میلیون نسخه فروخته)(با اینکه خودم خیلی از halo خوشم نمیاد)
ولی خبر تایید KZ 3 خبر فوق العاده ای هستش ........E3 امسال دیگه آخر بترکون خواهد بود............ .
ویرایش : فروش هیلو بیشتره لطفا نقل قول نکنیدنقل قول:
خب مراد هم که بحث قشنگ بودن یا قشنگ نبودن نکرد!!!نقل قول:
گفت که میزان فروش هیلو بیشتره که راستم گفته!
بچه ها مراعات کنین لطفا!
دیگه شورش دراومده بود!
اون جمله آخری رو هم ندیده گرفتم...
ممنون!
اقا جان پست رو پاک نکن بزار حقایق روشن بشه !! تاپیک رو دیرتر میزنم شما جوش نیار :دی
محیط ها در KillZone 3 کاملاً تخریب پذیر خواهند بود!!!
همراه با KillZone II شاهد اینتر اکتیو عالی, محیط های قابل تخریب, فیزیک بسیار خوب و قابل قبولی بودیم که البته به مکان و قسمت های خاصی از بازی محدود میشد, در KillZone III محیط های بازی بصورتی کاملاً انعطاف/تخریب پذیر خواهند بود!!!
یکی از سر نیزه یا به اصطلاح توانایی های شاخص گرافیک بسیار زیبای KillZone II وجود پویایی بسیار زیبای محیط بازی بود که البته فقط به لوکیشن و مکان های خاصی از عنوان محدود میشد اما در KillZone III توانایی بسیار بالای سازندگان, محیطی کاملاً تخریب پذیر و پویا را تجربه خواهید کرد!
KZ3 نسخه سوم از سری بازی KillZone خواهد بود که توسط استدیو بازیسازی Guerilla Games ساخته خواهد شد. در ابتدای سال جاری ساخت نسخه سوم از فرنچایز KZ بصورت غیر رسمی تایید شده بود اما با ریلیز اسکرین شات ها و همچنین اطلاعاتی از بازی در مجله GamePro توسط Sony بازی بصورت رسمی تایید شد!
منبع :
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?p=1027084#post1027084
کد:http://playstationinformer.wordpress.com/2010/05/22/killzone-3-environment-completely-destructible/
Epic's Unreal Optimization Brings The Pretty
سلام العلیکم و رحمت...!
خب چند وقتی هست که GEOW 3 به طور رسمی برای عرضه در سال 2011 معرفی شده و جمع زیادی از طرفداران خودش را بسی خوشحال نموده!
اما هنوز هیچی نشده بحث های زیادی سر گرافیک این بازی شده و ایا اینکه امکان داره شاهد پیشرفت در زمینه گرافیک بود یا خیر!؟
در این هفته چند عکس از GEOW 3 به بیرون رخنه کرده که سایت Allegedly با کنار هم قرار دادن این چند عکس و مقایسه با GEOW 2 و بیان نظر شخصی به طور نسبتا تخصصی در مورد پیشرفت گرافیکی GEOW 3 توضیحاتی داده که به شرح زیر است :
خب همانطور که مشاهده میکنید در این مقایسه پالت رنگ در بازی بیشتر از نسخه دوم بازی گسترش یافته.
با عرضه دو نسخه قبلی مخصوصا نسخه 1 بازی انتقاد های زیادی به EPIC درباره محیط خاکستری رنگ افراطی بازی شده بود که این مشکل به نظر میرسد که در نسخه سوم بسیار بهتر شده و همونطور که شاهدیم از نسخه 1 تا 3 رنگ خاکستر در بازی به مرور کاهش یافته.
به نظر میاد که EPIC زمان زیادی را صرف طراحی افراد گروه دلتا و نرمش اونا کرده و اونا الان خیلی شبیه انسان شدن و کمتر خپل و چاق به نظر میرسن .
همچننین حذف بعضی چیزها از زره و ساده تر کردن زره و در پشت اون عظلات تنومندی که برای افراد تعریف شده قطعا چیز خوبی به نظر میرسه.
اما در این عکس به نظر میاد تکسچرهای محیط به طور کلی کمی در این عکس افزایش یافته و چیزی که به اسانی مشهوده گسترش پالت رنگی در نسخه سوم بازیست.
این هم شاتی از مقایسه مارکوس در نسخه دوم و سوم بازی
سرچشمه !!
کد:http://www.allegedly-speaking.com/2010/05/articles/epics-unreal-3-optimization-brings-the-pretty/
عجب...
من 2 روز نبودم چه اتفاقایی که نیافتاد...:18::18::18:
اگه نباشم مثله اینکه فردا میبینی ID یه ادمم میدزدن :دی نامردا حداقل میومدین با خودم روبه رو میشیدین تنها تنها این کارا :دی ( حالتونو میگیرم :دی مخصوصا نویسنده ی بازی رو دهنشو صاف میکنم :دی )
راستی یک نسخه ی بتا از Starcraft 2 اومده که قابلیت بازیه 3v3 و 4v4 رو داره . ( برایه اسپم نشدن بود :دی )
KILLZONE 3 پرده برداری شد!
پس چند ماه بحث و جنجال هایی که بر سر عرضه نسخه بعدی بازی محبوب و پر سر و صدای Guerilla شد، اولین جزئیات آن در اسکن های مجله GamePro منتشر شده در سرتاسر وب، فاش شد. یکی از کاربران فروم GameStop از جزئیات وسیع KILLZONE 3 پستی را ارسال کرده است که به شرح زیر است :
- همچنین خوی انسانیت را در وجود هلگاست ها شاهد خواهیم بود.
- همانند Inglorious Basterds (شاید منظور فیلم تارانتینو باشد) خواهد بود.
- تمام کاراکتر ها در عکس های نشان داده شده، توسط JetPack به پرواز درآمده اند؟!
- مراحلی را در قطب و یخبندان ها شامل خواهد شد.
- بازی شامل یک ماموریت برای نجات دادن Narville، کاپیتا ISA می باشد.
- بازی در حالت سه بعدی نیز قابل بازی خواهد بود.
- قابلیت استفاده از عینک های سه بعدی نیز وجود دارد، ظاهرا جلوه های سه یعدی آن " دیوانه وار " است.
- نبرد ها همانند گذشته، دست نخورده خواهد ماند.
- نیرد های Hand to Hand با وارد کردن ضربات سلسله وار مختلف (غالبا وحشیانه) به دشمنان، شما را درگیر خود خواهد کرد.
- JetPackها در بسیار سبک وزن و سریع می باشند. JetPackهای KILLZONE 3 در مقایسه با دیگر ابزارهای مشابه موجود در دیگر بازی ها، برای مانور دادن آسان تر و بهتر می باشد.
- سلاح جدیدی با نام Wasp در بازی وجود دارد که " طوفان راکت ها " را به سمت دشمن شلیک می کند.
- KILLZONE 3 تمدن هلگاست ها را به تصویر خواهد کشید.
- در حقیقت در بازی زبان خاصی برای هلگایت ها تعبیه شده است که در طول روال و کاوش بازی به آن پی می برید.
- " مراحل متنوع و گوناگونی " را درا خواهد بود.
- بایستی برای کار کردن و اعمال جلوه های سه بعدی آن، در مرکز تلوزیون های سه بعدی جای گرفت.
- قابلیت سه بعدی در بازی با نام " Game Changer " نامیده می شود.
- بازی پیکار سخت و مهیبی را به همراه دارد.
- JetPackها همچنین به عنوان سلاح نیز استفاده می شوند. بدین منظور سلاحی در سمت راست، بالای آن تعبیه و نصب شده است.
- اگر با JetPackها به سمت هلگاست ها شلیک کنید، " همانند شمع های رومی منفجر خواهند شد " .
- در یکی از ماموریت ها شما می بایستی خود را از توده عظیم یخ به توده دیگری به وسیله JetPAck پرتاب کنید. شما مراحل برفی بسیاری را شاهد خواهید بود.
- همه چیز در بازی به مقدار فراوانی گسترش یافته اند.
- بازی بسیار کامل و بی نقص بنظر می رسد.
منبع :
کد:http://www.b a z i c e n t e r .com/news/1705
سلام :31:
خب بعد از تایید ساخت نسخه سوم یکی از بهترین FPS های تاریخ بحث و تبادل نظر در مورد این بازی در سایت های مختلف و مخصوصا معرفی رسمی این بازی در E3 امسال ندای یک بازی عظیم و زیبا همانند نسخه دوم بازی ه گوش میرسه.
در این راستا چشمم خورد به یک نیمچه مقاله از KZ 3 در سایت ThingsUWant که احساس کردم میتونه برای دوستان جالب باشه.
Why KZ 3 Will Be Awesome
طبق خبرهای جدیدی که درز کرده KZ 3 قراره یک ادامه از نسخه قبلی بازی باشه.
اگر شما تازه با این بازی اشنا شدید و عاشق گوش دادن هستید که چرا باید بازی راخریداری به من اجازه دهید تا برای شما درباره بازی صحبت کنم.
قبل از شروع من لازم میدونم که یاد اور بشم من یک Fanboy نیستم و فقط یک Nintendo Wii دارم.
3D BABY
بله بله ! اطلاعات جدید خبر ازین موضوع میده که با یک گیم پلی سه بعدی طرف خواهیم بود!
اما این بدان معناست که به طور قطع شما برای این مورد نیازمند یک 3D TV و عینک سه بعدی خواید بود.
Jet - Packs With Machine Guns
برای کنترل Jet Packs در مسافت های طولانی شما مجبورد حالت انفجاری از سرعت یا همان حالت شتاب دهنده را فعال کنید.
گزشته ازین این وسیله شبیه چیزهایی هست که ما قبلا در پلتفرمهای دیگر قبلا با ان روبرو شدیم! برای مثال در بازی Super Mario Bros یا Uncharted
GamePlay
واضحه که بهترین بخش از هر بازی بخش گیم پلی و داستان اون هست.
Guerille خواهان یک مبارزه و تنش عمیق در داخل بازی بوده.
در داخل بازی شما باید احساس کنید که در مکانی به دور از خانه هستید که توسط افرادی که خواهان کشتن شما هستند ساخت شده. واین فرهنگ Helghast را جلوه خواهد داد.
اطلاعات بیشتر در مورد داستان بازی :
هنگامی که Helghast ها در اولین جنگ Extra Solar شکست خوردمد اونا از Vekta خارج و دور شدند (مرکز حکومت انها در Vekta و Helghan بود) و مجبور به ادامه زندگی در Helghan شدند و عاقبت باعث شد که Helghast ها دگرگون بشن .
یاداور میشم که Helghast همان P.i.s.s.e.d میباشد!
LEVEL
ما هنوز اطلاعا کاملی در این باب نداریم ولی چیزی که مشخصه وجود قسمتهای زیادی از بازی در قطب و برف هست و یکی از مراحل هم ازادی کاپیتان Narville از بند میباشد.
سرچشمه
کد:http://thingsuwant.co.uk/uncategorized/killzone-3-awesome/
چند خبر كوتاه !
اول اينكه كسايي ميگفتن نميتونن Super Mario Galaxy 2 رو بازي كنن ميتونن اون رو تو دلفين اجرا كنن كه به خوبي اجرا شدنش تست شده . سايت Examiner تصاوير HD اين عنوان رو با استفاده از دلفين گرفته و در سايت خودش قرار داده كه ميتونيد از اينجا ببينيد :
کد:http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m5d23-Super-Mario-Galaxy-2-HD-screens
بعد اينكه بعضي از بروبچ فروم Call of Duty: Black Ops اجازه ي انجام اين بازي رو 21 مي پيدا كردن ولي اجازه ندارن تا قبل از 28 مي حرفي بزنن . پس ميشه انتظار داشت در اين تاريخ كه چهار روز ديگه ميشه اولين اطلاعات و پيشنمايش ها مربوط به گيم پلي منتشر بشن .
و در آخر طبق تحقيقات جديد بيشتر مردان بازي كردن يك بازي ويديويي رو به سKس ترجيه ميدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی نما هم فیلتر شد !! :9:
احتمالا در مجلش هم تخته می کنن !
این سردبیرشون می گقت جدیدا دارن گیر میدن بهمون عملیش کردن :grrr:
5 نفرم سر کار میرفتن پول در میوردن خراب کردن ! اون وقت کارخونه سایپا تو کاشان میسازن برای از بین بردن بیکاری !
نقل قول نکنید که پست ها پاک شه :mellow:
تاریخ عرضه Halo: Reach مشخص شد.
بر اساس گزارش بخش مالی Yahoo، بانجی تایید کرد Halo: Reach، آخرین Halo ساخته شده توسط این استودیو، در 14 سپتامبر امسال به صورت جهانی و روز بعد، یعنی 15 سپتامبر در ژاپن عرضه خواهد شد.
همچنین بانجی اعلام کرد 2.7 میلیون نفر بتای Halo: Reach را بازی کردند، در حالی که این رقم برای بتای Halo 3 تنها 800,000 نفر بود!
به علاوه، بازیکنان در بیش از 16 میلیون ساعت، 1.1 میلیون Kill در طول این 18 روز بتا بدست آوردند.
منبع :
کد:http://forum.B a z i c e n t e r.com/showthread.php?p=1028761#post1028761
GT5 Support 3D , Move
سایت MCV به نقل از یک منبع نزدیک به سونی امروز اعلام کرده که GT5 از گیم پلی سه بعدی و MOVE با هم پشتیبانی میکند.
البته چند لحظه پیش سونی به MCV اعلام کرده که ما این مورد را نه تکذیب میکنیم و نه تائید و شما میتونید تا ژوئن و زمان برگزاری E3 منتظر بمانید تا شاهد اتفاقاتی که قرار در این بازی رخ بده باشید و ما تا اون زماننمیتونیم نظری در مورد شایعات و گمانه زنی ها بدهیم.
کد:http://www.mcvuk.com/news/39126/Gran-Turismo-5-supports-Move-3D
خوب یه جورایی این خبر هم به بازی ها ربط داره و هم میشه گفت ربطی نداره ... Deep Sea که یکی از تست های 3dmark 11 خواهد بود قرار تو نمایشگاه اخیر به نمایش دربیاد ... نا گفته نمونه که 3dmark در هر بازه زمانی که عرضه شد یه ایده ای از بازیها 3 - 4 سال بعد رو به مخاطبانش داد ! حالا شما رو دعوت می کنم به دیدن تصاویری که واقعا میشه گفت در حد CG هستند ولی خوب Real Time هستن ... see the future ...
(حجم کل عکس ها زیر 400 کیلوبایت هست)
محتوای مخفی: چشمهایتان را باور نخواهید کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: :18: :18:
هه هه احتمالا شگفت زده شدین ولی خوب میشه گفت این چیزیه که میشه از بازیهای نسل بعد انتظار داشت ... در آخر به این نکته اشاره کنم که 3dmark 11 کلا برپایه dx11 هست و هیچ تست پایین تر از dx11 هم نداره ...
3DMark 11 will be released in the third quarter of 2010. There will be a free edition available at launch
This Deep Sea trailer shows Futuremark's in-house DX11 engine running within an "early build" of 3DMark 11. Tessellation, volumetric lighting, depth-of-field, and DirectCompute effects are all in use :
نظرات کسانی که تریلر رو دیدن :کد:http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark11/teaser
Holy ******* ****, that looks almost real
I want games to look like this.
I-Is th-this not r-REAL LIFE?!
چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــي ؟ فيلم Mass Effect ؟ همون بازي كه واسش ميميرم ؟ هموني كه ميراندا داره ؟ نگيد كه خواب ميبينم :37:
عقده میراندا داری ؟ :دی جور می کنم برات نگران نباش :دی :21:نقل قول:
اگه این جور باشه منم madison میخوام :دی